maanantai 28. lokakuuta 2013

Täydellinen koti romanttiselle sisustajalle ja arvonta!

 
Pidin kotonani syyskesällä Perfect home-sisustuskutsut, jotka olivat oikein kiva tapa saada lähialueen "Täydelliset naiset" koolle ja vähän siinä samalla tutustuakin naapurustoon. Sittemmin olen saanut kunnian tutustua Perfect home kotimyyntiesittelijään Heidi Tujuseen.  Pääsin vähän aikaa sitten piipahtamaan hänen ihanassa, vaaleassa ranskalaisromanttiseen tyyliin sisustetussa kodissaan, Saimaan rannalla. Heidin kanssa sovimme Perfect Home -blogiyhteistyöstä ja sen tiimoilta muutamia kuvia nappasinkin hänen kodistaan. Yllä olevassa kuvassa on suosikkituotteeni mahtavat betonisen väriset rouheat kynttilänjalat Perfect Homelta.
Perfect homen tuotteet ovat mielestäni aivan mahtavia ja sopivat monentyyliseen sisustamiseen, mutta ennen kaikkea maalaisromanttishenkiseen kotiin. Puhuimmekin Heidin kanssa siitä, miten monenlaisia koteja maalaisromanttinen sana kattaakaan, on englantilaistyylisiä, ranskalashenkisiä ja vaikkapa tämä minun kotini edustama "tanskalaiseen suuntaan kallellaan" oleva maalaisromanttinen tyyli. Kuvassa Perfect Homen ihania tuikkuastioita syksyisessä asetelmassa.
Kuvassa olevat koristekivetkin ovat Perfect Homen tuotteita, itseasiassa juurikin näitä hohtavan valkoisia ostin itsellenikin pysyvämmän lumen tuloa ja uusia kynttiläasetelmia odottelemaan.

PH:n tuotteissa on myös lyhtyvaihtoehtoja joka lähtöön. Niitä voit käytä katselemassa www.perfecthome.fi svustolta löytyvästä tuotekuvastostakin. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa facebookista Perfect Home-Heidi Tujunen -siellä ihania ideoita sisustukseen ja somistamiseen ja tietoa tarjouksista! Facebookin lisäksi voit ottaa yhteyttä Heidiin sähköpostilla
syysunelma(at)gmail.com ja vaikkapa järjestää omat kotikutsut Etelä-Karjalan alueella tai tilata tuotteita mistä tahansa Suomessa.

Perfect home yhteistyönä saan ilon järjestää blogin lukijoideni kesken arvonnan!

 Arvottavana on Perfect homen aidon näköisesti liekehtivä paristokäyttöinen kynttilä. Tämä kynttilä ei haittaa, jos sen laittaa lapsiperheessä lasten ulottuville tai jos se sattuu jäämään palamaan vaikkapa yön yli. Lisäksi kynttilä on harvinaisen kivan näköinen "ei-oikeaksi" kynttiläksi!

Vanhat arvontasäännöt pätevät, eli kaikki voivat siihen osallistua kommentoimalla postausta. Toivoisin anonyymeilla kirjoittajilla olevan jonkunlainen nimimerkki, se helpottaa voittajaa ilmoittaessakin. Voittaja julkistetaan täällä heti osallistumisajan loputtua eli 4.11.2013, ONNEA ARVONTAAN!

 

22 kommenttia:

 1. Perfect home tuotteet ovat aivan ihania, etenkin tuo kynttilä :)

  Pia Kouvolasta

  VastaaPoista
 2. Perfect Home:sta löytyy vaikka mitä ihanuuksia :) Ihan uusi juttu minulle.

  Osallistun mukaan, tälläinen kynttilä olisi kyllä aivan ihana. Hamstraan ja kannan kaupasta aina kynttilöitä mutta en raaski/uskalla niitä polttaa. Kotitaloni paloi 6 vuotta sitten niin se jätti jälkensä. Tosin ei kynttilöistä lähtenyt mutta varovaisemmaksi olen tullut. Niimpä kynttilät ovat vain koristeena, joskus saatan sytyttää mutta sitten ne palaa vaan siinä tilassa missä nään ne kokoajan.

  VastaaPoista
 3. Perfect Home tuotteet ovat kyllä todella ihania. Olen kaksilla kutsuilla saanut kunnian olla mukana ja kyllä oli vaikea valinta mitä tilaisi, kun kaikkea ei kuitenkaan voinut saada :-)

  suunnittelija(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Olen aina ihaillut näitä tuotteita, ehkä teen tilauksen piakkoin Heidiltä.
  Nm.anna
  airasanna@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana!! Pääsenkin to tutustumaan ekan kerran Perfect Home:n tuotteisiin, kun menen kutsuille ystäväni luo!

  VastaaPoista
 6. Osallistun ja olisi kiva tutustua tuotteisiin.
  tobsy@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava kynttilä! Hippu

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Perfect Home ei ole tuttu entuudestaan, mutta tuollaiselle turvalliselle kynttilälle olisi kyllä tarvetta.

  VastaaPoista
 9. Moi
  Olen järjestänyt yhdet kutsut keväällä ja nyt ensi viikolla tutustutaan syksyn ja joulun mallistoon. Siellä aina jotain kuten nahkamatto aivan ihana. Kynttilässä aivan luonnollinen palo. Jombe Kotka

  VastaaPoista
 10. Ihania tuotteita :). Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa. Perfect Homen tuotteita ottaisi vaikka kuinka paljon kotiinsa, on ne vaan niin ihania.

  VastaaPoista
 12. Olen jo pitkään ihaillut kyseisiä tuotteita, aivan mahtavia. Mukana arvonnassa:) Talven tyttö!

  VastaaPoista
 13. Mukavan näköisiä tuotteita! Osallistun arvontaan, tuollainen "kynttilä" olisi turvallinen lapsiperheessä! T. Outi

  VastaaPoista
 14. Mukana myös arvonnassa! Blogisi lukija Lappeenrannasta

  VastaaPoista
 15. Tuollainen kynttilä olisi ihan huippu kun villi 2-vuotias ja aidot kynttilät ovat mahdoton yhdistelmä. :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Olipa kivannäköinen patterilla toimiva kynttilä. Oikeita ei sisällä juurikaan uskalla polttaa pienten lasten ja lemmikkien takia, niinpä onkin kovasti harmittanut niiden kaupasta löytyneiden patterikynttilöiden teennäinen ulkonäkö. Mukaan arvontaan! T, Riinuska
  siris_81(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kivasti aivon näköinen patterikynttilä, olisi ihan kätevä iltaunisten kissaperheessä..
  Mukana arvonnassa siis..
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 18. Kaunis kynttilä. Mukana arvonassa.
  paperitypy(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Perfect Homen tuotteet ovat kyllä kivoja, tämäkin.... Mukana arvonnassa siis mielelläni.
  teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa :)
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Ihania sisustusjuttuja piristämään kaamosaikaa :) mukana ollaan -Supe-

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!