lauantai 30. maaliskuuta 2013

Angrybirds-kakku


Juhlissa kakkuna oli kotikutoinen perus-mansikkakakku vispifloralla kuorrutettuna. Irtokarkkihyllystä nappasin "pesiin" pieniä munia ja sokerimassalla tein vihaisia lintuja, kuulemma mustalla linnulla on väärän värinen töyhtö ja sinisestä puuttuu punaiset silmänaluset.. =P Dr. Oetkerin koristeluhelmet toivat pienen loppusilauksen munien joukkoon.  Tuohon lintujen ja possujen väliin tyrkkäsin 5 kappaletta kynttilöitä, jotka sankari sai puhaltaa. Hyvin kelpasi kakku, iso 7 munan kakku oli ja reilu puolet tuli syötyä.
Helpompi angrybirds kakku olisi löytynyt pakastealtaasta kaupasta, mutta meidän pojat toivoivat itsetehtyä kakkua.

Sankarin puolesta kiitän synttäreitä muistaneita ja juhlissa olleita kavereita!

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Whoopies kokeilu

Leivottiin pipanoiden kanssa synttäreille "trendikkäitä" whoopieseja. Oli oikein kivoja, helppoja ja suht nopeita tehdä! Täytteeksi tehtiin kaakaokreemi ja koristeltiin Dr. Oetkerin geeliväreillä!

Pinkkiä Pääsiäistä!

Ollaan täällä vähän leivottu ja laitettu huomisia Irvinin 5v juhlia varten! Kokeilin leipoa whoopies-leivonnaisia ja hyviähän niistä tuli, kakkupohjan pyöräytin myös eilen ja yön viimeisinä tunteina näpersin angrybirds-sokerihahmoja kakun koristuksia varten.
 Synttärisankari rummuttaa uusilla rummuilla ja meteli on sen mukainen!
 Onneksi pienimmäinen ei ainakaan vielä reakoi mekkalaan lainkaan! Kuvassa muuten on Kuopiosta Popista ostettu vauvan puku, ihana!
 Makkarikin sai tänään uuden värityksen, vielä kun saisin kesäisemmät verhot (onko niiden aika jo?) ikkunoihin. Aika hurjat on pinkit, mutta kyllä kai niihin silmä tottuu! Laittelin myös kylppäreihin pinkit tekstiilit, kristallilamppuihin ruokailutilaan ja pelihuoneeseen pinkkejä pääsiäismunia roikkumaan ja pojille huoneisiin vähän mintun vihreitä pilkkutyynyjä. Oikea väripläjäys tähän beige-harmaa-valkea-mustaan linjaan!
Ruokailutilassa on monta viikkoa jo ollut aina uudet valkoiset tulppaanit. Nyt ne saivat väistyä ja pinkit kukat tulivat tilalle!
Ihanaa, värikästä, aurinkoista ja erityisesti pinkkiä Pääsiäistä kaikille lukijoille! Jospa saisin huomenna juhlien tiimellyksessä otettua vähän kuviakin tänne.. Joskus tuppaa lasten juhlat olemaan niin tapahtumarikkaat, ettei ehdi mitään..

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Reissutuliaisia!

Oltiin pidennetty viikonloppu pohjoisessa reissussa, käytiin vähän morjestamassa ukkia ja mummoa siellä ja muitakin tärkeitä ihmisiä. Miehellä oli työreissu samalla rytinällä, niin voisi sanoa että kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Eilen palauduttiin kotiin ja ollaan kaikki vielä vähän ryydyksissä ja tavarapaljous on vallannut eteisen!
Kuopiossa ennätettiin käydä peräti kahtena päivänä vähän shoppailemassa! Poikien toivomuksesta Matkukseen oli päästävä, he rakastavat siellä olevia leikkipaikkoja ja tietysti Ikean hodareita. =) -Ne kun ovat harvinaista herkkua meille Itärajan ihmisille, joilla ei vielä ole sitä Ikeaa lähellä.

Tänään on muuten Irvinin 5v syntymäpäivä! Sankari hymyilee tässä tänä aamuna ja nallekaakaot on naamassa aamupalalta edelleen!
ONNEA KULTAPIENI!
Matkuksen Polarn O. Pyretistä löytyi ihania kesäpaitoja pikkumiehille, kolme pienintä sai tällaiset. Tuleva koululainen ei enää halunnut pilkkuja, oli siellä kyllä kivoja juttuja isommillekin. Vauvallekin ostin ihania vauvajuttuja sieltä, yksi ihana turkoosi-oranssi-vauvojen kesäbody jäi vähän vielä kaivelemaan mieleen... Nuo kukkarot muuten oli aivan pakko hankkia pojille, kun heillä alkaa olla omia pikkurahoja joilla haluavat kaupassa asioida.. Kukkarot on Marimekon Minit. =)
 Tiger-kaupassa aika moni bloggaaja tuntuu käyneen, milloin kukakin kertoo mitäkin sieltä ostaneensa. Meille sieltä lähti mukaan juhlajuttuja lauantaina oleville synttärikutsuille! Nuo punaiset ja vihreät kakkupaperit tulee heti käyttöön Angrybirds-synttäreille.
Tuota Tigeriä ei vielä ole täällä Lappeenrannassa, kuten ei HM:n Homeakaan. Se on aika harmi, nimittäin tulee jonkun verran tilattua sieltä juttuja. Nyt ostin tuolta Matkuksesta nämä pilkulliset koristetyynyn päälliset 4,95e kappale (aika edullisia!)

Lisäksi ostin yhden harmaan päiväpeiton, ison virkatun viltin, muutamia pinkkisävyisiä tyynynpäällisiä ja pinkkejä pyyhkeitä. Pinkki on vaan niin ihana väri ja nautin tosi paljon siitä, että sitä taas saa joka paikasta!
HM:n Homesta nuo jätskiaiheiset servetit ja Ikeasta raidallisia. Oli ihanan "ajankohtaisissa" väreissä molemmat. Niin keväisen kesäisiä!
 Ja Ikeassa oli myös kauniita mehupillejä. Ne lähti juhlajuttuihin mukaan..

Vauva onnistui reissussa pulauttamaan (pulauttanut koko aikana ehkä kolme kertaa yhteensä!) oman vilttinsä, joten ostin tuon varaviltin. Isä sai valita värin, niin tuli tuollainen sini-turkoosi-sävyinen tällä kertaa. =)

Kunhan reissupyykkikasasta, synttärijärjestely-hässäkästä ja tästä shoppailun aiheuttamasta kassi-pussukka-nyssykkä-kaaoksesta selviydytään niin laittelenpa lisää postauksia. Aiheita olisi mielin määrin, muunmuassa siitä kuinka onnistuin vaihtamaan orkideoille uudet "papanat".. =)

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Meidän rakkauden hedelmä 10 päivää tänään




                                            (Kuvat: Sami Kontto)

torstai 21. maaliskuuta 2013

Kun päiväkoti-ikävä vaivaa..

Mennääs pintaa syvemmälle. Meillä on murhe. Perheemme tähän asti pieninpänä ollut 3,5v Iivan on tykännyt olla tosi paljon päiväkodissa. Reilu kuukausi sitten kun jäin äitiyslomalle, päiväkoti luonnollisesti loppui ja pojat jäivät kotihoitoon. Eskarilainen käy puoli päivää arkipäivisin eskarissa edelleen samassa päiväkodissa. Irvin 4v (kohta 5v) on viihtynyt kotona, on hänelläkin ollut lievää ikävää päiväkotiin, mutta Iivan.. Iivan on reakoinut aika rajusti. Jo ennen kun päiväkoti meillä loppui, hän itki kotona ikävää ja mietti miten hän ketäkin kaipaa kun ei enää mene päiväkotiin. Asiaa yritettiin käsitellä ja pehmennellä parhaamme mukaan. Ja nyt kun päiväkoti on tosiaan loppunut, on päivittäin itku, potku, huuto ja keskustelu päiväkotiin liittyen. En tiedä nostattaako tunteet pintaan se, että päivittäin haemme eskarilaisen tietysti sieltä päiväkodilta kotiin vai onko muuten vaan aina mielessä.

Kun vauva tuli kotiin alkoi hillittömät uhmakohtaukset, siis pojalla on kyllä uhmaa ollut ja pahaakin jo pidemmän aikaa. Hänellä kun on tuota luonnetta. Hän on ihan oma persoonansa sen suhteen, voin kertoa että näistä neljästä veljeksestä joiden kanssa olen elellyt tämä on ihan omaa laatuaan.
Vauvan kotiuduttua hän on alkanut huutamaan kuin hyeena, saa 45 minuutin huuto-raivokohtauksia ja itkee ja uhkailee. Uhkailee satuttavansa äitiä ja herättävänsä vauvan jne.. Ja näihin raivokohtauksiin ei ole tepsinyt mikään, silloin kun se tulee niin se on vaan käyty läpi.

Tänä iltana pieni herra kertoi, että ei vauva ole paha eikä harmita vauva vaan se harmittaa kun ei enää ikinä pääse päiväkotiin.

Jos joku on kokenut saman, että lapsi kaipaa näin kovin päiväkotiin, niin kertokoon? Kauanko sitä kesti? Miten pääsitte yli?


Diagnoosina leivoosi

Vastasyntyneen talvivauvan vuoksi tämä pari viikkoa menee kotioloissa. Ulkoilemaan ei kyllä muutenkaan tekisi mieli tuonne viimaan! Vaikka onkin kaunista ja aurinkoista, niin tuo tuuli on pureva.
Dr. Oetker lähetti minulle juuri sopivaan aikaan paketin, jossa ihania leipomisjuttuja! Minua kun on viimeaikoina vaivannut ns. leivoosi. Eli tekee mieli leipoa ja leipoa ja leipoa.. !
Tänään leivoin suklaakakun ja juustokakun, huomenna saadaan terveydenhoitaja neuvolasta kyläilemään.(Edellinen tiikerikakkukin on vielä syömättä!)
Ihanan värisiä "nonparelleja", pääsiäisenä pidetään Irvinin 5v juhlat ja näitä tulee taatusti käytettyä leipomuksiin niihin juhliin.
Pehmeitä hopeahelmiä, en ole vielä testaillut mutta ovat varmasti mukavempia hampaissa kuin ne kivikovat, joihin olen aiemmin tottunut. Ja nuo ihanan värikkäät konfetit on muuten täydellisiä kuppikakkujen päälle.

CupCake kukkasia ja geelivärejä. Tämän kevään ristiäisiin voisinkin näprätä jotain näillä.

 Minun suosikki muffinsivuokat ovat nuo alimmaiset pilkulliset, olen näitä ennättänyt jo muutamaan otteeseen ostaakin Prismasta. Nuo muut on ihanan värikkäitä.
Ja vielä kuva näistä ihanista minihelmistä.
 

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Voittajat ovat selvinneet!

Arvonta suoritettiin perinteisin keinoin, nimilappuja purkista nostellen. "Onnettarena" toimi esikoispoikani Anton.
Onnea Ulla ja Víllavaahtokarkki! Te olette voittaneet arvonnassa Mailegin tuotteita!
 
Ulla kommentoi arvontaan "Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa." ja hänelle on lähetetty sähköpostia
 
Villavaahtokarkin kommentti oli "Suloiset palkinnot. Mukaan kahdella arvalla linkityksen kera:)". Villavaahtokarkillekin on sähköpostia laitettu!
 
ONNEA vielä ja ihanaa loppuviikkoa molemmille!
 
Lisää Maileg-aiheisia arvontoja on tulossa.. ;)
 
 
 
 
 

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kun muovaileminen lähti lapasista..

Olen huomannut muutamissa blogeissa ihmeteltävän sitä, ettei "tavallisia" ja "tavallisessa kuosissa olevia" koteja juurikaan blogimaailmassa näy. On vain "stailattuja" ja siistittyjä, kenties hyvin rajattuja kuvia.
Tänä aamuna en tiennyt, pitäisikö itkeä vai nauraa.
Onko tämä nyt katastrofi vaiko ei.
Päädyin kuitenkin esittelemään ruokailutilamme
"elämisen merkkien kanssa".
;)
Kaksi poikaa oli "hieman" muovailemassa, toinen livahti jo aiemmin pois kuvista ja toisen nilkka vielä vähän pilkottaa tässä.. Voin kertoa, että tuota muovailuvahaa on edelleen sekä keittiössä, eteisessä kun olkkarissakin, tuon ruokailutilan lisäksi.

 Pojat yrittävät itse siivota jälkiään. Heillä on pienet pussukat, joihin keräilevät vahaa..
 Taidetaan kuitenkin äidin järeämpiä otteita kaivata.. Ja äitinä epäilen, että vahaa tulee vastaan vielä senkin jälkeen..
Tällainen arkiaamu meillä. =) Ps. Yläkerrassa lasten pikkuautoleikit ovat vallanneet ainakin kolme huonetta, nekin pitäisi ennättää siivota ennen kun lähdetään kerhoilemaan.

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Päivän asu vai päivänasu? ;)

Ihana pikkuinen "Nasu" tämä meijän vauva.
Ajattelin laittaa päivän asu-kuvan,juuri ennen vauvan syntymää ostamani 56 senttinen Popin body ja 50 senttisen Popin housut jalassa. Hieman on vielä suuri tuo body ja myssykin.
Ja pian jo huomaan, että niistä on kasvettu kohisten ohi..

Selailen tässä samalla Polarn O. Pyretin kevään kuvastoa ja erityisesti sisävaatteita sieltä linkistä pääsette suoraan kuvastoon.

Popin vaatteissa on panostettu kestävän kehityksen tukemiseen artikkeli siihen liittyen löytyy täältä ja käytännössä olen havainnut Popin vaatteiden pysyvän pesusta toiseen uuden veroisina ja tosi hyvinä. Joten niiden kiertoon laittaminen on vähintäänkin järkevää. Itse olen hieman "ronkeli" lasten vaatteissa ja haluan, että ne ovat hyvän näköisiä, nypyttömiä ja "kuin uusia", en todellakaan voi sietää kauhtuneita vaatteita itselläni, enkä lapsilla.

Mietin tuossa vähän aikaa sitten, olisinko "hurja" ja ostaisin/hommaisin yhtäaikaa muutaman merkin t-paidan ja käyttäisin niitä pojilla (vaikkapa kolmella keskimmäisellä) yhtä paljon, samaan aikaan pesuun ja taas käyttöön ja vertailisin niiden kestoa, värin pysyvyyttä, istuvuutta pesujenkin jälkeen jne ominaisuuksia.. Voisi olla aika hauska vertailu, mutta pahoin pelkään ettei monikaan vaatemerkki sellaiseen haluaisi vapaaehtoisesti ainakaan lähteä mukaan.

Kunhan höpisen. =) Ei minulla sen ihmeempää täällä. Valtakunnassa edelleenkin kaikki hyvin. =)


sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntaitunnelmia ja tuhinaa

Meillä pieni mies vetelee sikeitä ihanasti. Nukkuu, syö ja kakkaa. Ihan niinkuin vastasyntyneen kuuluukin. Pienen pieniä hetkiä jaksaa tutkailla maailmaa sumuisen sinisenturkooseilla silmillään. Uskompa, että tästäkin pojasta tulee ruskeasilmäinen kuten edelliset.
Lasten Metsolan ihanuuksia meillä on, lähinnä noita froteejuttuja, bodeja ja myssyjä. Tämä keltainen on oikea Pääsiäismyssy. =P
 

Isot veljet saivat isovelilahjaksi legojuttuja, tai no nämähän eivät ole oikeita legoja mutta menee samaan sarjaan legojen kanssa ja palasetkin sopii toisiinsa.. Meillä on viimeaikoina oltu "sotahulluja", kaikki pojat tykkäätät pikkusotamiehistä ja sota-aiheisista jutuista.

Meijän 3v8kk Iivan on saanut hurjia uhmakohtauksia vauvan kotiuduttua.. Pieni herra kyllä on huomion kipeä tapaus ollut koko ikänsä. Eli odotettavissa olikin moinen reaktio. Muut veljekset ovat ottaneet vauvan vastaan hyvin ihanalla hellyydellä.

Sitten vielä "päivän asu"-kuva. ;) Lindexiltä ei oikein viime kuukausina ole löytynyt minun makuuni vaatteita, no alusvaatteet ovat mielestäni siellä ihan jees ja laadukkaitakin. Ja aina ota 3 maksa 2 tarjouksessa. =) Mutta siis tämä vauvan body on Lindexiltä, samoin kuin housut ja sukatkin. Edullisia perusvaatteita.
Hauskaa sunnuntaita kaikille! Meillä jänskätään koiran mätsärissä onnistumisia, ollaan nyt viime ja tänä viikonloppuna käyty harjoittelemasa Pääsiäisen koiranäyttelyä ajatellen.. =)

Valtakunnassa siis kaikki hyvin.

=)

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tuoksutellaan vauvaa..

 
Luonnon värejä ihan pikkuselle
eka vauva jonka olen halunnut pukea näin hillittyihin väreihin,
joskin kaapissa odottaa jo meadin väripommit!


Lastenvaatteisiin hurahtaneena ihmisenä tykkään shoppailla pienilleni kaikenlaista, arvostan kuitenkin myös itsetehtyä todella paljon. Poikien mamma on tehnyt esim. kastemekon heille omin kätöisin ja eilen uusi vauva sai mammalta upean l.valkean villa-asun. Ihana, eikä taatusti tule joka pojalla päällä vastaan tuo ihanuus. Alemmassa kuvassa pienellä Newbie-malliston 56cm body, Popin myssy pienintä kokoa ja ihana Pentikin viltti.

Ps. sänkyvinkkejä vauvalle otetaan vastaan, meillä ei ole vielä löytynyt ihanaa pikkuihmisen sänkyä!!!

torstai 14. maaliskuuta 2013

Kotona taas

 
Pikkusen kiukun saattelemana puin kotiutumisvaatteet sairaalassa vauvalle tänään. (Huomaatteko Polarn O.Pyretin ihanuudet päällä!-Ostin pienelle herralle valkoisen setin hattuineen ja punaraidallisen setin, siniset vielä puuttuu)
 
Synnytys meni oikein loistavasti sen kesto oli 2h 15min ja voimme molemmat hyvin.
 Mitä nyt äidillä on kamala nälkä ihan koko ajan. Kuulunee asiaan..
Poika tuli, kuten "vähän" odoteltiinkin! Mitat: 3342g, 49cm, 12.3.2013 klo 14.00

Kiitos ihanalle sairaalan henkilökunnalle, erityisesti kätilöille jotka synnytyksessä mukana olivat!

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lastenjuhliin helppoja ideoita

Olen tässä kevään aikana keräillyt netistä ideoita poikien tuleville synttäreille. Meillä onkin maaliskuun lopulla Irvinin 5v juhlat tulossa.
Tuo eka kuva on hauska, pikku kuppikakut karkeilla koristeltuna, tokassa kuvassa ihanat juhlapaketit, joista voisi ideoida kaverilahjat. Perhoset tikkarissa on kanssa ihanat, pojat tuumasivat kuvan nähdessään että eikö toi voisi olla lepakkokin. No, miksipä ei?!
Ilmapallot sellofaaneissa on aika hauskat juhlakoristukset, vai mitä?!
Pöllölahjapussukoista voisi jalostaa idean Angrybirdseihin liittyen, silmien asento on ainakin varsin samanmoinen. Tiimarissa olen nähnyt mm. punaisia ja keltaisia lahjapusseja joista tosiaan sais tehtyä hienot Angrypussit.
Ja viimeinen idea suklaakakusta. Tuon voisi toteuttaa tummalla suklaalla ja maidottomana, ja mutakakkutyylisenä jopa munattomana, niin meidänkin allergisille muksuille sopisi. =)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kmix-kodinkoneet ja Kitchenaid-rakkaani

Tänä keväänä postausaiheita on tulvinut ja ajattelinkin kirjoittaa muutamia postauksia ennakkoon maaliskuulle. Mitä ilmeisemmin tämän postauksen aikana olen synnytysosastolla, suunnitellussa käynnistyksessä. =)
Keittiöni tai siis minä sain ystävänpäivälahjaksi unelmieni kodinkoneen Kitchenaidin, jota haaveilin jo vuosia. Nyt se on koekäytetty, hyväksi havaittu ja rakastettu.
Sekä leivänpaahtimeni, että vatkaimeni sanoivat sopimuksensa suht samoihin aikoihin irti, olivat miltei samaan aikaan ostettujakin, jouduin sitten hankkimaan uudet. Mietin, ostanko Kitchenaid-merkkiset vai muut, onneksi ihastuin edullisempiin Kmix-koneisiin. Kuten kuvassa näkyy, eivät Kitchenaid ja Kmix leivänpaahdin ainakaan vielä ole toistensa kanssa riidelleetkään. Väritkin on hyvin lähellä toisiaan.
Keittiömme yleisilme on hyvin pelkistetyn mustavalkea, mustat granittitasot, korkeakiiltoiset ja HELPPOHOITOISET (jeee!) kaapinovet, musta leivinuuni joka kuvassa hieman näkyy.. Ja näkymä valoisaan ruokailuerkkeriimme.. Keittiökuvia löytyy lisää oikealla olevan palkin hakusanaa klikkaamalla. Mielestäni värivalinta Kitchenaidissa ja muissa koneissa on oikein loistava ja toivon, etten kyllästy hetkessä tuohon puhtaan valkeaan. Vaikka, olisihan ihanat herkkuvärit näin keväällä tietysti olleet aika houkuttelevia, esim vaaleanpunainen tai minttu.
 Kmix vedenkeittimen ostin yllätyksenä miehelleni, entisen vedenkeittimen nappula oli ollut jo tosi pitkään rikki.. Luonnollisesti tämä Kenwoodin vedenkeitin oli valintani..
Leivänpaahdin on muuten ihan kiva, mutta entisten OBH Nordikan leivänpaahdinten (minulla ollut kaksi sellaista) jälkeen tuntuu hieman hitaalle. Mutta muuten ihan kiva ja toimiva murupelteineen. Tämä on ehkä hieman helpompi pitää puhtaanakin kuin edellinen, muotoilu tulee puhdistamista.

Vatkain minulla oli ihan luksus ennestään, en nyt osaa kertoa siitä enempää, mutta onnistuin hajoittamaan sen aika lahjakkaasti työntämällä ruokalusikan kesken vatkauksen samaan kippoon. Voitte ehkä kuvitella kuinka solmussa vatkaimet olivat ja niitä ei kannattanut enää hankkia uusia. Oli niin monen kympin arvoisia ostaa varaosana. =/ Mutta on tämä Kmix-vatkainkin ajanut asiansa, hieman painavahan se on, mutta habaahan se vaan kasvattaa. ;) Ja kaunis muotoilu tässä vatkaimessa todellakin on.

Vauvan hakureissussa

Ilmoitusluontoinen asia, olen nyt sairaalassa vauvanhakureissussa muutaman päivän. Saattaa siis kestää kommenttien hyväksyntä/kilpailuun osallistumisten hyväksyntä, joka tapauksessa loppuviikosta klikkailen ne sitten näkyville kun palaan reissustani!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Reklamaatio Festivolle

Meillä on Festivon CF120 kylmiö-pakastin systeemi, joka on ollut aivan loistava ja tilavuudeltaan juuri passeli tällaisen pienten miesten armeijan ja hamsteriäidin tarpeisiin. =P Viittaan tällä siihen, että todellakin tykkään ostaa kerralla kunnolla ruokaa, leipoa ja laittaa juuri niin paljon kun huvittaa, enkä todellakaan halua tuskastella sen kanssa, minne omat tekeleet mahtuisivat kylmään. =)

Nyt kuitenkin joku aika sitten kävi niin, että pakastin puolen yksi lokeroista vaan tipahti lattialle kun avasin kaapin oven. Voihan olla, että joku tapaturma sille on käynyt tai sitten ajan kanssa se on vaan jotenkin haurastuttanut muovin, ehkä pieni alkanut särö siellä jossain ollut tai jotain. Ei voi tietää, kirjoitin asiasta sähköpostia kuvan kanssa Festivolle. Ja muitta mutkitta saatiin sieltä sitten uusi lokerikon kansi. Ihan kiva homma. =) Ei siis moitetta Festivolle reklamaatioasioissa, eikä kyllä muutenkaan! Ollaan tykätty Festivostamme, enkä enää muuta jääkaappia elämääni huolisikaan. <3 p="">