maanantai 10. syyskuuta 2012

Olen ihastunut Leilaan!

Löysin joku aika sitten ihanan  tv-ohjelman ja voin kertoa, etten ihan helpolla telkkariohjelmia ala hehkuttelemaan. Nyt kuitenkin voin hehkuttaa! Ihana ohjelma; Leila leipoo. Ohjelma tulee Liv-kanavalta http://www.livtv.fi/ohjelmat/leila-leipoo/etusivu ja sitä voi katsella myös netistä edellä mainitun linkin kautta.

Leila leipoo yksinkertaisia, helppoja amerikkalaistyylisiä ihanuuksia, herkkuja, suolaista ja makeaa. Perusjuttuja murotaikinasta vaniljakastikkeen tekoon ja sitten vähän erikoisempiakin asioita. Oikein toteuttamiskelpoisia. Ja mikä ihaninta; Leila on itse naisen näköinen nainen, ihanassa värikkäässä keittiöympäristössään. Tykkään.Meinasin itse lähipäivinä leipoa Bannoffeen, banaani-kinuski-paahdetutpähkinät-kaneli-kermavaahto-tortun, joka vaikutti ohjelmassa taivaallisen ihanalta.

Ps. Ottakaahan Polarn o pyret arvonnassa voittaneet yhteyttä minuun! Kukaan ei vielä ole lähettänyt osoitetietojaan, että saisin paketteja eteenpäin!

Pps. Olen ollut sairaana viimeaikoina, blogi on sen vuoksi ollut vähän hiljaisempi, mutta toivotaan että lähiaikoina saan tänne taas enemmän eloa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!