sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Suunnitteella poikien pelihuone

Ikean ektorp arvelluttaa miestäni, vaikka kuinka olen yrittänyt puhua tämän puolesta. Onhan tässä kangaspäällinen pestävä ihan kotipesukoneessa ja noita päällisiähän voi aina ostaa useammankin. Ja hinta ei päätä huimaisi.

Vanha telkkari saa luvan kelvata poikien pelihuoneeseen. Ei olla oikein tykätty tuosta LG:n tv:stä. (Oli aiemmin miun makkarin telkkari).

Jonkunmoinen arkkupöytä tai vastaava pitäisi hankkia myös pelihuoneeseen. Tuonne sisälle olisi tarkoitus laittaa pelikonsoleiden ohjaimet ja pelit sun muut vastaavat härpäkkeet

 Joulupukki taitaa tuoda pojille pleikkarin lahjaksi tänä vuonna, on sitä pari vuotta jo vinguttukin.. Näitä oli vähän aikaa sitten Gigantin avajaisissa 100e halvemmalla kuin normaalihinta on..
 Wii on palvellut jo aika monta vuotta meillä, alkaa olla jo vähän epäkunnossakin. Meillä on torstaina ja lauantaina pelipäivä ja rajattu peliaika, jota voi ansaita lisää esim.kotitöiden tekemisellä..
Toinen sohvavaihtoehto olisi pelkistetty, valkoinen nahkasohva. Tämä nyt on ikean nahkasohva, jota meille luultavimmin ei ole tulossa, mutta jotain tuon tyylistä voisi olla hakusessa mikäli ei tuo ektorp lyö itseään läpi miehelle. Nahkasohvan etuja lapsiperheessä ovat pölyämättömyys ja helposti siistinä pidettävyys.

Koska kyseessä on pelihuone, lautapelejäkään ei pidä unohtaa. =) Toivotaan, että pelihuoneesta tulee kiva poiken oleskelutila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!