keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Meillä mennään talvi pääosin Reimalla

Reimasta on tullut perheemme luottokumppani. Tykkään ylipäätään siitä, että Reiman juttuja on kiva yhdistellä ja suht samaa merkkiä kaikki asiat kun on, se on kivan näköistä. Legon haalari on muuten kiva, mutta tarrat siinä on vähän tökeröt. Reimassa ei ole vielä tullut ärsyttäviä piirteitä vastaan..
 
(Ylin kuva) Kaksi pienimmäistä, Iivan 3v ja Irvin 4v tarvitsevat vielä tänä talvena haalarit. Pienimmälle on tuo Legon violetti haalari, joka on ihanan värinen miun mielestäni! -Miksipä ei pojalle voisi olla violettiakin?! Rukkaset on Reimatec plussaa, samoin vararukkaset. Pipoja on vähän joka lähtöön, kuvassa oikein kirkkaan vihreä (näyttää keltaiselle tuossa) ja violetti karvahattu oikein kovaan pakkaseen. Myös harmaat ja mustat sopii oikein hyvin tämän haalarin kaverina. Haalari on ostettu viime kevään alesta hyvillä prosenteilla! Irvinin haalari sen sijaan on isoveljen peruja, Reimatecin musta haalari, sen kaveriksi käy melkein mikä tahansa. Tuo kirkas vihreä on miun suosikkini, mutta myös harmaa, punainen, oranssi, ihan mikä tahansa sopii. Hanskat Reimatec plussaa.

 Irvinille on myös pari erilaista takkia, tässä näkyy Reimatecin ruskea-vihreä takki ja toisena on Reimatecin kirkkaan vihreä. Housuina kahdet Reimatecin housut, toiset ruskeat, toiset harmaat, molemmissa henkselit.
 Eskaripojan talveen ei enää ole haalaria (paitsi, että on hätävarahaalari!), vaan pari Reiman takkia, toinen on tecci-takki ja toinen ei. Housut ovat toiset henkseleillä ja toiset ilman. Piristyksenä harmaaseen ja mustaan on tuota ihanaa vihreää taas. =)

Pienimmän herran pipoksi otin kokeeksi tuon "blogipipon" joka on siis Polarn o pyretiltä. Sitä on niin monessa blogissa hehkutettu hyväksi, että pakkohan se on testailla. Rukkaset on Reimatec plussaa, takki Reimateccia, samoin kahdet toppahousut joista toiset ovat perusvihreät ja toiset harmaat.

Kengistä en ottanutkaan kuvia erikseen. Pojille on hankittu Eccoja, mustan värisinä. Niistä kun on vuosien mittaan alkanut tulla meidän suosikkikenkiä. Ovat ehkä himpun verran kevyempiä kuin Viikingit ja ihan Kuoman perus putkitoppaan en lapsiani laita kun hätätilassa (niitäkin on varakenkinä!) ergonomian vuoksi.

Näillä mennään. Eipä tarvinnut kauheasti hankkia mitään, olen rohmunnut viime kevään alet sen verran hyvin ja jotkut asiat näköjään kiertääkin pojalta seuraavalle.

Villavaatteet meillä on Ruskovillan valkeat haalarit, fleecet kaikki Reimalta (nekin on alesta!) mustana ja harmaana, villasukkaa ja lapasta on kotikutoisina saatu ja kypärämyssyjäkin on ennestään hyvin iso pino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!