sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Pylväät on koteloitu ja koristeosat näperrelty

...puuttuu enää muutamia (eli noin 6 kpl) ovien pellityksiä ja ovien smyygilautoja tai mitä ne nyt onkaan. Edelleenkään en hallitse ihan tätä rakennusslangia. Mies on tämän viikonlopun aikana siivoillut pihaamme, siirtänyt kestopuuosat takaterassille talvehtimaan ja muita puupinoja siirrellyt ja siivoillut myös. Yritetään sitä pihaa edelleen saada eteenpäin..

Ihan pieniä asioita olen ostellut, käsipyyhkeitä oikeanlaisia, lakanoita ja päiväpeitteitä/koristetyynyjä lähinnä. Yhden amanda b -merkkisen ison rottinkikorin ostin myös esikoisen huoneeseen, en ole tainnut siitä kuvaa ottaakaan. Otanpa joskus päiväsaikaan paremmalla valaistuksella. Huonekaluliikkeitä olen kierrellyt ja kauhistellut miten ison summan saisinkaan sinne uppoamaan. Meillä puuttuu kahden huoneen kalustukset kokonaan ja sitten sellaisia yksittäisiä asioita kuten tv-taso. Työhuoneeseen kaipaan työpöytää (sellaista romanttishenkistä valkeaa) ja tuolia (tämä voisi olla sellainen rottinkituoli vaikkapa Riviera maisonin)  ja silkkiverhot on sinne aivan pakko saada. =) Työhuoneeksi olemme alkaneet jossain määrin kutsua tuota alakerran makkaria.

Yläkertaan pitäisi saada poikien pelihuoneeseen sohva, tv-tasosysteemi johon saisi pelikoneet yms samaan ja johdot piiloon.. Ja sitten sellainen arkkupöytämäinen juttu joku valkea tai miks ei rottinkinenkin siihen sohvan eteen. Sinne meinasin piilotella poikien pelit sitten sisään.

Mutta koska olen vasta aloittanut työt ja rahapussi on melko tiukilla nyt, niin taidan säästää vähän aikaa ja keskittyä tärkeimpiin; Pyykkikone ja kuivausrumpu on hankintalistalla ensimmäisenä. Verhot, mahdollisesti matot sun muut sitten ja sen jälkeen muu roipe. Ikävä vaan kun ei meillä pysty oikein majoittamaan vielä ketään kun ei ole mitään mihin laittaa ihmisiä nukkumaan.. Oma väkikin vielä osittain nukkuu lattialla. =)

Ja vaikka asiat ovatkin vielä ihan mullin mallin (ja tulevat olemaan pitkään) iloitsen siitä, että lapset ovat saaneet olla terveinä, uusi koti tuntuu todellakin KODILTA ja olen saanut kesän aikana itselleni uuden ystävän <3 .

1 kommentti:

  1. Tykkään!! Erityisesti tuosta uudesta ystävästä - on niin harvinaista, että näin "vanhemmiten" löytää uusia hyviä ystäviä. Kaikilla on liian kiire tai muuten vaan ei ole tarvetta uusille ihmisille omissa vakiintuneissa piireissä. Sua on kohdannut siis harvinainen onni :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!