maanantai 22. elokuuta 2011

Hulabaloo jatkuu

Mies kävi välillä viikon töissäkin (vai oliko se kaksi?) ja jatkaa nyt talvilomailun merkissä rakennusjutuissa tänään kesälomalta palanneen timpurimme kanssa. Tämän päivän saldona taisi olla takapuolen koko talon mittaisen terassimme räystäslaudoitus, sekä terassiin tulevien vuorilaudoitusosioiden laittaminen, lisäksi illan hämärtyessä mies sai maalattua erään rakennusfirman mokaamat valkoiset laudat (siis väärällä maalilla maalasivat) sieltä puolen taloa ja maalaamattomana olleen alueen talon yläkulmalta.

Sain tänään Laatu Sähkön kautta tilaamani Gariitin kristalliledivalot, joskin niistä puuttui edelleen johdot joista olin jo aiemminkin puhunut Laatu Sähkön kanssa ja kaipaillut.. Toivotaan, että saadaan ne pian..Että päästäisiin viimein valot asentelemaan paikoilleen poreammeen yläpuolelle. Kyseiset led-valot ovat himmentimen takana ja ajatuksena on, että niillä luodaan tunnelmaa pore/vaahtokylpyiltoihin.

Huomenna timpurimme jatkaa parvekkeen katon paneloinnilla, urakkaahan riittää vielä vaikka millä mitalla. Harmittaa kovin, kun ei meillä miehen kanssa ole jaksuja eikä aikaa ihan niin paljon tehdä mitä pitäisi...taitaa vielä jäädä aika paljon projektia ensi kesällekin...Ainaskin minusta haiskahtaa sille.

Ainiin. Meillä oli ajatus aloittaa kolmisen viikkoa sitten pihatyöt. Maansiirtoliikkeen mies lupasi kerran tulla meillä käymään, vaan ei näkynyt, kun sitten toisen kerran lupaili viime viikolla ja ei ole alkanut näkyä eikä kuulua, niin en ole jaksanut vaivautua kyselemään. Eipä sillä sitten liene niin kiire? Ja onkai noita tekijöitä muitakin..?

=) Kuvia tms en nyt laittelekaan, oma tietsikkani on vielä vanhassa asunnossamme kunnes saamme sen myydyksi. Eli miniläppärin turvin kirjoittelen nyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!