sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Piharevohka lähti käyntiin tänään

Kyllä sitä jo odotettiinkin. Elokuun puolivälissä piti jo alkaa pihahomma ja tänään, marraskuun puolivälissä se sitten alkoi..Takapihaa naapurin pihasta käsin kuvattuna tuossa ylemmässä kuvassa ja alemmassa sitten omalta nurkalta kuvattuna.. Kuvassa kaivuri muokkailee pintaa tontista ja siirtää hiekat ja multaisemmat maat oikeille paikoilleen. Tämän päivän ahaa-ilmiö olikin se, että päätettiin tehdä pieni porrastus takapihan puolelle, tuon kuvassa olevan vaalean hiekan ja sen reunassa näkyvien keppien kohdalle. Jonkunlainen muuri, tukimuuri tai mikä lie siihen olisi ajatus rakennella pitämään porrastus ojennuksessa..

Voisin yrittää ottaa kuvia pihalta valoisan aikaan oikein ajatuksella. Ja pihasuunnitelmatkin voisin yrittää tänne kyhäillä jotenkin.. =)

Ensiviikolla pihatyöt jatkuvat, vielä on täytettäviä alueita tontilla ja lisäksi ensi viikolla pitäisi saapua tilaamamme kuorma-autolastillinen mukulakiveä, jota tulee koko talon ympärille paikasta riippuen 1-1,5m kaistale. Ajateltiin myös yrittää saada tilattua pihakivetkin vielä nyt talvea vasten jos vaikkapa saataisiin alennuksia siksi, ettei ole sesonkiaika. =) Ja kyllä ollaan niin pöllöjä, että ajatuksissamme itse laitetaan kaikki pihakivetykset, muurit, laatat..ihan kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!