tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tänään oli toinen "palaveri"

Tänään oli toista kertaa meillä vastaavan työnjohtajan kanssa. Ihan huipputyyppi tuo Juhani on (en uskalla täällä nimiä laittaa ilman "lupaa", vaikkei kai siinä mitään ole vaikka laittaisikin). Saatiin hyviä ohjeita, kyseltiin, kirjoiteltiin muistiinpanoja ja mikä parasta saatiin hyviä yhteystietoja ja vähän jo hintojakin tiettyihin asioihin (esim. Lvi suunnittelun), jotka taas sitten auttavat minua tuon budjetin kirjoittelussa. Minähän olen tuollaisen budjettihahmotelman tehnyt kuulemani, kyselemäni ja tietämäni perusteella, muttei sitä ehkä vielä voi viralliseksi budjetiksikaan kutsua. Ja liekkö meille mitään tuon virallisempaa edes tulee.

Odottelen sitä hetkeä kun tapaan erään tuttavaperheen miehen ja voin sopia hänen kanssaan budjettiasioihin liittyen tapaamisen, heillä kun on suunnilleen samanlainen talo mitä meille kaavaillaan. Helpottaisi paljon, koska he ovat vasta saaneet omansa valmiiksi, niin vertailukohta on mitä loistavin.

Energiaselvitys-juttu on pyörinyt välillä ajatuksissa, sekin pitää kysäistä tekeekö talofirma sen vai teetetäänkö Pro Agrialla.

Tällä viikolla meillä on tavoitteena mennä kirjoittamaan tontin paperit vihdoin ja viimein valmiiksi, että saadaan kaupungilta se aloituspaketti, jossa paljon rakentamisinfoa ja tärkeitä lomakkeita.. Se pitäisi valmistua viikossa siitä kun paperit saadaan tehtyä kaupungin kanssa. Siis me emme ole vielä(kään) vastaanottaneet koko tonttia!!! XD

Perustuksista tuli puhetta ja mitä ilmeisemmin me kysymme firmoilta siihen tarjoukset, mutta ehkä loppupelissä teemme ne talkootyönä. Kunhan nyt ensin saataisiin se A. Pohjapiirros ja B. Tontti valmiiksi..

Eikai siinä muuta. Pohjapiirrosta edelleen hahmotellaan, piirrustellaan ja väännellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!