sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Hortensian haltija

 Minun rakkaat, vaaleanpunaiset hortensiat ovat olleet silmäteräni tänäkin kesänä. Olen ottanut ne päivän helteisimpinä hetkinä jopa sisälle, etteivät vaan ala pahasti nuupottamaan..Minä en tiedä yhtään niin kaunista kukkasta kun hortensiat. (tai n ehkä ruusut ja pionit..)
Tässä vielä  kuva Alvinista, joka on lähdössä päiväunille pitkälle automatkalle. Hortensiat on tässäkin kuvassa pistetty sisälle säilöön.

4 kommenttia:

 1. Voi suloista Alvinia :) Miten sä hoidat noita hortensioita ? Mulla ollut tänä vuonna eka kerran ja kun ekat kukat nuupahti niin uusia ei ole tullut vaikka lehdet voi hyvin ???

  VastaaPoista
 2. Moikka! Minä nappasen aina jo kukkineen kukan pois ja uusia kukkia tulee. En siis ota kaikkia kukkia kerrallaan pois. Meinasin tyrkkästä elokuussa nuo maahan, ja ihmetellä mitä sitten tapahtuu. Talvehtivatko vaiko ei. Minulla on vaaleanpunainen Anna-Bella hortensia tai siis useakin kukkapenkissä ja ne voi oikein hyvin, ovat siis talvehtineet ilman talvisuojaustakin. Ja ne kukkii ihan koko kesän aina. =) (heinäkuulta alkaen siis)

  VastaaPoista
 3. Ps. Hortensiat olen lannoittanut kanankakalla. En edes tiedä onko se "oikein". ;)

  VastaaPoista
 4. Hortensia on kaunis kukka, ihanan väriset sulla!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!