torstai 31. tammikuuta 2013

Leikki-ikäisestä eskariin ja siltä väliltä

Meillä isoin poika on jo 11 vuotias, Meandin vaatteet eivät valittavasti enää hänelle mahdu, pituutta on jo 160 senttiä. Nuorisomallistoa kaivataan...!!! Mutta pienet jantterit ovat tosiaan 3,5v, kohta 5v ja eskarilainen eli 6,5v ja he saivat katsoa netistä itse omat suosikki t-paitansa ja neljä mallia sieltä sitten löytyikin.. Vähän täytyy vielä harkita, mitkä noista valitaan, koska minä pöhkö tykkään ostaa aina kaikille samanlaiset...
Housuissa siellä oli ruskea froteehousua, joita meillä on ennestäänkin jo vissiin miljardit, jos vähän saa liioitella..Ja joogahousut, joita pojat myös tykkäävät käyttää. Shortseja ja mitä ne polvihousut onkaan ei oikein olla osattu Meandi:lta ostaa syystä tai toisesta, ehkä niitä voisi kutsuilla katsastaa ja sovitella. Olen onnellinen, että tulin aiemmin alesta tilanneeksi paljon kivoja juttuja vauvallekin ja esim. pienille miehille omat swetarit, ne on kovassa käytössä koko ajan olleet. Toisella on musta jossa punaiset tereet ja toisella oranssi valkoisilla tereillä, eskarilaisella on jo aiemmin hankittu ruskea valkeilla rannuilla. =) Pojat kutsuvat swetareitaan huppareiksi ja kokevat olevansa isompia kuin ovatkaan kun heillä on omat hupparinsa, ihan kuin 11 vuotiaalla isoveljelläkin. =)

Pinkkiä äipälle!

Olen ehdottomasti ihan hulluna pinkkiin. Sinänsä en pinkissä, varsinkaan koko pinkissä ihmisten ilmoilla liiku, mutta kotona. Kotona voi näyttää juuri sille mille haluaa, raskauskiloineen ja makkaroineen voi pukeutua vaikkapa pinkkiin. Joten tällaiset suunnittelin tilaavani itselleni Meandi:lta..

Meandia vauvalle

Ja taas vauvapostaus. Nimittäin, meandin uudet vaatteet, jotka meinasin vauvalle hankkia tänä keväänä. Syksyllähän tilasin siilipyllyhaalarit ja sen ruskean siilipuvun pikkuiselle. Mahdollisimman vähällä vaatemäärällä yritän selviytyä, mutta jotain on vaan pakko hankkia.. ;) Entisiä vauvanvaatteita ei kamalasti ole enää tallella. (Edellinen vauva täyttää 4 vuotta jo kesällä!) Taidanpa tehdä postauksen vielä muista Meandi jutuista mitkä on tilaukseen lähdössä.

Kitchenaid tuli taloon

Pidempiaikainen unelmani, täälläkin olen tätä hehkuttanut ja pohdiskellut.. Joulupukilta vähän odottelin saavani, enkä ihan niin vähänkään.. Mutta kenties en ollut ollutkaan tarpeeksi kiltisti, kun en saanutkaan Kitchenaidiani.. =P Joulun jälkeen aloin valkoista kitchenaidia metsästämään ympäriinsä, mistään sitä ei vaan löytynyt, värillisiä kyllä oli tarjolla. Laitoin pariin otteeseen Stockmannillekin viestiä ja ei mitään.. Eilen kävin hankkimassa meille uuden leivänpaahtimen, kun entinen otti ja piiputti itsensä loppuun (kymmenen vuotta vanha!). "Yllätin" mieheni uudella valkoisella Kmix paahtimella, mutta miespä tekikin hurjemman yllärin ja kantoi tupaan KITCHENAID koneen!!! Olin yhtä hymyä kyllä ja olen edelleen. Se on kuulemma ennakkoon annettu ystävänpäivälahja minulle. IHANAA!!! Pitänee Kmixeistä tehdä omat postauksensa myöhemmin, sillä niitähän on kodissamme enemmänkin jo.. =)

tiistai 29. tammikuuta 2013

Talvisen makkarin jäähyväiset..

Ompas hankalaa keksiä joskus noita otsikoita tänne. =) Olen pahoillani, kun aina ei runosuoni pulppua.. Mutta siis, vielä viimeisiä "värittömiä" makkarikuvia. Kunhan lumet alkaa sulamaan, uskoisin, että jotain täällä täytyy tehdä! LISÄÄ VÄRIÄ. Olisiko se pinkkiä ja turkoosia? Ainakin ne on nyt aika kovin pop ja tapetissahan onkin jo vähän pinkkiä. Kokonaan valkoiset rullakapat hankin noiden "talviverhojen" sijaisiksi kesän ajaksi, sillä rakastan sitä valon määrää mikä tuonne makkariin kesällä aina tulee! Muutamia valokuvankehyksiä olen viimein saanut laitettua valmiiksi, poikien kuvilla varustettuina tietenkin. Siellä äidin muruset on. Anton, Edvin, Irvin ja Iivan. <3 Rakkauspakkaukset! Ps. Kävin tänään Reimalla piipahtamassa, muutamia kevätpukuja oli jo saapunut myymälään! Hetki pitää malttaa, muutama viikko ja valikoima täydentyy siitä vielä paljonkin!

maanantai 28. tammikuuta 2013

Lastenhuoneiden lelut

Ihan aina ne ei ole siellä missä pitäisi..
Joskus ne nakottaa kauniisti jossain..
Yleensä ne on vähän vinksin vonksin..
Ja kehoituksista huolimatta ne tuppaa jäämään sille tielleen..
Mutta kyllä pienet ihmiset yrittää ainakin siivota, kun oikein pyydetään. =) Ps. En uskalla IKINÄ laittaa tänne blogiin kuvaa siitä, miltä meillä näyttää ennen siivoiluja.. Kuvien lelut on lapset "stailanneet" eli siivonneet paikoilleen... ;)

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viiden vaatehuoneen loukussa

Talossamme on yhteensä viisi vaatehuonetta. Kaksi niistä on alakerrassa ja niiden käyttötarkoituksia olen tässä 1,5 vuoden aikana miettinyt ja tullut tulokseen, että 1. Vaatehuone joka sijaitsee alakerrassa kodinhoitohuoneen lähettyvillä tulisi olemaan käyttövaatteiden vaatehuone. Pyykkihommista siirtyisivät vaatekorit (jokaisella henkilöllä aina omansa) tuonne vaatehuoneeseen, kylpypyyhkeet ja muut arkikäytössä jatkuvasti olevat tekstiilit ja vaatteet olisivat siellä aina. Tämä vähentäisi tuota jatkuvaa vaatteiden kuljettelua yläkerrasta alas ja alakerrasta ylös.. Vaatehuone on noin kolme neliömetriä kooltaan, ei siis suurensuuri. 2. Vaatehuone sijaitsee portaikon alla, se on oikeastaan "komero". Siitä suunnittelin jo alkuunsa sellaista, jossa säilytettäisiin lasten harrastevälineitä, monoja, luistimia, sählymailoja yms vehkeitä. Lisäksi siellä voisi olla naulakko lapsille. Naulakkotilaa ei koskaan ole liikaa.. Yläkerrassa on kolme vaatehuonetta, joista yksi sijaitsee yläkerran käytävän varrella. Se on kaikkein suurin vaatehuoneista ja siellä on isohko ikkunakin (5-6m2). Se on siis aika kivan valoisa. Siihen minulla on suuret suunnitelmat, jonkin sortin "pukeutumishuonetta" pienellä työtasolla suunnittelen. Työtaso voisi olla esim askarteluja yms juttuja varten, siihen voisi jäädä ne hommat aina keskenkin ja sitten voisi myöhemmin jatkaa.. Haluaisin, että tämä tila olisi kaunis, harmoninen ja vaalea. Neljäs vaatehuone sijaitsee pienten poikien huoneen yhteydessä. Sitä sanotaan "duplohuoneeksi" ja siellä säilytellään leluja, joita sitten vaihdellaan käytössä olevien kanssa aika-ajoin. Kyseinen vaatehuone pidetään tällä hetkellä koko ajan lukittuna ja vain aikuisten valvonnassa siellä leluja vaihdellaan. Sinne haaveilen toiselle seinälle hyllyjä lelusäilytyksiä varten ja toiselle pientä "työpistettä" esim legorakenteluja, muovailuvaha-askarteluja ja muita näperryksiä varten. Työpisteen yläpuolella voisi olla pari kapeaa hyllyä näitä tuotoksia varten sitten. Ja kaksi pientä jakkaraa näille pienille herroille, jotka siellä touhuaa.. Tämä vaatehuone on väriltään ORANSSI! Ja haaveilen sinne valkoisia hyllyjä ja jakkaroita. Pojat ovat saaneet itse vaikuttaa värivalintaan.Värikäs tila siis tulossa, koska lelut ja lelulaatikot jo sinänsä tuovat aika paljon värejä tuonne! Ei todellakaan mitään harmoonista, vaaleaa ja neurtraalia.. Viides vaatehuoneemme on meidän aikuisten makkarin yhteydessä oleva koppero. Eli pieni kuin mikä (n. 3m2). Alhaalla kuva tämän viikonlopun hyllyrakenteluista. Tuonne olisi ajatus laittaa tehokkaasti hyllyjä ja vähän vaatetankoja vaatesäilytystä ja muita tavaroita varten. =)
Nyt yritetään saada tämä aikuisten vaatehuone kuntoon ennen vauvan tuloa, paljon siellä olikin kaikenlaista roinaa ja kirpparitavaraa. Sinne tulee lähinnä vaatteita ja jotain säilytyslaatikoita tavaroita. Ja olisin oikein onnellinen jos ennen vauvan tuloa saataisiin vielä tuo pienten poikien lelukomero/touhupiste tehtyä. Ihanaa, ikkunallista vaatehuonetta haluan vielä haudutella ja pohtia, ja alakerran vaatsikat jää ainakin ensi syksyyn. Koska yksi seinä on vielä rakentamatta ja toisessa vaatehuoneessa paklaamattomia seiniä vielä. =) Ps. Meillä on myös vaatekaappeja, kahden isoimman pojan huoneessa on "seinälliset" isoja korkeita kaappeja (joista vaatekäytössä 1 kaappi/huone, muuten ne on leluja, roolivaatteita, tyhjää, kirpparivaatetta jne..), vierashuoneessa pari isoa kaappia ja tietty eteisen isot kaapit syövät aika paljon kausivaatetta sun muuta tällä hetkellä.

torstai 24. tammikuuta 2013

KappAhl -Newbie mallisto

Viime vuoden keväällä huomasin KappAhlin kauniin Newbie-malliston. Ostin silloin parille kaverille vauvalahjoja tuolta, ihania prinsessapitsiunelmia ja farkkumekon muistaakseni. Sinänsä KappAhl ei ole ollut suosikki lastenvaatekauppani, koska useita reklamaatioita olen joutunut heidän tuotteistaan tekemään, viimeksi tänä syksynä Xoxo malliston toppahousuista, jotka jouduttiin vanhimmalle pojalle silloin ostamaan kun ei mm. Reimalla enää ollut hänen kokojaan.. Nuo housuthan hajosivat käsiin niin sanotusti ekalla kokeilukerralla, enkä halunnut toisia enää tilallekaan.. Eikä tuo ollut ainoa rekkula mitä sinne olen joutunut tekemään, valitettavasti. Eikä todellakaan ole nyt tarkoitus haukkua maanrakoon tätä putiikkia, olen kuullut myös paljon hyvää esimerkiksi juuri edullisista lasten ulkoiluvaatteista! Kuitenkaan KappAhlin tyyli ei ole ihan sitä mistä pidän, kaikki örkkivaatteet ja liian teinix-vaatteet isoille pojille eivät ole koskaan innostaneet, joitain yksittäisiä kivoja juttuja sieltä olen aina napsinut mukaan esim. tähtipipoja.. Mutta tämä ihana Newbie mallisto on jotain ihan muuta. Se on vaan niin kaunis. Sieltä tuli shoppailtua vähän aikaa sitten vauvalle muutamia ihanuuksia muunmuassa kuvassa näkyvä tähtibody. Katsotaan, josko nämä olisivat toimivia ja kestäviä, toivossa on hyvä elää. Olen tehnyt viidettä muksua odottavana äitinä sellaisen havainnon, että mitä enemmän lapsia on, sitä enemmän merkitsee vaatteissa laadukkuus. Niin ja tietysti käytännöllisyys ja istuvuus, ulkonäön lisäksi. On tiettyjä merkkejä, joita osaan jo kaihtaa ja tiettyjä, joihin voin aina vaan luottaa.. Tänä keväänä blogiin olisi luvassa aiheisia postauksia, Mailegin kanssa pientä yhteistyötä (ihania juttuja lapsille!) ja muutama muu uusi ylläri yhteistyökumppani. =)

torstai 17. tammikuuta 2013

Meandi-muffinsseja!

Tein pari päivää sitten ihania suklaamuffinsseja valkosuklaa-palasilla höystettynä. Voisinpa nimetä nämä herkullisuudet Meandi-muffinsseiksi, koska niissä on käytetty meandi-myyjältä saatuja pilvihattara-vuokia ja niitä tehdessä olen kovasti jo odotellut uutta kevään Meandi-mallistoa! Ostoslista jo nyt on pitkä, vaikken ole nähnytkään kuin muutamia juttuja sieltä mallistosta.. Myös muuta uutta ja kivaa on tänä keväänä luvassa tänne blogiinkin! Kerronpa siitä hieman myöhemmin, mutta olen ihan täpinöissäni.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Talven ykköshaalari!

Olen huomannut, että täällä blogimaailmassa ihmiset ovat kertoneet tämän talven suosikkihaalareista tai ulkoiluvaatteista. Meillä se on ehdottomasti ollut tämä Reimatec + haalari, joka on ollut aivan _TÄYDELLINEN_. Malliltaan se on juuri hyvän mallinen pojallemme Irvinille, joka maaliskuussa täyttää 5v. Se on ollut helppo pukea ja riisua, lahkeet on olleet helpot laittaa kengän varren päälle ja vetoketju on toiminut hyvin. Kaikki ominaisuudet on olleet huiput ja kangas on edelleen, kovasta käytöstä huolimatta uuden veroinen. TYKKÄÄN! Ostin sitten alesta toisen tällaisen meille, Edvinille joka on menossa ekaluokalle. Edillä talvihaalarina on palvellut Reimatec-haalari, joka on jo pari talvea mahtunut päälle, koska Edvin ei kasvanut vuoteen ollenkaan. (jonka takia ollaan kasvukontrolleissa) Nyt toivotaan, että poika kasvaa ja seuraavana talvena hyppää sitten 122 senttiseen pukuunsa, ekaluokkalaisen kengissä.
Ja nyt odotellaan kovasti uusia Reiman ihania kevätmalliston pukuja!

maanantai 14. tammikuuta 2013

Pastillisävyt kuuluvat kevääseen!

Jokunen aika ennen joulua bongasin Kodinykkösestä Annon uuden pellavaisen sarjan. Ihanat sohvatyynyn päälliset kotiutuivat meille oitis, valkoisina ja pellavan värisinä! Ihanat somintanauhat niissä on ja kiva kirjekuorisysteemi vai miksi sitä sanotaankaan, ettei sisätyyny pääse pilkottamaan ulos tyynystä. Tykkään, ihanat myös siksi, ettei tarvitse silitellä.. Mukavan nuhjusen ruttuset, ihan niinkuin pitääkin!
Annolla oli myös ihana liinavaatesarja, itsellä ei juuri nyt ollut tarvetta moisiin, mutta aina pari uutta tyynyliinaa mahtuu mukaan.. =) Juuri oikean värinen sävy turkoosinmintunvihreä 50-luvun väri.
Mailegin hiiri pomppasi aamiaistarjottimelle Annon kaitaliinan kanssa, minulla on myös keittiöpyyhe tätä samaa mintun vihreää, kunhan alkaa kevät olla pidemmällä, aion ottaa aktiivikäyttöön molemmat. Miun lempparivärit selvästi tänä keväänä ovat hempeä roosa ja vaaleaturkoosi sekä mintun vihreä eri variaatioina. ;) Lemppariastioiksi jo ajan saatossa minulle ovat tulleet nuo Arabian Koko-sarjan kipot ja isot mukit (ei kuvassa), mutta hyvin kirii nuo Greengaten pilkkuihanuudetkin lempisijnaa, ehkäpä kevätmalliston vaaleanpunapilkulliset Greengatet pääsevät seuraavaksi ykkössijalle!?

lauantai 12. tammikuuta 2013

Meinas jäädä mainitsematta Finlaysonin uusi mallisto

Joulua ennen huomasin Finlaysonille saapuneen uuden ihanan malliston. Tämä mallisto on sinänsä minulle aivan vieras, enkä ole perehtynyt sen ideologiaan tarkemmin. Mutta kyllä voin sanoa, että ulkonäöllisesti ISKI minuun. Olettekos muut huomanneet näitä kaupoissa?
Ihania luonnollisen värisiä, kauniita pellavaisen sävyisiä ja vaaleita laatupyyhkeitä, kuvan pyyhe on malliltaan Carl.
Kauniita erilaisia pussilakanasettejä ja lakanoita, värimaailma juuri ihanan luonnollisen hentoa ja kaunista beige-harmaa-linjaa. Nämä ruudulliset ottaisin vaikkapa esikoispojan huoneeseen, ei tarvitsisi nolostella jos on sänky petaamatta.. Ja kaikkea muuta ihanaa pellavajuttua! Suosittelen käymään kurkkaamassa ihan paikan päällä, niin minäkin tein..
;) Ja tämä ei ollut mainos. ;)

YK:n kylppärin sisustamista vauvaa varten

Hoitopöytä löysi paikkansa yläkerran kylppäristä. Meille ostettiin Ikean Hemnes-sarjan edullinen ja mielestäni kivan näköinen hoitopöytä, aika lyhythän tuon kapineen käyttöaika on.. Myöhemmin Hemnes-lipastoa voi käyttää sitten tavallisena lipastona kun poistaa päällä olevan hoitotason. Tällä hetkellä luulisin, että tämä menee eteenpäin myyntiin kunhan me ei enää tarvita, sillä en keksi tuollaiselle lipastolle käyttöä.
Yläkerran kylpyhuone sai myös keväisen "asun" päälleen näistä ihanista Elloksen tekstiileistä, pilkullisista vaaleanpunaisista pyyhkeistä ja hennon roosan värisestä ylellisestä matosta.
Ihanaa viikonloppua kaikille! Meillä yritetään lepäillä ja kerätä voimia seuraavaan viikkoon, ei sen ihmeempää suunnitelmaa.

perjantai 11. tammikuuta 2013

Vauvailujuttuja

Anteeksi jos kyllästytän teidät vauvajutuilla. Nyt kun asia on pinnalla ja alkaa olla aika järjestellä vauvaa varten juttuja, on hyvä vähän miettiä, että mitä vielä puuttuukaan..
Pari pikkuista ruskovillan bodyä täytyy hankkia, Pentikiltä unipupu, petivaatteita ja se sänky tietenkin jonkunmoinen, pikkukintaat lämmittämään vauvan käsiä, vähän vaippajuttuja ja ehdottomasti vauvalle omat vanupuikot mm. navan puhdistukseen! Vaikka viides muksu onkin tulossa, tuntuu, että ääääk..mitä kaikkea puuttuukaan ja mitä unohdan?! -Ainiin ja heti tuli mieleen; Vanna täytyy vauvalle myös ostaa! Tänään kasattiin hoitopöytä ja laittelin jo pikkuriikkisiä vaatteita sen laatikot pullolleen.

torstai 10. tammikuuta 2013

Ei malta oottaa..

Ei millään malttais oottaa, että milloin nuo orkidean kukat oikein aukeavat? -Vai aukeavatko koskaan? Odoteltu on jo toista kuukautta.. Ehtiikö muksut käydä nyppimässä nuput irti vai pääseekö tämä kukka loistamaan? Ei malttais millään oottaa, että kevät tulee. Ostan aina ekat tulppaanit vasta mummo-vainaan syntymäpäiville eli 12.1, nyt ostin jo aiemmin.. En malttanutkaan.. Eikö uusin muumimuki vois jo ilmestyä, en malta odottaa mikä sieltä tänä keväänä putkahtaa.. Ja eikö Greengaten uutuudet vois olla jo kaupoissa hyllyllä? Ei jaksais niitä joulualeja enää yhtään.. Ne vaaleanpunaiset ihanat pilkkumukit on saatava. Vähintäänkin ne. ;) Maaliskuullekin on niin paljon aikaa, että epäilen malttini loppuvan vielä jossain vaiheessa.. Koska silloin perheemme saa uuden pienen ihmisen.. Anteeksi, kun edellinen postauskin oli kevääseen viittaava.. ;) Ps. Eppusen kaapilla blogissa oli esitelty Reiman kevätuutuuksia. Voin kertoo, että se on menoo nyt.. Nimittäin heti kun saan tiedon, että Reiman kevätvaatteet on jo kaupassa.. ;) Joskin ennen sitä pitäs kurkata kaappiin ja tehdä pieni inventaario. Mutta maailman ihanimpia harmaita sävyjä siellä näytti olevan, unisex-juttuja pilkkujutuissa ja reipasta keltaista meidän pikkuherroille, joiden kaikkien lempiväri on keltainen!

Kevät kolahti postilaatikkoon ;)

Ihanaa, vihdoin sain tilaamani jutut Ellokselta. Itseasiassa yllättävän pikaisesti ne tällä kertaa tulikin. Tilasin meidän makkariin kokovalkoiset rullakapat kesää ja kevättä ajatellen ja ihanat tekstiilit vaaleanpunasävyisenä (hento roosa) kylpyhuoneeseen.
Paketissa on myös harmaita pikkupyyhkeitä pikkupyllyn pesuja ajatellen. Lähiaikoina kasataan tuo Ikean Hemnes-hoitopöytä ja laitetaan yk-kylpyhuoneeseen vauvavalmiuteen. Alkaa tulla jo vähän hoppukin vauva-asioita laitellessa... HM:ltä odottelen vielä pakettia, jossa pitäisi olla mukana mm.
Pari ihanaa vaaleanturkosia sohvatyynyä ja
Valkoisia ja turkooseja purkkeja.. Selvästi: KEVÄT ON IHAN KOHTA TÄÄLLÄ! Värimaailma on ainakinkovasti sitä mieltä. Pojat meillä odottaa jo Pääsiäistä, itsestä tuntuu että siihen on vielä ainakin satatuhatta vuotta. Jos vaikka saisin joku päivä paikoilleen nuo shoppailemani jutut ja saisin kevätaurinkoisia kuvia huoneista tännekin. Sitä odotellessa..

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ostetaan pikkubussi tai vastaava!

Tämä kuva on lainattu pienoismallimarketin sivuilta Perheemme on kasvamassa ja näyttää sille, ettei tilaihmeeni enää riitä joten isompi auto hakusessa! Etsinnässä 2000 luvun puolivälin jälkeen rekisteröity, mieluiten pitkän mallinen 9-11 paikkainen, etuveto/neliveto pikkubussi/matkailuauto tai vastaava. Ja mielellään jos auto ei olisi äärimmäisen kaukana Lappeenrannasta +-400km voisi olla hyvä matka. Transportteria ollaan ensisijaisesti haettu tai hiacea, muutkin otetaan huomioon. Mikäli sinulla on tällaista tarjota niin voi ottaa yhteyttä taijamaija@pp.inet.fi osoitteeseen!

tiistai 8. tammikuuta 2013

Astiakaapin uutuuden karheutta

Ihanaa, vihdoin sain kuvat toimimaan taas täällä! Illan hämyssä kuvasin uutta astiakappia ruokailutilan nurkasta, astiat etsivät vielä vähän paikkaansa, mikä tuonne sitten kuuluukaan ja mikä palaa entiseen paikkaansa, aika näyttää. =) PS. Hassut rivieramaisonin viiriliput on ikkunassa vielä koiran 1v.-synttäreiden jäljiltä! =)

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Liebester blog

**Tähän kuuluisi kuva, mutta blogger sekoilee ja en sitä tänne saa**

Tämän linkin takana kuva
 
 
Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200

seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.



Säännöt:



1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.





2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa





3. Toivo, että ihmiset, joille jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.





*Kiitos Vesseli & Verkara mukavasta tunnustuksesta! :)



* Tahdon jakaa tämän tunnustuksen seuraaville, osa heistä jo varmasti tämän saaneetkin



 
 
 
 
 

 





Viisi asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä:


                                                            Kauniit kukka-asetelmat

Päiväunet

Shoppailu

Suukot

Ystävien muistamiset



Viisi asiaa, joita tarvitset päivittäin:



Herkkuja

Meikit

Kasvorasva

Netti

Suihku



Viisi kirjaa, joita suosittelet muille:



Kirjat eivät valitettavasti ole minun alaani, joten en lähde suosittelemaan mitään. Luen lähinnä oman alan kirjallisuutta, joka ei kauheasti kiinnosta muita.



Viisi kaikkien aikojen suosikkilaulajaa/-yhtyettä:



Chisu

Johanna Kurkela

Jippu

Anna Puu
 
Leevi and the leavings



Viisi materialistista joululahjatoivetta:



Kitchen aid kone
                                                              
                                                                      Lompakko

Canvastaulu lasten kuvasta

Jättipitkät, palmikkoneulevillasukat
 
Timantteja <3
 
 



Viisi lempiruokaasi:



Broiskua aurajuustokastikkeella

Lihapullat ja muussi, puolukkahillo

Kinkku-ananas-aurajuustopitsa
 
Kaalipata
 
Maksalaatikko <3



Viisi paikkaa, joissa haluaisit käydä:





Lappi
 
Thaimaa (käyny ennenkii!)
 
Hawai
 
Portugali
 
Kroatia




Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:





 
 

Touhukas

                                                                        Iloinen
                                                                
Malttamaton

Epäjärjestelmällinen

Puhelias





Viisi asiaa, joista unelmoit:



Matkustelu

Pikkubussi

Hoikkuus

Asuntolainattomuus

Terveet lapset


Viisi elämänohjetta tai mottoa, jotka haluat jakaa kaikkien kanssa:





 
 

Mikä ei tapa, se vahvistaa
 
Hymyillen läpi kyynelten
 
Joskus vaikeneminen on todellakin kultaa
 
Kun savolainen avaa suunsa, siirtyy vastuu kuulijalle
 
Kaikki ei ole aina miltä näyttää



-----

tiistai 1. tammikuuta 2013

Yksi Vipp kiitos!

Meillähän ei ole vessoissa roskiksia, useastakin syystä.. Mutta nyt kun on taas vaippaikäinen perheeseen tulossa ja yläkerran kylppäriin on toinen hoitopiste suunnitteella, niin menin hankkimaan roskiksen sinne. Se on klassikko roskis Vipp, jota olen haaveilut joskus aiemminkin Verkkokaupasta klikkailin sen tänään meille ja siellä lupailtiin Vipp:in saapuvan viikon sisään. Jäädään odottelemaan sitä siis.
 
Vaatehuoneiden sisustusjuttuja kovasti mietitään myös, edelleen viisi kappaletta vaatehuoneita on sisustamatta, aivan katastrofaalisessa tilassa. Niin ja vauvatarvikehankintoja myös. Ainiin ja autokin meillä menee pakosti uusiksi nyt kevään aikana, koska koko perhe ei enää mahdu seitsenpaikkaiseen autooni. ;)
 
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Kevättä kohden mennään, viikonloppuna meinaan siivota joulun pois vanhojen perinteiden mukaan ja sitten voikin miettiä kevätsisustusjuttuja. Kauniita värejä ainakin näyttäis olevan monessa paikkaa jo tarjolla.