sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lattia huutaa mattoa, mutta järki meinaa syrjäyttää tunteet

Meidän olkkari kaipaisi iiiiisoa valkoista nukka-/ryijymattoa. Onko tämä ollenkaan järkevä hankinta nelilapsiseen perheeseen? Onko kokemuksia näistä ryijymatoista, varsinkin valkoisista? Onko piloilla hetkessä?
Esikoispoika sai huoneensa lattialle aidon lampaan taljan, joka on vaalean harmaa. Askossa on meneillään tarjous noista taljoista ja kun pojat ovat kovia lattialla istumaan ja leikkimään, niin sen vuoksi tuon ostin. Pienten huoneisiin en ole vielä suunnitellut enkä ostanut mitään mattoja.. Vihreää nurmikon näköistä mattoa pienet ovat toivoneet, mutta se taitaa olla mahdoton ajatus -äidin mielestä. ;)

2 kommenttia:

  1. Ainakin laadukkaat nukkamatot sopii lapsiperheeseen valkoisenakin. Meillä on pari vuotta ollut VM-carpetin valkoinen perusmatto, olikohan Tessa nimeltään. On helppo pitää puhtaana ja on muutenkin pysynyt hyvänä vaikka kovalla kulutuksella onkin.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kommentti-linkki on "piilossa" eli ei näy ennen kuin laittaa hiiren sen päälle (ati sitten olen sokeutumassa ;). Meillä on hapsu/nukkamatto luonnonvalkoinen ja se on kyllä oikein hyvä. Lumivalkoista en hankkisi lapsiperheeseen, koska se ei ole kovin kauaa lumivalkoinen. Meidän hapsulankamatto on nykyiseen kotiin liian pieni, joten on myös hankinnassa olkkariin isompi mato ja eteisen mattokin uupuu (nuorempi teki kakkayllärit pitkin mattoa...).

    t. K Espoosta

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!