maanantai 31. toukokuuta 2010

Ensisuunnittelua

Olemme pariin otteeseen käynteet eräässä paikallisessa, suurehkossa talocenterissä kertomassa toiveistamme taloa kohtaan ja tänään viimeksi. Nämä pari tunnin mittaista miitinkiä ovat itsestäni tuntuneet aika turhauttavilta. Ensimmäisellä kertaa lähdin melkein itku kurkussa pois sieltä, mutta reipastuin taas puhuttuani toisen firman edustajan kanssa. ;) Ja nyt tokakerralla en enää odottanut liikoja, joten en pettynytkään. Nyt odotamme sieltä suunnalta pohjapiirroksia, hänen ratkaisujaan haluamallemme.. Tässä parin kolmen viikon sisällä hän lupasi ne tehdä, että pääsemme ennen juhannusta papereihin tutustumaan tarkemmin. Sovimme myös, että pääsemme rakennustyömaille katsomaan muiden puuverhoiltuja taloja ja eri valmiusasteita.
Saimme myös luennon pitkästä tavarasta, pre cut-taloista, suurelementtitaloista jne. Mehän emme ole vielä täysin varmoja, onko valintamme pre cut vai suurelementtitalo.

Blogin lukijoille tiedoksi; Todellakin, olen nainen ja olen huomannut että elämän suuret käänteet ja asiat otan aina tunteella. Yritän tässä projektin lomassa kasvaa siihen, että pettymyksiä, epäonnistumisia, peruuntumisia jne tulee vastaan. Katsotaan, olenko tämän jälkeen entistä vahvempi ihminen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!