perjantai 2. syyskuuta 2016

I love planner

Siinä se on. Minun tämän syksyn pelastus ja elämäni rakkaus. Oma plannerini!


Minulla on ilo tehdä blogiyhteistyötä Ajaston kanssa ja olenkin saanut tähän planner-höyrähdykseeni helpotusta heidän tuotteistaan. Ajaston nahkaiset mustat kannet pitävät kalenterini ja muistikirjani ojennuksessa ja Timexin sisukset tuovat planneriini kaipaamani nimipäivät, kotimaiset liputuspäivät ja muut tärkeät asiat.

Se on uskomaton määrä tavaraa mitä yhdet kannet voivat pitää sisällään. Klemmareita, kyniä ja muistilappuja, mutta voin kertoa että arkemme on jatkossa sen verran hetkistä etten ilman toimivaa Planneria ja systeemiä saisi aikatauluja pelaamaan!

Ajastolla on myös monia muita ihania kalentereja, joiden kanssa voi aloittaa Planner harrastuksen ja meillä teini halusi ehdottomasti oman kalenterin käyttöönsä heti nuo nähtyään. Ihanan inspiroivaa..


Inspiraatiota lisäävät erilaiset värikkäät ja kauniit teipit, joilla kalenteriaukeamat saa "hymyilemään". Myöhemmin aion esitellä kalenterini sisältöä ja kuinka olen hyödyntänyt näitä ihanuuksia arjen tärkeiden aikataulujen merkitsemisessä.
Heydan "mielialaleimasimet" sopivat myös monenlaiseen käyttötarkoitukseen ja mielestäni ovat todella hyvät esim. päiväkirjassa kuvaamaan omia tuntemuksia.

Minipienet korostustussit mahtuvat kalenterin väliin tai vaikka käsilaukun pohjalle hyvin. Niillä saa lisää vaikuttavuutta ja näkyvyyttä aikatauluihin tai muuten vaan söpöjä värityksiä muistiin panoihin.

Minun Planner lovers -urani alkoi juuri nyt. Ja tietenkin tärkeimmällä: Lasten kuvien teippaamisella kalenterin etu- ja takakansiin.

Planneristani tulette vielä kuulemaan!

Ps. Kuvien tuotteet löytyvät ihan oman hyvin varustellun tavaratalon & hyvin varustellun kirjakaupan valikoimista!

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!