torstai 4. elokuuta 2011

Köyhän naisen hiekkalaatikko ja vessanpytyn koeponnistus


 Viikon teemana on ollut kaikenlaista pientä tehtävää ja paljon. Ja vähän isompaakin olisi vielä.. Jos olisi vaan aikaa, resursseja ja voimia tehdä.. Nimittäin operaatio pihan järjesteleminen/tyhjennys maansiirtoliikettä varten.
 Isäntä on laittanut väliovia paikoilleen ja niihin heloja. Myös ikkunoiden kahvat ovat löytäneet paikkansa, samoin moni muu pikku nippelijuttu joita nyt en ala tässä erittelemään..
 Etuovelta ulos päin kuvattu..
 Pienimmäisemme täytti perjantaina 2v ja koeponnisteli yläkerran vessanpyttyä kovasti. =)
 Valoa kansalle! Saatiin nimittäin asenneltua lamppujakin aika paljon..

 Ja meidän discopallo. ;) Ehkäpä joskus saan otettua kokonaiskuvan tästä "glamour-vessastani"..
 Muuttokuormia tuodaan pikkuhiljalleen paikalle..
Kodarin ja suihkutilan välinen ovi hämmästyttää minua vieläkin. Milloinkahan totun tuohon ulkonäköön?

Tässäpä nämä taas olivatkin. Ja meillä on suunnitteella muutto. Vaan enpäs kerrokaan kaikille, että milloinka. ;) Jääköön yllätykseksi vielä.  Maanantain käyttöönottokatselmusta odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Sehän on sitten hyvällä mallilla, jos muutto on jo kiikarissa :) Ihana tuo hiekkalaatikko :D Kaikki mahtuu just ja just :) Meiän kuopukset on aika lailla samanikäisiä. Meillä juhlittiin heinäkuun alussa :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on neljäs pojista 9v, täyttää kohta 10. Hän ei oikein viihdy niin hyvin tuolla "rakennuksella" tai taloksihan minä sitä kutsun yleensä.. Häntä mietityttää muuttoasia ja kun kaverit jäävät pikkasen yli kilometrin pidemmälle kuin mitä nyt ovat. Toivottavasti sopeutuu kuitenkin muutokseen hyvin. Nuo pienet nauttivat talolla touhuamisesta, joskin ovat melkoisen vahdittavia ja sen takia toinen meistä onkin miltei täysin koko ajan kiinni noissa eikä saa mitään tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Jaksamista teille <3

  t. K Espoosta

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!