keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Poreammeen kiinnitysosat ja asioita joita vielä odottelen

Nyt tulivat poreammeemme etupaneelin kiinnitysosat, joita Laattapisteeltä odoteltiinkin jo heinäkuulta alkaen..

Meillä on lähtenyt heinäkuulla myös Kannustalolle reklamaatio, johon odottelen yhä vastausta..

Lisäksi Puustellille on heinäkuulla jo ilmoitettu, että vetimet jotka puuttuivat ovat saapuneet, niitä ei olla vieläkään tultu asentelemaan. Odottelen sieltä yhteydenottoa. (on muitakin keskeneräisiä asioita sinne päin edelleen) Enkä ole Puustellin reklamaatioviestiin saanut mitään vastausta heinäkuulta myöskään..Meillä siis Puustelli-keittiö ja kylppärikalusteet plus KHH:n kalusteet asennettuina tilattu..

maanantai 26. syyskuuta 2011

Pienenpieniä, suuria asioita..

Alakerran vessasta on puuttunut koko asumisemme ajan nyt vessapaperiteline ja pyyhekoukut, jotka siis ovat kyllä hankittuina olleet jo kuukausia, mutta jostain syystä ne eivät ole missään vaiheessa paikoilleen päässeet. Edelleenkään vessapaperiteline ei ole seinässä, mutta ne pyyhekoukut vihdoinkin sain sinne! Kyllä pieni asia voi tehdä ihmisen iloiseksi. =) =) =)

 Eteiseen tuli myös yksi vaatekoukkusysteemi taikka naulakkohan tuo taitanee olla. Koululaisen on helpompi löytää avaimensa kun on vanhassa kodissa tottunut säilyttelemään sitä eteisen naulakossa.. Ja muutenkin on ihan luksusta kun alkaa joitain tavaroita edes saamaan omille paikoillensa. Vielä kun joskus tässä elämässä saisi vaatekaappeihin rekit ja tavaratkin sisälle järjestykseen, niin ois aika hyvin asiat. Niitä vaatehuoneitten hyllyjä/säilytysjärjestelmiä en uskalla vielä edes toivoa..Niiden ilmaantumiseen menee luultavasti vähintään vuosi vielä.
Eteisen penkki-laatikkosysteemin päälle odottelen Livinkistä (http://www.livinki.fi/) patjan päällysiä, jotka tulevat olemaan harmaa-valkopilkullinen ja pellavaisen värinen. Valkea olisi ollut ihku, vaan ei neljän pojan talouteen voi kuvitellakaan eteiseen sellaista kangasta..

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kesken on, kesken on..

 Vanhimman pojan, 10v huoneeseen ostin tänään valkean päiväpeiton. Vähän aikaa kaupassa jouduin kyllä mietiskelemään, että ostaisinko pellavan näköisen päiväpeitteen vaiko tämän valkoisen. Kuitenkin valkoinen voitti, ajattelin sen tuovan kontrastin paremmin seinän ja lattian kanssa kuin se pellavainen olisi tuonut. Tuo sängyn paikka ei ole vielä lopullinen ja sänkyyn olen kaavaillut päätyäkin, itsetehtynä. Ideoita sängynpäädystä on monenlaisia..
Huoneen muut huonekalut puuttuvat vielä, koska ne ovat vanhassa kodissamme vielä vähän aikaa..

perjantai 23. syyskuuta 2011

Pylvään kauluksia ja oven pieliä sekä pellit kynnyksiin

 Ihana, hyvä, ahkera ja kiva timpurimme oli tänään meillä toistaiseksi viimeistä päivää töissä. Nyt pitäisi pärjäillä täysin ilman häntä.. Onneksi sentäs jätti lainaksi vielä tiettyjä työvehkeitä, joilla olisi ajatus miehen jatkaa hommaa. Tänään kuitenkin pääovemme sai kynnyspellin (kuvassa siinä vielä suojamuovi), pielet, eristeet jne. Samalla sisääntulossa olevat pylväät saivat kauluksensa, niissä olikin melkoinen askartelu.

torstai 22. syyskuuta 2011

Pojan pitkäaikainen unelma kävi toteen

Edi  5v sai tänään unelmiensa pulpetin. =) Tässä pulpetti juuri meille kotiutuneena, juuri ihanan nuhjuisena ja kulutettuna. Elämisen merkkejä täynnä. Kaikki pojat olivat innoissaan. Lisää kuvia ja juttuja pulpetista myöhemmin..

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Polttopuita tilattu

Tilasin tänään ihan pienen määrän noin 2,5 heittomottia polttopuita meille kotiin. Tulevat huomenna päivällä, joten siinä sitten on illaksi ja varmaan seuraavaksikin puhdetta minulle. Lisää tilaan heti kun nään ovatko nuo mieluisia vai pitääkö miettiä toimittajaa uudelleen. Mutta sen verran täytyy sanoa, että yllättävän kalliita ovat polttopuut nykymaailmassa. =/ (kyselin kyllä useamman paikan läpi, tämä oli edukkain näistä)

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

60-luvun retroa, en tiedä mitä ajatella..


Lapsuudessani mummolassa oli tällaisia tuoleja, tosin eri värisenä.. Nyt mietin haluaisinko yhden tai kaksi nojatuolia kotiini, esimerkiksi lastenhuoneeseen. Minulla olisi mahdollisuus saada punaisina tai vihreinä.. Mieluummin punaisena ottaisin, tosin nämä sotivat kyllä vähän vastaan ajatuksiani lastenhuoneista... Korkeintaan pienten makkariin kävisi (sinapin värisenä) tai Edin huoneeseen väri-roiskeeksi. Katsellaan.. ;) Mielestäni nämä ovat ihanan kamalia.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Vierailijoita

Minusta on ollut ihana huomata, että uuteen kotiin on tullut vieraita. On tullut ihan uusia naapureita, kavereita, puolituttuja ja ohikulkijoitakin. Tykkään. Olen yltiösosiaalinen ihminen ja kaipaan ympärilleni sellaista tiettyä ihmisvirtaa, joskus tietysti on ihan kivakin sellainen hiljaisempi hetki/päivä, mutta aika tylsää on jos sellaisia sattuu useampi peräjälkeen. Nyt kuitenkin on ihan kivasti ihmisiä käynyt meillä. Vaikka kodissamme ei ihan kaikki vielä olekaan kunnossa ja paikoillaan.

Tänään meillä kävi erityiset vieraat. Kiitos käynnistä. Saimme ihanat Kivi-tuikkulyhdyt, vaaleanpunaisen ja kirkkaan lahjaksi, niistä kyllä tykkään tosi paljon. On tullut keräiltyä niitä melkoinen määrä. Vaikka alkujaanhan tuumasin, etten ikinä aio niitä itselleni hankkia. Vaan niinhän kyllä sanoin joskus mariskooleistakin.....

Ensi viikolla saamme myös erityisvieraita, vähän pidemmän matkan takaa ja heidän mukanaan meille on saapumassa Edvinin kaipaama pulpetti! =) Kyllä sitä onkin jo odoteltu kuin kuuta nousevaa.. Vai miten sen sanoisi.

Tupareita meillä ei ole vielä aikomus pitää, ehkä joskus sitten, luulen että ei nyt tämän syksyn aikana..Ei ole aikaa vielä moiseen lystin pitoon koska rakentaminenkin vielä vie niin paljon.. Joten tervetuloa vieraat yksittäin! Pidetään juhlat sitten hieman myöhemmin. =)

Takan lasinen kipinäsuoja kaipaa kiinnitystä..

Meillä vielä pähkäillään, että kuinka tuo levy olisi hyvä kiinnittää. Nythän se on tuossa lattialla ollut satunnaisesti ja irrallaan. Olen kuitenkin kuullut kauhukertomuksia "lentoonlähteneistä" laseista jne.. Että jotenkin tuo lienee hyvä kiinnittää. Ostettiin muuten kyseinen lasi ihan Prismasta, oli huomattavasti edullisempi kuin lasiliikkeessä/uunikauppojen kautta ostettuna. Takka on kyllä ihan huippu, miun lemppari. Tykkään. (samoin kuin leivinuunistakin jota ei olla vielä käytetty..)

Esimakua makkaristani..

Kodin ykkösessä oli ilmeisestikin synttärit tänään kun paikalle satuttiin lapset ja minä. Siellä sai -30 prossaa mistä tahansa tuotteesta, niinpä sen pidempään pohtimatta ostin pitkään haaveilemani peilin makkariin. Ihan hyvä alennus oli kyllä ja sattui sopivaan saumaan. Onneksi en ostanut edellisellä viikolla tuota peiliä, kun kaverin kanssa kävimme sitä katselemassakin..

Ihania pimeneviä iltoja..

Kynttilöiden polttelu-kausi on alkanut jo muutama viikko takaperin. Nyt tuntuu, että ne milteipä kuuluvat taloon lähes joka ilta.. On tuota kynttilävarastoa kertynytkin aikoinaan pidin kynttiläkutsuja ja niiltä ajoilta on vielä vinot pinot kaikenlaista kynttilää, ainoa huono piirre niissä on vahvat tuoksut.. En tajunnut ostella tuoksuttomina. No, kun laittaa normikynttilöitä ja aina vain YHDEN tuoksuvan kerrallaan niin hyvä tulee. =) Ihania kynttiläpurnukoita olen löytänyt kaupasta, oli aivan pakko langeta. Ja takana tuollaiset rottinkiset sydän-lyhdyt, jotka oli Anttilassa puoleen hintaan taannoin.

torstai 15. syyskuuta 2011

Tadaa, siinä se olla öllöttää

Sokkeli on tasoiteltunna ja koristeosat suht suunnilleen, vielä pylväistä puuttuu ne koristekaulukset ylhäältä, rännit ja syöksytorvet, ne kuistin kestopuuosat, sekä portaat jne jne... Ohan tässä. Tuumailtiin tänään, että ainaskin vuodeksi vielä riittää tekemistä. Eipähän lopu sitten kesken homma. ;)

tiistai 13. syyskuuta 2011

Sovitaanko niin, että nyt on syksy ja nautitaan siitä?!

Sanoisinko, että nyt riittää murheet ja surut. Ei tällaisten ikävien asioiden kohtaaminen sovi iloluontoiselle ihmiselle ollenkaan. Tietysti ystävän kuoleman tuoma suru tulee mukana yhä, mutta elämän on jatkuttava ja keskityttävä muuhunkin. Nyt tuntuu, että olen taas valmis. =) Kiitos ystäville myötäelämisestä surussa.

Ja sitten siihen rakentamiseen. Meillä edelleen mies näpertelee pylväitä takapihan puolella, etupylväät ovat koristekauluksia vaille valmiit. Kestopuuosat joita tulee terasseihin, kuisteihin ja partsille jäävät tosiaan ensi kesään, ei millään ennätä niitä laitella ennen talven tuloa.. On vielä niin paljon muuta. Hyvät nuo on tähän hätään noinkin. Niin joo, meidän timpurimme on perhelomalla nyt viikon verran ja palailee ensi viikolla asiaan, ilmeisesti pidämme hänet enää yhden viikon ajan meillä töissä.

Uuden kodin sisustaminen kutkuttelee kovasti, pitäisi vaan saada myytyä entinen pois, että saisi sieltä esimerkiksi sängyt meille..Niin ja vähän rahaakin olisi kiva saada.. Alkaa olla Matti kukkarossa vai miten sitä nyt sanotaan. Eiköhän tuo useammalla rakentajalla näin ole. Tuota budjettiasiaa taas tarkasteltiin, alkanee olla viimeiset laskut tiedossa ja maksettunakin pääpiirteittäin, näyttäisi että saunaankin on vielä vähän rahaa. Emme siis ole ylittäneet budjettiamme (ainakaan vielä.). Sauna kylläkin tehdään itse ja sen arvioitu valmistumisaika lienee joulu. En sitten osaa sanoa, että minkä vuoden joulu...

Mattoja, verhoja, verhotankoja, päiväpeitteitä, sänkyä alakerran makkariin, tv-tasoa, kaikenlaista tekisi mieli hankkia. Koitan olla järkevä ja järjestyksen mukainen, etten säntää suinpäin hankkimaan ihan mitä tahansa.. Aloitin tekemään sisustussuunnitelmaa muovikansien väliin, jokaisesta huoneesta omaansa. Toiveissa olisi harmoninen, kokonaisuus jossa ripaus maalaisromanttista henkeä yhdistettynä nykyaikaiseen.. =) Ja edelleen se 50 luku on minun sydämessäni. Toivoisin sen näkyvän yläkerran huoneissa ja ehkäpä kodinhoitohuoneessakin.

En ehkä muistanut mainita aiemmin täällä, tilasin Livinki-kaupan kautta sellaisen istumapatjan päällisen tai oikeastaan kaksi, harmaa-pilkullisen ja pellavaisen värisen. Sellainen tulee tuohon eteiseen istumapenkille. Kaksi kappaletta ihan käytännön syistä; Toinen luultavasti on aina pesussa. Patjaosan ostin Etolasta, maksoi 18 euroa muistaakseni. Sitten kun joskus elämässä on ehkä aikaa, niin voi ommella itse lisää eri värisiä päällisiä..

Piha-asia kytee edelleen mielessä kovasti.. Nähtäväksi jää, että itääkö nurmikon siemen tontillamme vielä tänä syksynä-ensi keväänä vaiko ei. ;)

torstai 8. syyskuuta 2011

Se on sokkeli tasoiteltu..

Tämän päivän projekti näyttää olleen sokkelin tasoitus. En usko, että tänä syksynä enää sitä pinnoitetaan, mutta eihän tuota ikinä voi sanoa ihan varmaksi.. Tosin oishan se helpompi tehdä ennen kun pellitys ja perinnelankku asennetaan..luulen. Katsellaan.

Myös kodinhoitohuoneen oven yläpuolella oleva katos on saanut lautaa lisää itseensä, eli sitä timpuri oli tänään näpräillyt. =) Ihan jees. Hyvälle näyttää.

Kävimme muuten ystävättäreni kanssa Imatralla Country puoti-nimisessä sisustuskaupassa. Oli ihan hauska kokemus ja ajateltiin kuukauden päästä mennä sinne uudelleen kun sinne on tulossa lisää kivoja sisustusjuttuja. Siellä myydään mm. Riviera Maisonia, johon ystävättäreni on ihan hulluna.. Ja kyllä minäkin tykkään! Sopii hyvin Kannustalo-tyyliin.

Kuvia joskus taas sitten..

tiistai 6. syyskuuta 2011

Myydään vielä erilaisia rakennustarvikkeita edukkaaseen hintaan!

Tässäpä näitä taas olisi alkuun...

160 ilmastointiputkea

Levyvillaa 4-5 paalia (lisätietoja kysymällä)

Finnfoam-eristelevyjä 50mm  vajaa 20 kpl

Läpivientien tiivistyssarja (semmosia "tarrakangaspalasia" ja höyrysulkumuoviteippiä)

Myytävänä okliman polttoöljylämppäri!

Eikä mikä tahansa pieni piipertäjä vaan hyvin tehokas ja iso vempele. Lämmittää loistavasti isonkin omakotitalon. Lisätietoja ja kuva taitaa ollakin täällä blogissa rakennuskirppariosiossa, jos en väärin muista. Mut saa laittaa viestiä ja kyselläkin. =)

Olipa valmiinnäköistä..

Timpuri oli tänään saanut valmiiksi alakerran terassin katon talon takapuolelta. Oli melko kaunis miun mielestä ja taas näyttää talo ihan erilaiselta. =) Lattiaan tulevat kestopuujutut laittanemme vasta ensi kesänä isännän kanssa, koska tänä syksynä ei yksinkertaisesti aika riitä millään. Täytyy vaan nuo materiaalit säilöä talveksi erityisen hyvin..

Mies jääkin taas huomenna(kin) töistä kotiin, koska TIIVIN ikkunamies on tulossa. Mehän tehtiin ikkunoista reklamaatio, josta täälläkin kerroin ja kuvia laitoin.. Useammassa ikkunassa on vikaa ja Tiivi on luvannut tulla korjaamaan asiat. Tämähän tuntuu olevan monessakin näihin samoihin aikoihin ostetuissa Kannustalon paketeissa ongelma, mitä olen kuullut ja blogimaailmassa nähnyt. Onneksi tulevat korjaamaan ja toivotaan, että tekee hyvää jälkeäkin vielä..

Noista reklamaatioista puheen ollen, laitoin jo elokuussa sähköpostia portaistamme koska ne paukkuu, nirisee ja narisee kävellessä tosi hurjasti.. Voisin yrittää jossain vaiheessa ottaa nauhoituksen äänistä puhelimellani tänne. En usko että tämä kyseinen ääntely on kovinkaan normaalia, ainakaan muilla porrastoimittajilla ei tunnu olleen moista.. Mitä nyt olen saanut tätäkin kautta ihmisiltä viestiä ja kun olen kysellyt vastikään rakentaneilta noita porrasjuttuja. Harmi, ettei tuo toimittaja vastannut mailiini vaikka kuviakin lähetin joissa selvitin mikä minusta noissa on nyt ongelmana..Asennusvirhettä epäilemmä. =/ Eikä muuten olla vielä maksettukaan portaita koska eivät ole mielestämme nyt loppuun asti tätä asiaa hoitaneet.

Olemme nyt kuukauden täällä asuneet ja ollaan kyllä koko poppoo tykätty. Lapset ovat melkoisen hyvin oppineet uuden kodin sääntöjä, mitä nyt 2 vuotiaamme menee minne lystää ja tekee mitä huvittaa, taitaa liittyä ikään ja jästipäiseen luonteeseen. Erityisesti pidämme uuden kotimme yleisestä tunnelmasta.. Ja minä pidän takkaleivinuunistamme, josta voin kiittää Kermansavea ja siellä oli ihana myyjäkin. Tuo uunin osto on minusta onnistunut mallikkaasti ja mitään sanomista ei tosiaan mistään siihen liittyen ole. Ja se on aika paljon se. =)

Kannustalon esittelyetuamme emme ole saaneet aikaiseksi käyttää vielä, emmekä pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua hankituksi. Olen aivan täynnä kaikkien asioiden vertailemista, hankkimista ja kaupoissa kiertelyä vertailu mielessä.. Lisäksi alakerran palkkien vahaaminen odottaa vielä vähän viileämpiä kelejä (kun loppuu ulkohommat ja voi keskittyä sisälle) ja sen jälkeen voi vasta nuo viimeiset listat laitella myös.. Niitä ei nimittäin voi laittaa ennen kun palkit on vahattuna..

Sisustamisvaihetta odotan innolla.. Nyt ei vielä kauheasti voi oikein mitään kun ei ole loppuja listojakaan vielä.. Huonekaluhaaveiluja on ja niitä tässä mennäänkin torstaina ystävättären kanssa katselemaan toiseen kaupunkiin asti. Vielä ei oikein mikään juttu ole kohdallaan eikä missään mitään esiteltävää.. Ei edes vessapaperitelineitä olla saatu kiinnitettyä seinille saati pyyhekoukkuja. Jotka tosin ovat olleet odottelemassa jo monta kuukautta pääsyään sinne seinille.

Bloggailu on edelleen vähän hankalaa, minulla ei ole tietokonetta täällä uudessa kotona käytettävissä vaan miniläppäri, eikä töissäkään oikein ehdi koneelle istahtamaan nykyisin. Ehkäpä tämä tästä vielä rauhoittuu ja pääsen taas esittelemään kotiamme paremmin.. Laitanpa vielä tämänpäiväisen kuvan paksunnetuista etukuistin pylväistä...



Mielestäni nuo nurkkalaudat rajaavat kivasti taloa, tekevät ryhtiä ja selkeästi jopa pienentävät tai kohtuunnuttavat talon muotoja. Pylväät ovat ylväänä edessä ja antavat ryhtiä, kuten tänään joku minulle sanoikin. Ikkunat ovat paljon suuremman näköiset koristelautojen kanssa jne.. Kyllä, olen tyytyväinen talon ulkonäköön. Toivottavasti saadaan tehtyä kauniit portaat ja lattiat noille kuisteille vielä. =)

maanantai 5. syyskuuta 2011

kirjoitin kyllä tekstin äsken, mutta..

minnekä ihmeeseen se katosikaan? Työpäivästä olen sen verran uuvuksissa, etten viitsi alkaa uudelleen tällä erää kirjoittelemaan..jatkuu toisena päivänä...

lauantai 3. syyskuuta 2011

Näin meillä..

Mies on tänään pakertanut tehdä vähän noiden pylväiden paksunnuksia ja kattoa tuohon etuoven kuistille..

torstai 1. syyskuuta 2011

Rakennusvapaa loppui tänään

Lähdin tänään töihin taas pitkästä aikaa, pienet piiperöiset pääsivät tarhaan piiiiiiitkän kesäloman jälkeen ja intoa puhkuen sinne menivätkin. Minulla on oikeus olla hoitovapaalla vielä ensi vuoden heinäkuun lopulle saakka, kun pienin täyttää 3v, katsellaan, että onko rahkeita ja rahaa/mahdollisuuksia jäädä keväällä taas pitkälle kesälomalle vaiko ei. Hyvin meni rakkaiden lapsukaisten eka hoitopäivä, äiti tosin ikävöi ihan koko päivän heitä kaikkia...

Kuvia sisältäkin hiukan..

 Meidän pääovi on tämän näköinen sisältä päin. Todella vaikeaa saada päivällä kuvailtua tuota ja näin illalla otetussa kuvassa ikkunat ovat varsin tummana.. Päivällä taas kuvasta tulee vastavalon takia tumma... =/ Tuossa oven vasemmalla puolella on tuollainen valkea istuinlaatikko jonka päälle ostin jo 5cm paksun patjan, johonka teetätän Livinki-sisustuskaupan kautta kaksi vaihtopäällistä. Toisesta tulee pellavaisen näköinen ja toisesta harmaa-valkopilkullinen. Ja innolla odotan jo sitä päivää/kesä/kevättä kun repäisen ja laitan päälliseksi jotain "ihan muuta" eli värillistä.. ;)
 Eteisestä keittiön läpi ruokailutilaan.. Edelleenkään en yhtään pidä noista tuoleista, mutta nieltävä ne vaan nyt väliaikaisesti on..Se sijaan rakastan tuota valoisaa ruokailutilaamme, joka on ihana aamuauringosta ilta-aurinkoon ja mielestäni jopa pilkkopimeästä sisälle katsottuna se on kuin jättimäinen tallilyhty.

 Eteisen on vallannut kumppariarmeija. Meidän piha on edelleen täyskatastrofi hiekan suhteen. Emmekä edelleenkään ole saaneet piha-asioita eteenpäin koska maansiirtoliikkeen äijä on tehnyt jo useammat oharit meille... =( Harmi. Lisäksi pihasuunnitelmakin näyttäisi menevän uusiksi koska menetämme ilmeisesti kivet tai ainakin jonkun niistä, mitä olin suunnitellut takapihaan aseteltavaksi.. Saimme kesällä kivet tulevilta naapureiltamme (ja vielä kysyin, että oletko varma että ette tarvitse itse..) ja nyt he haluaisivatkin ne/jonkun niistä takaisin.. Jotta takapiha täytyisi miettiä täysin uudelleen.. Sinnehän oli tulossa nuo kivet tietyssä järjestyksessä ja niin, että ne ovat lasten kiipeilyjuttuihin tarkoitetut ja niiden alla sellaista haketta tms, ettei putoamiset ole pahasta.. Lisäksi takapihalle on haaveissa puutarhavaja tai semmonen lasinen rakennelma..
 Keittiötä..
Olkkaria taas... Ja en ole yhtään päässyt vielä "sisustamaan" oikein mitään, kun asiat on vielä niin kesken ja levällään. Ennen kun viimeisetkin listat ovat paikoillaan ei ole mitään järkeä naulailla yhtään taluja tms seinille tai muutenkaan laitella mitään. Mattojen jne laittamisetkin on ihan turhaa tässä tilanteessa, kun kaikki on joko rakennuspölyssä tai hiekassa ihan koko ajan.. Pari kolme kertaa päivässä saapi harjata kaikki lattiat...(oiskohan aika hankkia imuri **ja pesukone ja kuivausrumpu ja ja ja**... tänne jossain vaiheessa...Dysonia ollaan vähän suunniteltu..)

Julkisivu alkaapi hahmottua, muttei kuitenkaan ihan vielä..

 Tämä ylin kuva on otettu siinä vaiheessa kun tajuttiin, että nämä kaksi alinta vasemmalla olevaa ikkunaa on tehty väärin, onneksi vasta kaksi oli tehty kun huomasimme..Eli eikun purkamaan vaan.. Laitanpa joskus kuvan missä nuo koristelaudoitukset on oikein. =) Kaikki on edelleen pikkasen "vaiheessa". Timpuri kyllä on meillä edelleen tekemässä hommia päivittäin.
 Pojat tässä tuumaileevat. Oisko ollut kesän viimeisin lämmin päivä. Nyt kun syksykin on virallisesti alkanut..
Kattojen "ummistuksia" ja räystään aluslaudoituksia vai miksi noita nyt sanotaan on tehty pari viimeistä viikkoa, noiden koristelautojen (ikkunanpielien ja perinnelankkujen sun muiden) lisäksi.