lauantai 19. heinäkuuta 2014

Päätöksiä

Ihanat The fairy ruusut kukkivat taas. Ne on aivan uskomattomia, kun ne kukkivat niin kauan ja runsaasti. Ihan pakkasille saakka. Minä olen tällä viikolla ilmoittautunut täyspäiväiseksi opiskelijaksi ja ottanut vastaan opiskelupaikan. Aika huimaa. Elokuun lopulla on jo ekat koulupäivät tulossa. Jännittävää! Osaanko minä enää edes opiskella?

3 kommenttia:

 1. Täällä kovasti odottelen näiden kukintaa, nuppuja on jo kovasti! Mitä teet näille talvella, peitätkö havuilla? Miten "myrkyttelet", jos tulee kirvoja. Ite oon suihkutellu tolulla ja ei siitä kyllä suuremmin apua oo ollu...

  Onnea opiskelupaikasta! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Olen peitellyt havuilla talveksi (ja syksyllä syyslannoittanut myös) ja mäntysuopa/toluvesi suihkuttelulla ne vihreät kirvat on hyvin lähteneet ainakin minulla. Joskus pyyhkäsen ne myös käsipelillä pois! Tänä kesänä niitä on erityisen paljon ollutkin. Onko sinulla vihreitä vai mustia kirvoja? Mustiin käsittääkseni ei tehoa kun tietty myrkky, jota esim. Raid sisältää. (kilpikirvoihin siis)

  Kiitos onnitteluista! Hauskaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ahaa, tuotapa en tiennyt kirvoista. Kirsikkapuu sisältää niitä mustia ja nää ruusut vihreitä. Näyttää ne mulla kärventyneen mustiksi, mutta sinnikkäästi niitä tulee lisää hetken päästä. Täytyy vissiin vain ahkerasti suihkutella.
  Aurinkoisia päiviä sinne! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!