torstai 6. lokakuuta 2016

Repaleinen lokakuu

Kakkuilua tulee harrastettua ja leipomista, ei ehkä ihan päivittäin tällä hetkellä (koska aikapula), mutta aika paljon. Näitä suklaalla päällystettyjä kakkuja on viimeaikoina syntynyt, niiden tekeminen on aika hauskaa.

Lokakuu on aina bloggaamisessa ollut vähän hiljaisempi kuukausi. Lokakuussa ei oikein vielä voi alkaa joulua tuomaan blogiin, ja toisaalta pihalla ja puutarhassakaan ei ihmeitä tapahdu. Tai no tapahtuu, mutta lähinnä siivoilua, suojailua ja valmistautumista tulevaan kevääseen.
Kotoilua meillä harrastellaan sensijaan ainakin tänä syksynä niin paljon kuin mahdollista. Tänään "leivottiin" muovailuvahasta True Love -keksejä. Oli aika ihanaa. Yläkerran vaatehuonekin saatiin rakennettua valmiiksi, vielä viimeinen silaus puuttuu ja osa vaatteista ja turhaksi havatuista tavaroista seilaa edelleen kodissa siellä ja täällä. Myöhemmin, jos saan tuon projektin täysin valmiiksi, voisinkin esitellä pukeutumishuoneen/vaatehuoneen täälläkin.

Arki rullaa nyt aika kivasti, kun olen töissä ja kotona ja koulussa. En olisi uskonut, että nämä kaikki saa elämään järkevästi mahdutettua perheen lisäksi. Perhe on kuitenkin aina se ykkösjuttu, ihan kaikista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!