keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Uudet puutarha-apulaiseni

Vaikka jossain määrin pidänkin ruohon leikkaamisesta, ei se suinkaan ole lempihommaani. Suuren perheen äitinä voin sanoa, että kyllä senkin 1,5 tuntia noin viiden päivän välein voisin tehokkaammin käyttää kun pihalla ees taas kävelemiseen. Kerrottakoon, että meidän perheessä mies ei ole kertaakaan ajanut nurmikkoa pihalta. Ja toisaalta, en kyllä hänen, saati lasten antaisi moista tehdäkään. -Pelkään, ettei lopputulos miellytä minua.

Boschin Indego -robottiruohonleikkuri muutti meille juhannuksen jälkeen asumaan. Olemme vielä vähän ensihuumassa ja kuherteluvaiheessa; Käyttöohjeisiin tutustuminen ja ohjauslangan asentaminen on meneillään. 

Boschin Indegossa on PIN-suojaus ja hälytysjärjestelmä varkauksien varalle, lisäksi terässä on pikapysäytys esim. jos lapset keksivät nostaa sen syystä tai toisesta ilmaan. Laitteen automaattista latausjärjestelmää oli kehuttu jossain vertailussa fiksuksi ja tuo laitehan toimii lähes säässä kuin säässä.

Toinen uusi puutarha-apulaiseni on akkukäyttöinen trimmeri Boschilta. Sen käyttöohjeisiin tutustun heti tämän robotin käyttöohjeiden jälkeen. Myöhemmin esittelen tuon trimmerin teillekin paremmin ja robottiruohonleikkurista tulette kuulemaan pitkin kesää. ;) 

Ps. Robottiruohonleikkuri on meidän pihallamme livenä nähtävänä heti kun saamme sen otettua käyttöön ja siihen saa ihan rohkeasti tulla myös tutustumaan.

Laitteet ovat saatu blogiyhteistyönä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!