sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Krokotiili rokki soi! Ja alennuskoodi crocsille!

Meidän perheeseen kotiutui perjantaina "krokotiilikenkiä" oikein vinopino.
Saimme valikoida perheellemme vapaavalintaisesti crocs-kenkiä. Koska pihatyöt ovat kovasti käynnissä, halusin ehdottomasti klassikkomalleista katsoa omani ja otinkin sitten Baya mallin violettina, violana
 Miehelle klikkasin suklaisen ihanat chokolade-väriset Bayat.
Lapset saivat itse valita kenkänsä ja he arpoivatkin Scoopidoon, Mikki Hiiren ja Paavo Pesusienen välillä, kunnes vanhin lapsista ihastui Crocskin-malliin, ja sai pienemmät innostumaan mukanaan...
Ja näitä meille sitten tulikin NELJÄ paria. =)

Tällätavoin me otettiin sitten testiin ja kovaan käyttöön crocsit heti niiden saavuttua ja näistä aion vielä postata tulevaisuudessakin.

Heinäkuun alussa täällä blogissa käynnistyy vielä Crocs-aiheinen arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Crocs-kauppoihin.

 Blogiyhteistyö  Crocsin kanssa käynnistyi ja siihen liittyen saimme tämän blogin lukijoille alennuskoodin, alennuskoodi oikeuttaa -10% alennukseen Crocsin verkkokaupassa. Alennuskoodi on; rappuralli10. Nyt ehdottomasti käyttämään tämä alennus hyväksi ja hankkimaan crocsit. Huomasin, että siellä verkkokaupassa on hyvät alet jo meneilläänkin. Alennuskoodi on voimassa koko heinäkuun 2012 ajan!

Sivuni vasemmassa laidassa, ylhäällä on Crocs-logo, jota klikkaamalla pääsette suoraan verkkokauppaan!1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!