lauantai 13. lokakuuta 2012

Kärcher höyrypesuri-testaus etenee!!!


Tänään oli vuorossa meidän kylmiö. Meillähän on nyt reilun vuoden ajan palvellut Festivo 120 Cf, miltei kuvanmukainen (täysrosterinen, kuvassa on sivut erilaiset) kotikylmiö josta olen tykännyt todella paljon. Siihen on mahtunut iiiiisot ison perheen ostokset mainiosti, harvemmin on tarvinnut miettiä, että mahtuuko ruoat kaappiin (kuten enisen kylmäkaappimme kanssa oli jatkuvasti mietittävä). Lisäksi vaikka on juhlat tai enemmän vieraita, kaappi vetää aivan mainiosti kakut, limsat jne sisäänsä. Mutta siis;  Tämäkin kaappi vaatii huolenpitoa ja puhdistusta!

Minulla on Kärcheriltä se höyrypesuri kokeilussa ja sillä pesin tuota kaappia tänään. Plussaa höyrypesurille siitä, että sillä pääsee loistavasti kylmiön/jääkaapin tiivisteisiin käsiksi ja kaikki roska ja pöpöt lähtee sieltä suorastaan hetkessä liikkeelle! Mahtavuutta myös siitä, että hyllyjen pitinä toimivat muoviurat, jotka on todella kurja pestä rätillä/tiskiharjalla saa myös pestyä varsin hyvin. Mietin, että taidanpa tykätä jopa jääkaapin pesusta kun se on näin helppoa. Tietty lasihyllyt oli kiva myös pestä tuolla pesurilla ja rätillä kuivailla sitten samalla. Noinkohan se imevä malli olisi ollut tähän vieläkin kätevämpi? En osaa sanoa, kun ei ole kokemusta.

Erilaiset lokerikot, väliköt, pienet rakoset, ihan kaikki sai höyryteltyä pesurilla ja jäi oikein raikas, hyvä tuoksu jääkaappiin; Ilman pahoja pesuaineiden tuomia myrkkyhajuja!

Jos pitäisi valita; Suihkutettava pesuaine + rätti + tiskiharja (joilla normaalisti pesen kaapin) vai höyrypesuri niin voin ihan rehdisti sanoa, että höyrypesuri.


Ps. Nyt tautisena syyskautena on kiva höyrytellä ovien kahvoja ja vessan hanoja ym paikkoja vaikka joka päivä. =)2 kommenttia:

  1. Hei!

    Onko höyrypesurilla mitään rajoituksia, mitä materiaalia voi pestä? Muoviakin siis?

    VastaaPoista
  2. Höyrypuhdistin sopii kodin koville pinnoille ja myös muoville. Mieleeni tulee, että sitä ei suositella vanhoille puulattioille.

    (tällainen vastaus tuli Kärcheriltä)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!