sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kukkiin hurahtaneet ystävykset shoppailemassa

Pääsimme viikonloppuna bloggaajaystäväni Satun kanssa naistenreissuun. Kävimme Valkealassa puutarhalla shoppailemassa ja kauppakeskus Veturissa vaateostoksilla

Minun kesäkukkaistutukset lisääntyivät tämän johdosta monivärisillä leijonankita-kukilla ja neilikoilla. Ajattelin yhdistellä näitä ja laittaa suuriin valkoisiin ruukkuihin.

Puutarhalla oli varsin mahtavan kokoisia hortensia-amppeleita, joskin mielestäni 49,90 o aika iso raha kukka-amppelista. Mielestäni tuolla oli jotkut hinnat hieman ylihinnoiteltuja, siihen nähden mitä itselle on tuntuma syntynyt paikallisilta puutarhoilta täällä Lappeenrannassa.

Meidän "kukkaholistien" kärrit täyttyivät kesäkukkien lisäksi perennoista. Oma kärrini on tämä etualalla oleva mintun värinen. Ludvig Späth -niminen syreeni on myös jostain kömpinyt kärriini.. ;) Itseasiassa se oli yksi juttu, jota läksin tuolta etsimäänkin. Onneksi löysin.

Kukkaloistoa curly -hortensioissa, näitähän minulla on valkoisena etuovella juuri nyt. 

Inkaliljatkin loistivat kilpaa auringon kanssa tänä sunnuntaina. 
Vielä jäi pari kappaletta kartiovalkokuusia "huutamaan perääni" sinne puutarhalle, onneksi ei ole vielä paikkaa mihin niitä istutella niin sinne saivat jäädäkin odottelemaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!