lauantai 29. kesäkuuta 2019

Ihanille ihmisille ympärilläni suuresti kiitoksia, opiskelut ovat tällä erää ohi!

Melkein unohdin tehdä postauksen alkukesän yhdestä tärkeimmästä tapahtumasta! Nimittäin siitä, että yliopisto-opintoni tällä erää päättyivät ja sain viimeinkin pitää valmistujaisjuhlia!

Juhlittiin ensin kavereiden kanssa täällä kotosalla paljubileiden merkeissä. Kuvia paljusta ja ihmisistä en halua tänne blogiin laittaa, mutta hauskaa meillä ainakin oli. Tarjoiluista ja saamistani ihanista lahjoista ja kukista laitan tähän yhteyteen kuvia.

Erityisen rakas ja tärkeä lahja oli eräältä tärkeältä mummolta saatu lahja eli nuo suloiset käsin tehdyt sukat. Kiitos niistä hänelle. <3 nbsp="" p="">
Paljubileissä tarjolla oli viittä erilaista kakkua: hedelmäkakkua, valkosuklaavadelmajuustokakkua, porkkanakakkua, bannoffee-kakkua sekä suklaatäytekakkua.

Lisäksi pöydässä oli marjoista ja karkeista, kekseistä ja macaronseista tehty buffetti.

Chilituorejuusto-paprika-kinkkupiirakan kaverina suolaisena piirakkana oli myös toinen suolainen piirakka..

Eli rakkaan ystäväni tekemä lohipiirakka. Joka oli tosi hyvää.

Ja erilaisia salaatteja, kuten tämä pasta-pesto-kana-salaatti.

Kukkia sain sekä leikkokukkia että..

Pari ihanaa pioniakin! Kukkien lisäksi kuohuviinit ja shampanja tuntuivat olevan hyvin suosittu lahja! Nyt on piiiiitkäksi aikaa kuohuvaa. 

Toinen rakas ystäväni antoi lahjaksi selviytymispakkauksen, sillä hänen kanssaan olemme lähdössä Kuopio Rockiin heinäkuun lopussa!

Kiitos juhliin osallistuneille ihanista bileistä ja osallistumisestanne!

Toiset bileet pidettiin juhannuksena sukulaisille kotiseudulla. Ne olivatkin vähän pienemmät ja intiimimmät "juhlat". =) Kiitos myös rakkaille sukulaisille muistamisesta. Minulla on maailman ihanimmat sukulaiset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!