maanantai 28. lokakuuta 2013

Kiitos

Kaunis kiitos Kummille näistä pikkutohveleista, jotka Alvin sai lahjaksi. Ihanat ovat.

Täydellinen koti romanttiselle sisustajalle ja arvonta!

 
Pidin kotonani syyskesällä Perfect home-sisustuskutsut, jotka olivat oikein kiva tapa saada lähialueen "Täydelliset naiset" koolle ja vähän siinä samalla tutustuakin naapurustoon. Sittemmin olen saanut kunnian tutustua Perfect home kotimyyntiesittelijään Heidi Tujuseen.  Pääsin vähän aikaa sitten piipahtamaan hänen ihanassa, vaaleassa ranskalaisromanttiseen tyyliin sisustetussa kodissaan, Saimaan rannalla. Heidin kanssa sovimme Perfect Home -blogiyhteistyöstä ja sen tiimoilta muutamia kuvia nappasinkin hänen kodistaan. Yllä olevassa kuvassa on suosikkituotteeni mahtavat betonisen väriset rouheat kynttilänjalat Perfect Homelta.
Perfect homen tuotteet ovat mielestäni aivan mahtavia ja sopivat monentyyliseen sisustamiseen, mutta ennen kaikkea maalaisromanttishenkiseen kotiin. Puhuimmekin Heidin kanssa siitä, miten monenlaisia koteja maalaisromanttinen sana kattaakaan, on englantilaistyylisiä, ranskalashenkisiä ja vaikkapa tämä minun kotini edustama "tanskalaiseen suuntaan kallellaan" oleva maalaisromanttinen tyyli. Kuvassa Perfect Homen ihania tuikkuastioita syksyisessä asetelmassa.
Kuvassa olevat koristekivetkin ovat Perfect Homen tuotteita, itseasiassa juurikin näitä hohtavan valkoisia ostin itsellenikin pysyvämmän lumen tuloa ja uusia kynttiläasetelmia odottelemaan.

PH:n tuotteissa on myös lyhtyvaihtoehtoja joka lähtöön. Niitä voit käytä katselemassa www.perfecthome.fi svustolta löytyvästä tuotekuvastostakin. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa facebookista Perfect Home-Heidi Tujunen -siellä ihania ideoita sisustukseen ja somistamiseen ja tietoa tarjouksista! Facebookin lisäksi voit ottaa yhteyttä Heidiin sähköpostilla
syysunelma(at)gmail.com ja vaikkapa järjestää omat kotikutsut Etelä-Karjalan alueella tai tilata tuotteita mistä tahansa Suomessa.

Perfect home yhteistyönä saan ilon järjestää blogin lukijoideni kesken arvonnan!

 Arvottavana on Perfect homen aidon näköisesti liekehtivä paristokäyttöinen kynttilä. Tämä kynttilä ei haittaa, jos sen laittaa lapsiperheessä lasten ulottuville tai jos se sattuu jäämään palamaan vaikkapa yön yli. Lisäksi kynttilä on harvinaisen kivan näköinen "ei-oikeaksi" kynttiläksi!

Vanhat arvontasäännöt pätevät, eli kaikki voivat siihen osallistua kommentoimalla postausta. Toivoisin anonyymeilla kirjoittajilla olevan jonkunlainen nimimerkki, se helpottaa voittajaa ilmoittaessakin. Voittaja julkistetaan täällä heti osallistumisajan loputtua eli 4.11.2013, ONNEA ARVONTAAN!

 

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween arvonta on suoritettu!

 
Lapuan Kankureiden kanssa yhteistyönä toteutettu Halloween arvonta on suoritettu! Mustan setin voittaja on Arjen Iloja Blogin Sari! Oikein paljon onnea, olen laittanut sähköpostia sinulle aiheeseen liittyen tulemaan!

Jotain ihan itselle!

Arjen pyöriessä olen havainnut, että me arjen pyörien pyörittäjät meinaamme jäädä huomiotta. Sitä mennään vaan, eikä pysähdytä hetkeksikään. Toimitaan tottumustemme mukaan eikä välttämättä edes huomata, että miten se OMAN itsensä huomioiminen on taas unohtunut.. Aika monta äiti -ihmistä, miksi ei isääkin tiedän joille tekisi oikein hyvää saada jotain piristystä.
Minun syksyni on ollut oikeastaan aivan mahtava. Ehkä osittain siksi, että todella kurjiakin asioita on tässä tapahtunut, on ollut pakko kaikkea kivaakin elämään tuoda tavalla tai toisella. Pysyy tasapainossa asiat. ;)
Olen saanut käydä muutamia kertoja jo naisten (ja vauvojen) yhteisillä shoppailu/virkistysreissuilla ja toisaalta olen saanut tutustua ihaniin uusiin ihmisiin. Koen myös saaneeni uraan liittyen mahdollisuuden, eikö sitä sanota että kun sulkee yhden oven niin voi sitten avata niitä uusia?!
 
Nyt olen myös saanut Dermosililtä mahdollisuuden uudistaa kosmetiikkapuolta kylppärissäni. Aivan ihana mahdollisuus kokeilla uusia juttuja. Näistä uusista tuotteista kerron teille pian taas lisää.
 
Kuvassa olevaa pinkkiä puhdistusvaahtoa olen nyt vähän aikaa käyttänyt ja Berry saunatuoksu on tullut tutuksi, muut tuotteet (mm. aurinkopuuteri ja valokynä) ajattelin ottaa käyttöön ensi viikon aikana.
 
Ps. Olen ajastanut aika monia tekstejä tänne blogiin nyt tulevien viikkojen ajaksi (kirjoittelen kyllä "livenäkin" edelleen!), minulla on aivan uusi kännykkä uusine käyttöjärjestelmineen ja upouusi läppäri, jossa minulle tuikituntematon windows8. Näiden opetteleminen ja synkronointi sun muut jutut ottavat vähän aikaa minulta, toivon jatkossa pystyväni tarjoamaan entistä laadukkaampaa bloggaamista teille kaikille kunnon välineistöllä.)

lauantai 26. lokakuuta 2013

Timantteja, silkkiä, tohveleita ja roosaa väriä



 Pienen pieniä muutoksia pikkuhiljaa aina tulee tehtyä. Nyt odotellaan vielä hetki sitä pysyvää lunta ja uskoisinpa, että lumen tultua makkarimme kokee täys valkaistumisen. Jostain syystä se on ollut minulla tapana ja nautin ennen Joulua vielä hetken siitä värittömyydestä.
Meillä on nyt lokakuussa ollut Annon neulostyynyt tuolla Lennolin timanttisilkkityynyjen ja pellavatyynyjen kavereina sängyn päällä.
 
..Tai niin no, yksi "huippusuuri" muutos oli, että parvekkeen oven eteen makkariin on ilmestynyt tohvelirivistö. Noilla on paljon mukavempi viedä petivaatteet perjantaisin tuulettumaan pihalle, kuin aivan paljasvarpain!

torstai 24. lokakuuta 2013

Kanervan kauneutta

Minulla on tänä syksynä ollut vahvasti kanervainen sävy sisustamisessa pinnalla. Sekä meijän aikuisten makkarissa, että kylpyhuoneissa on tekstiilit olleet vahvasti kanervan sävyisiä. Meillähän koti on sisustettu niín, että noita sävyjä on helppo muuttaa vaikka koko kodissa kertaheitolla.

Dermosilin paketin saavuttua innostuin kun näin, miten kivasti Berry therapy -sarjan saippua ja kosteusvoide purnukka sopivatkaan tänne meille.
Arjen pieniä iloja.

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Elämä on yhtä sirkusta..

Kaikissa Suomen Polarn O. Pyreteissä järjestetään jotain sirkusteemaan liittyvää lauantaina 26.10.2013, samalla voi mennä katsomaan ihania uutuuskuoseja kauniissa ja hieman perinteisestä poikkeavissa sävyissä paikan päälle!
 
-Meillä ainakin rakastetaan raitoja ja elämäkin viiden pojan kanssa on välillä yhtä sirkusta! ;)
 

tiistai 22. lokakuuta 2013

Muistutus:

Vielä ehtii osallistua Lapuan kankureiden kanssa yhteistyössä toteutettuun Halloween-arvontaan!

Tästä suoraan arvontaan
 

Kunnianosoitus rintasyöpätutkimusta kohtaan!

Jouduin ihan miettimään, mikä on se tapa jolla tämän postauksen aloitan.  Aloitan sydämen asialla ja haluan ihan alkuun lähettää sydämen ja paljon terveisiä kaverilleni, joka on juuri aloittanut kamppailemisen rintasyöpää vastaan. Vaikka en fyysisesti olekaan siellä missä hän on, olen henkisesti jollain tapaa läsnä. *sydän*
Pinkki ja vaaleanpunainen, vaaleanpunainen ja pinkki. Ne on ne "tyttöjen värit" ja aika moni meistä aikuistytöistäkin allekirjoittavat roosan nimeen. Eikös?! Minä olen täällä blogissani hehkuttanut ennenkin, kun olen roosanauha-tuotteita ostanut, tai muita ihania vaaleanpunaisia asioita kotiin. Joka muuten jossain määrin on myös "vaaleanpunainen" ulkoapäinkin. ;)
Dermosil on tuonut markkinoille oman roosanauhatuotteen, joka on äärimmäisen kaunis käsisaippua. Tätä tyylikästä käsisaippuaa saa ostettua roosan lisäksi kirkkaana, sinisenä ja vihreänä ja ne sisältävät ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, eli sopivat toistuvaan pesuun. Syys-lokakuussa jokaisesta pinkistä ostetusta käsisappuasta lahjoitetaan 50 senttiä Syöpäsäätiön Roosanauha-kamppanjaan. Eli vielä ennätätte osallistua tähän tilaamalla www.dermoshop.fi sivustolta tätä ihanaa, kukkaistuoksuista, hoitavaa saippuaa, jonka taustalla on syvempikin, tärkeä ajatus..

maanantai 21. lokakuuta 2013

Pienet asiat tekee kodin..

 

Meillä tuntuu olevan hitaanpuoleista tuo pienssustaminen ja aika moni pikkuyksityiskohta odottaa pääsyä seinille jemmapiilossa. Tämä Perfect homen hylly pääsi kuitenkin miltei suoraan seinälle, se oli vaan pakko sinne saada, onhan se kaunis!
 

Alvin sai jotain omaa ja uutta, uuden ruokalapun Mailegin suloiseen henkeen pupukuvalla..

Sitten vielä "epäonnistunut" kuva, yritin näpsiä hyllystä kokonaisvaltaista kuvaa, vauvan nukkuessa päiväuniaan ulkona ja muiden lasten rauhoittuessa ennen kerhoa lastenohjelmien parissa.. No, ei kuvan otosta oikein tullutkaan mitään.. Aina joko koira tai lapset näkyy kuvissa ja loppupelissä vauvakin heräsi kesken kaiken!

Tässä sitä ollaan juuri heränneenä ja juuri sopivan lämpimissä vaatteissa.
 
Kivaa alkanutta viikkoa! Me lähetään nyt sinne kerhoon!

lauantai 19. lokakuuta 2013

Country henkistä shoppailua

Pakkasin eilen omat ja vähän naapurinkin lapsia kyytiin ja jätin heidät miehen kanssa Rauhaan Angrybords -puistoilemaan. Sieltä sitten ajelin kaverin luo tekemään blogipostausta (josta kuulette myöhemmin lisää). Kaverini kanssa olimme sopineet sisustusshoppailubloggailu-reissusta, tosin reissu jäi kahteen sisustuskohteeseen, mutta sitäkin antoisampi reissu se oli. ;) Käytiin aiemminkin täällä mainitsemissani paikoissa, Imatran Kantrikodissa joka on oikein kiva, valoisa ja mielestäni hinnoiltaankin mukava sisustusshoppailupaikka, Kantrikodissa saa aina laadukasta ja hyvää asiakaspalvelua. Kantrikodista suuntasimme Sisustus Country puotiin Imatran Tainionkoskelle ja sieltä nämä upeat kuvat postauksessani.
Sisustus Country puodissa miljöö on todella kiva ja tarjonta runsas. Ja sieltä voi saada hyviä ideoita myös oman kodin sisustamiseen.
Puotiin oli tullut jo kivasti vähän joulujuttuja esille ja koko ajan lisää tulee. Marraskuun lopulla alkaa kaikki jouluhommat olemaan paikan päällä ja ajattelinkin silloin suunnata tuonne uudemman kerran.

Rivieramaison, Odd Molly, Maileg, Greengate, minun lempparimerkkejä ja noiden lisäks vielä paljon paljon muuta on tuolla Sisustus Country puodissa tarjolla.

Viimeisessä kuvassa vilautus Mailegin tontturivistöistä. IHANIA <3 aikaa="" ehtiih="" en="" enn="" h-hetkeen="" itse="" ja="" joulu="" jouluasioita="" kaksi="" kuukautta="" kuusen="" meill="" mink="" miss="" mutta="" n="" nyt="" ole="" on="" p="" paikka="" pohtia="" reilu="" rinen="" sijaitsee..="" ss="" t="" tt="" v="" viel="" vuonna="">
MUISTAKAAHAN OSALLISTUA HALLOWEEN -ARVONTAAN tuossa alapuolella!!!

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tyytyväisenä tyrniin!

 
Ilokseni olen päässyt blogiyhteistyöhön Dermosilin kanssa. Onko tämä tuttu teille ennestään? Jos ei ole, niin suosittelen klikkaamaan linkkiäni ja kurkistamaan sivustolle. Dermosil on minulle jo ennestään ihan tuttu juttu, joten voin kertoa tuotteiden olevan laadukkaita ja hyviä käytössä. Myös hintalaatusuhde on näissä todella kohdallaan! Dermosil tuotteita voit tilata Dermoshop.fi -sivustolta
 
Sain testattavakseni kaksi laatikollista ihania tuotteita, joista ensisilmäykseltä ajatus oli: Ompa kauniita tuotepakkauksia! Ihanasti voi jättää kylppäriin esille, ei haittaa yhtään kun silmä noissa lepää. Nyt ollaan muutamia päiviä ennätetty jo testailemaan Dermosil Berry Therapy -tuotesarjaa joista meillä on nyt ollut ihana käsivoide, kuorivasuihkugeeli, suihkuvoide sekä tyrnikäsisaippua. Ensituntuma näihin on ollut pelkästään positiivinen ja tuoksu on ollut aivan mahtava.  Erityismaininta tuosta suihkuvoiteesta näin ilmojen kylmetessä minun ihoni alkaa kuivahtamaan pinnasta, tämä suihkuvoide on tuntunut tuovan kivan tuntuman iholle, kimmoisuuden. (Käsivoide on nyt mieheni rutikuivien käsien kokeilussa ja voin kertoa myöhemmin lisää, millaiset tulokset niiden hoidossa saavutetaan!)

Kuvissa tuotteet sijoiteltuna meidän yläkerran kylppäriin. Ihana väripilkku, juuri sitä tuonne huoneeseen kaivattiinkin!  Jatkoa seuraa Dermosil -postauksiin.. !

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Halloween -arvonta!

Oletteko koskaan vierailleet Lapuan kankureiden verkkopuodissa katsomassa mitä ihanuuksia sieltä oikein löytyy? -Lapuan kankurit tarjoavat kauniimpaa arkea suomalaisiin koteihin ihanan maanläheisten ja rouheiden tekstiilien muodossa. Tästä linkistä suoraan verkkokauppaan

Sain mahdollisuuden toteuttaa itseäni Lapuan kankureiden kanssa järjestämällä Halloween-aiheisen arvonnan teille lukijoilleni!

Arvonnassa palkintona on Lapuan kankureiden tuotteita: Saunatyyny ja laudeliina ne ovat Lapuan kankureiden Hiillos-sarjaa ja niiden värisävyn saa voittaja itse valita Halloween-teemaankin sopivista väreistä musta/ harmaa / oranssi (tuotteet kuvassa keskellä)

Arvonnan säännöt ovat vanhat tutut, kuka tahansa voi osallistua kommentoimalla tätä postausta (anonyymit keksikää nimimerkki!) ja kertomalla kommentissaan minkä sävyisenä saunatyynyn ja laudeliinan valtsee. Arvonta-aika päättyy 27.10.2013 eli juuri ennen Halloweenia. Arvonta suoritetaan perinteiseen tapaan paperiarpalippuja hatusta nostamalla ja voittaja ilmoitetaan heti samana päivänä täällä blogissa.

ONNEA ARVONTAAN!

Kurkkaus kaaokseen, hassua pilkullisuutta!

Hetken mietittyäni tartuin "haasteeseen" ja otin kameran käteen ja kuvasin kodinhoitohuoneemme. Minulle siis tuli sähköpostia, jossa tiedusteltiin millainen kodinhoitohuone meillä on (liittyen postausta alempana olevaan naulakko-vaate-postaukseen). Tässäpä sitä nyt on:
 
Meillä kodari on edelleenkin vähän kesken. Listoja ja viimeistelyä vailla. Lisäksi kodarissa on asioita joiden paikka ei siellä tule olemaan. Sen vuoksi kodinhoitohuoneemme on melko kaoottinen, sekava ja välillä tuntuu, että mahdoton "hallita". Vaikkakin tilana tämä huone on melkoisen pikkuruinen.
Siirsin parisen viikkoa sitten ulkokukan sisälle talvehtimaan. Se on nyt kuivauskaapin päällä, en keksinyt sille parempaakaan paikkaa. Aika näyttää, selviytyykö tämä kaunis kasvi talvesta.
Pesukoneen vastapäätä on koko seinän taso (ja kaapit ylhäällä ja alhaalla). Tason päällä on alakerran vauvanhoitopiste, koska kodinhoitohuoneessa on hyvä pepun pesupaikka. Yläkerrassahan meillä on hoitopöytä.

Vaaleanpunaiset laatikot ja iso määrä minun käyttövaatteita odottavat vaatehuoneen valmistumista. Meillä on ihan kodarin vieressä arkivaatteille oma vaatehuoneensa, hyllyt puuttuu edelleen.. Ja se punainen johtolanka, kuinka tuo tila tullaan toteuttamaan.

Sinkkisoikossa viikonlopun shoppailuni.. Ja.. vatupassi. Näit aivan oikein.

Pari Odd Mollyn paitaa ostin viikonloppuna, lapasia ja pari kaulahuivia sekä harmaan rouhean neuletakin.

Tämän kokonaisvaltaisempaa kuvaa en uskalla tänne laittaakkaan. Meidän kodinhoitohuone on hassu, pilkullinen, runsas ja AINA IHAN SEKAISIN! ;) Toivottavasti vastasin riittävän valaisevasti sähköpostin kirjottajalle. =)

perjantai 11. lokakuuta 2013

2 in 1

Aurinko on hellinyt meitä tänään. Haastetta vauvan pukeutumiseen tuo +8 astetta ja lämmin aurinko, toisaalta ulkounet vaunuissa voi kestää kolmekin tuntia parhaimmillaan.. 
Olen kahta variaatiota käyttänyt, joko ohut  Reiman välikausipuku + väliin villahaalari + makuupussi tai Reiman Newborn malliston toppapuku ohuen vaatekerran päälle ja ohut kypärämyssy ilman pipoa ja ilman makuupussia. Nuo on meillä toimineet. Ensiviikolla kai viilenee ilmat ja taidetaan pikkuhiljaa kaivaa isoillekin toppaa eteisen kaappeihin valmiiksi.
 
Kodinhoitohuoneen seinälle laitettiin vauvalle oma naulakko, helpottaa miestäkin löytämään vauvalle ulkovaatteet kun ne eivät ole vuoroin vaunun päällä, penkillä, turvakaukalossa tai milloin missäkin. Jostain syystä eteisen kaappiin ne eivät kovinkaan usein ole päätyneet. Tuonne naulakkoon kyllä nyt.
 
Postaukseni lopuksi huomasin, että kaksi lempiaihetta samassa postauksessa: "Sisustaminen" ja "Lastenvaatteet". ;) Eli kaksi yhdessä.
 
IHANAA viikonloppua kaikille! 

torstai 10. lokakuuta 2013

Kaakonkulman sisustuspuotivinkkejä

Kun oman kaupungin sisustusshoppailupaikat on käyty läpi, naapuri kaupungin ihanat puodit kierretty ja siitä välistäkin (Joutseno) Helkän pieni kiva puoti koluttu useaan kertaankin, on aika vaihtaa maisemaa!
Kotkasta löytyi aivan mahtava sisustuspuoti, jota en vaan voinut ohittaa sivulauseessa. Ensikäyntini tässä putiikissa oli eilen kun reissasimme kohti Vantaata. Sisustusputiikki PP`s Decore, joka myy Rivera Maisonia ja samantyyliseen sisustamiseen liittyvien merkkien tuotteita.

Runsaasti kauniita tuotteita, erijuttuja ja eritavalla esille pantuna kuin aiemmin olen nähnyt. Ihania! Ei voinut kuin huokailla, ihan kuin silmät olisivat karkkikaupassa..
Terkkuja vaan myyjille jotka vaikuttvat kivoilta!

Tänne on päästävä vielä ennen Joulua uudelleen!
 
 Toinen puoti, minne samalla reissulla pysähdyimme oli verkkokaupastaankin tuttu Sisustuslaventeli. Kyseinen puoti sijaitsee ihan Haminan keskustassa.
Hyviä shoppailuvinkkejä otetaan aina vastaan! Lähialueen Sisustus K&K, Helkkä`s Dream, Kantrikoti, Sisustus Country Puoti ja Virpin Vintti Puoti ovat tuttuja, onko muita ihanuuksia?

Onneksi sisustuskauppojen valikoima muuttuu kokoajan ja on aina hyvä syy aloittaa kierros uudelleen, uusien tuotteiden toivossa!

Sisustuspuotivinkkejä, yhteistyöajatuksia tai muuta postia minulle voi laittaa osoitteeseen:
taijamaija@pp.inet.fi

Shoppailuvinkkejä saa laittaa myös kommenttilaatikkoon.

Onnea Vantaa, uudesta Reima Outletista!

Sain joku aika sitten Vip-kutsun Reiman ensimmäisen pk-seudun outlet myymälän avajasiin,
pidin epätodennäköisenä mahdollisuuksiani päästä tuonne, täältä kaukaa Lappeenrannasta. Jätin ajatuksen kuitenkin jonnekin hautumaan ja mainitsin siitä miehellenikin.
Kaikkien mutkien kautta ystäväni tarjosi minulle mahdollisutta päästä hänen kanssaan reissuun ja tuonne avajaisiin myös. Niinpä sinne mentiin!
Reissumme ei ollutkaan mikään perusjuttu vaan kahden innokkaan shoppailijan (ja kahden vauvan) unelmamatka useamman kaupungin kautta. IHANA irtiotto arjesta meille molemmille! 
 Ajelimme heti aamusta täältä Lappeenrannasta Haminaan ja Kotkaan sisustus- ja lastenvaatepuoteihin shoppalemaan (Näistä myöhemmin lisää!).. Sieltä sitten Vantaalle matkamme loppuhuipentumaan Reima Outlettiin!
Myymälän henkilökunta vaikutti tosi kivalta ja osaavalta. Saimme hyvää palvelua ja meidät huomioitiin kivasti. Paikan päällä olleiden virallisten puheiden ja muodollisuuksien jälkeen pääsimme shoppailemaan ja valikoimaan lapsillemme talvivaatteita. Molemmilla meillä on monilapsiset perheet, ystävälläni kolme poikaa ja tytär ja minulla nämä viisi poikalasta, joten ulkovaatetta todellakin menee, ajatella meillä on yhteensä 9 vaatetettavaa!
Keskustelimme ystäväni kanssa reissussamme, kuinka tärkeää on, että lapsilla on laadukkaat, kestävät ja hyvät vaatteet ja tulimme tulokseen, että KYLLÄ Reimalla vaatteet ovat juuri sitä.
 
Haluankin onnitella pääkaupunkiseutua/Vantaata uudesta, laadukkaiden vaatteiden viihtyisästä myymälästä ja mukavasta henkilökunnasta!
 
(ja suosittelen lämpimästi käymään liikkeessä mikäli satutte Vantaalla liikkumaan!)
 
Ps. Valitettavasti en oikein saanut kuvattua myymälässä, koska ihmisiä oli niin paljon ja vauvakin verotti omansa kuvista, sylissä olollaan.
 
Ja vielä suurkiitos Katri, kun teit päivästä mahdollisen ja jaksoit 15 tuntia shoppailua kanssani! Olet ihana ystävä!

tiistai 8. lokakuuta 2013

Arjen ihanuus ja pullapojat

Meillä alkaa nuo pojat olla sen verran isoja (paitsi vauva tietysti), että heidän kanssaan pystyy oikeasti tekemäänkin asioita. Viime viikolla me leivottiin Irvinin (5v) kanssa pikkuleipiä ja Edvinin (7v) sekä Irvinin (5v) ja Iivanin (4v) kanssa kanelipullaa ja pullapoikia. Minusta on todella kiva ottaa mukaan touhuihin noita pieniä apulaisia. Murkkuiässä oleva 12v Anton on myös innostunut ruokahommeleista ja leipomisesta, hän tykkää tehdä esim. lettuja. Kivaa perheen yhteistä puuhaa ja siitä hyödytään monellakin tapaa.
 
Kotiäidin arjessa on muitakin kivoja puolia, joita ei ehkä tule aina ajatelleeksikaan. Mielestäni se on ihan huippua, että pääsee toteuttamaan lasten haaveita esim. askartelusta, maalaamisesta tai vaikkapa roolileikeistä, voi vähän itsekin heittäytyä mukaan ja antaa enemmän. Töissä ollessani minusta tuntui aina, että ne arkipäivät varsinkin hurahtivat mennä niin nopeasti, ettei pakollisten arjen rutiinien lisäksi paljon muuta ehtinyt tai jaksanut.
 
Huomenna aion ottaa irtioton arjesta.
Siitä kerron teille myöhemmin lisää.
Se on jotain ihan luksusta ja ihanaa, ainakin minun mielestäni. :)

Todella ihmeellinen kynttilä!

Toimin silloin tälläin Buzzadorina, joka siis tarkoittaa sitä että saan toisinaan tuotteita testattavaksi itselleni tai ystävilleni/naapureilleni jaettavaksi. Esittelen tuotteita ja kerron omia kokemuksia niistä. Tällä kertaa sain buzzattavakseni Air Wick -merkkisiä Black Edition kynttilöitä kahtaa eri tuoksua yhteensä neljä kappaletta.

Tämä kynttilä Buzzaus oli oli oikein passeli juuri minulle, kynttilöitä päivittäin polttavalle tunnelmoijalle.. Hieno homma. Meillä koko perhe osallistui tähän Buzzaukseen joten kerron kaikkien mielipiteet tässä.

Perheemme suosikiksi tuoksuista valittiin yksimielisesti Purple Blackberry Fig, jonka tuoksu on melko hedelmäisen makeahko ja samalla eksoottinen. Kiva herkkutuoksu! Kynttilän erikoisuus ei piilekään pelkästään ihanassa tuoksussa vaan se on väriä vaihtava! Voitteko kuvitella, väriä vaihtava kynttilä. Lapsille tämä oli jotain T O D E L L A ihmeellistä.

Heti ekalla sytytyskerralla kynttilän väri alkoi vaihtua ja siitä se sitten on palaessaan koko ajan antanut erilaista väriä/valoa. Ihana! Todella ihmeellinen ja kaunis kynttilä. Laitanpa kuvia kynttilän sävyistä vielä tänne ihmeteltäväksi teillekin.. Minulle tämä ainakin oli aivan uusi juttu!

Mitä kynttilään muuten tulee, vaikuttaa se oikein laadukkaalta ja palaessaan tuntuu, että koko lasikippo valaistuu. Yhden kynttilän palamisaika on noin 30 tuntia ja mielestäni tuoksu tuossa ei ole liian vahva vaan ihan "siedettävä" näin herkkähipiäisellekin (ja saahan sitä vähän säädeltyä polttamisajan säätämisellä).



Tässäpä meidän päivällispöydän "hitti".