sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kevättauko ohi

Hei!
Kyllä on kiireinen kevät ollut. Aloitin helmikuussa uudessa työssä ja siihen perehtyminen ja oppiminen on vienyt oman aikansa, lisäksi opinnoissa on aika tiukka tahti ollut tämän kevään nimissä ja deadlinet ovat rytmittäneet elämää(mme) aikalailla. Politiikkaa en aio tuoda tänne blogiin edelleenkään mukaan, mutta kuten kuvasta näkyy niin olin kuntavaaleissa ehdokkaana tänä vuonna elämäni ensimmäistä kertaa, varsin hyvin tuloksin. Tämä politiikka "harrastus" on nyt ollut myös aika kovasti pinnalla ja ottanut aikansa. Blogiin luonnollisesti tuli pieni lomatauko, mutta nyt alkaa taas pikkuhiljaa kalenteriin vapautua aikaa ja kaipaankin jo bloggaamista kovasti. OLEN SIIS PALANNUT! 

Kevätmessut menivät ohi, itsestä riippumattomista syistä, onnekseni rakas setäni (joka on messuilla usein ollut mukanani) kävi messuilla ja kuvasi sieltä runsaasti valokuvia katseltavakseni.

Pihahommat pikkuhiljaa taas alkavat ja näkisin tulevan "kauden" taas niin, että blogini painottuu yhä enemmän pihalle. Kiva, että olette pysyneet kuulolla hiljaisuudesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!