lauantai 15. syyskuuta 2012

Paikallisia shoppailuvinkkejä

Tässä taannoin kävin shoppailemassa Imatralla. Siellähän on Tainionkoskella Country Puoti joka on tosi ihana kauppa ja siellä käynkin melko usein..Viimeksi ostin sieltä Greengaten ihania syysuutuuksia.

 Imatralta Lappeentieltä löysin sattumoisin Kantrikoti-nimisen sisustuskaupan, joka oli myös ihana maalairsomanttishenkinen puoti. Kantrikodista ostinkin olkkariin ja vanhimman pojan huoneeseen rullakappa-verhoja, joista myöhemmin laittelen postausta (kunhan saan ne ikkunoihin) ja keittiöpyyhkeitä.

Perheessämme on elelty hiljaiseloa, koska minä olen ollut kipeä. Sairastin bursiitin ja olen ollut liikkumarajoitteinen. Lisäksi käsiä työllistää käsin tiskaaminen, tiskikoneemme on ollut yli viikon jo huollettavana ja EHKÄ maanantaina saadaan se iltapäivällä takaisin. Sitä odotellessa.. Pari tuntia päivässä saa käyttää aikaa tiskaamiseen tällä porukalla.

Niistä Imatran shoppailuista tuli vielä mieleeni, että sain kuulla eilen myös Joutsenossa olevasta sisustuskaupasta, jonne meinasin lähiaikoina suunnatakin. Voin kertoa siitä tarkemmin myöhemmin. Kuvat facebookissa näyttivät ainakin hyvin lupaavilta.

Otetaan vastaan shoppailuvinkkejä, lähialueilta!2 kommenttia:

  1. Ihana tuo bambityynyliina <3 Itse hamsteroin Greengaten tyynyliinoja ja keittiöliinoja Haminasta Sisustus Laventelista, siellä oli vielä osa tuotteista alessa (ja sain ne kivoihin pussukoihin pakattuna, samaiset pussukat näyttivät olevan tuolla Countrypuodissa 12e/kpl..). Sisustus Laventelin vieressä on ihana vaatekauppa, Pepita, missä myydään mm. NoaNoan vaatteita. Imatralla tykkään käydä Virkkukoukkusessa.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!