sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Suuri höyrypesuri -testi ;)

Muistattekohan kun keväällä/alkukesästä hehkutin hankkineeni sen Kärcherin ikkunan pesimen? Sehän oli varsin ihana ostos kaikin puolin ja sitä aina peiliovien, lasiovien, saunan lasiseinän pesuun ja tietysti ikkunoihin käytänkin.


Edellä mainitusta pesimen myötä syntyi ajatus yhteistyöstä Kärcherin kanssa. Mainittakoon myös, että olen ollut pidemmän aikaa jo kiinnostunut höyrypesureista, lähinnä laattalattian pesua ajatellen. Näinpä saimme yhteistyön käyntiin heidän kanssaan ja eilen hain postista "koeajoon" kaksi erilaista pesuria. (HUOM: Itse hyödyn tästä vain kokemuksen!)

Tänään aloitin pesurin koeajon ja kerron tästä myöhemmin täällä blogissa lisää. Kunhan saan kokemusta enemmän.


Ensivaikutelmani Kärcher SC 6800C pesurista; Ihanan värinen (ei se kärcherille ominainen keltainen vaan tyylikkään valko-musta-harmaa!), johto tuntuu olevan todella pitkä. Kaikki osat naksahtava paikoilleen laadukkaasti, ja kaikille osille tuntuu olevan oma paikkansa laitteessa (kunhan ne ensin keksii) ;). Helppo saada laite toimintavalmiuteen!

Ensialkuun pesin tänään imuroidut laattalattiat, alakerran vessan lattian ja peilin, keittiön sokkelit, keittiön välitilan lasin, induktiotason ja keittiön kaappien vetimet. Tämän illan aikana suunnittelin peseväni vielä kylpyhuoneen lattiat ja seinät. =) Mutta, kerronpa lisää kunhan kokemusta alkaa kertyä.

Ps. Lapset kysyivät, meinataanko me ostaa tuollainen pesuri meille.. Siinä onkin pohdittavaa, pelkään pahoin etten voi tämän testailun jälkeen enää elää ilman tätä. Onko muilla kokemuksia tällaisista laitteista?

Palataan asiaan! Pesurit ovat käytössäni marraskuulle saakka. Toinen pesureista on Kärcherin SE 6100 ja se on tekstiilipesuri. Haastan tämän kyseisen pesurin Ikean valkoisen Ektorpin rahin puhdistukseen.. (nuhjaantunut)!

6 kommenttia:

 1. Kovasti odottelen kokemuksiasi. Olen harkinnut tuollaisen hankintaa. Meillä on vaalea laattalattia vaaleilla saumoilla ja vain kovalla työllä olen ne saanut jotenkuten puhtaiksi.

  VastaaPoista
 2. Pöristelin juuri kylpyhuoneen katosta lattiaan =)

  Kiva tietää, että ihmisiä kiinnostaa tämä "testailu". =)

  VastaaPoista
 3. En tiedä muuta kuin , että tekstiilipesurille olisi meillä paikka kylläkin:)
  Mukavan värinen ei niin K:n oloinen laite näyttää sinulla olevan testissä:)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiinnolla odotan testikommentteja. Meillä on kanssa melkoisen paljon valkoista laattalattiaa valkoisin saumoin ja on kiinnostanut onnistuisiko pesu hyvin tuommoisella vekottimella. Ihan ilmaisiakaan nuo ei kuitenkaan ole niin ei lämpimikseen viitsisi ostaa...

  VastaaPoista
 5. Tämähän on mielenkiintoista: odotan kommentteja :) Meillä onkin ikkunat pesemättä.

  VastaaPoista
 6. Hei! Kuinka tuo höyrypesuri tehosi laattasaumoihin? Olisi kiva kuulla tästä kokemuksia!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!