tiistai 13. marraskuuta 2012

Ajatelmia maalämmöstä

Oletteko muut rakentajat, tai muuten vaan rakentamisesta kiinnostuneet tai miksipä ei myös lämmitysmuodon vaihtajat törmänneet siihen, miten tuo maalämpö tuntuu räjähdysmäisesti tulevan joka puolelle?

 Minulla on pari sellaista kaveria, jotka ovat vanhoihin taloihinsa öljykattilan tilalle hankkineet maalämmön, siihen saa jotain tukeakin kun hakee ajoissa (en osaa valitettavasti tästä itse enemmän kertoa) ja kotitalousvähennys on käytettävissä myös tuohon hommaan.  Tiedän myös muutamia, jotka samaa tempausta miettii aktiivisesti. Minun tädilläni on maalämpö "kesämökin laajennusosassa", naapureissa on jo useammillakin maalämpö ja jatkuvasti pistää silmään, kun milloin missäkin täällä asuinalueella maalämpömainoksia näkyy. =)

Kerroinkin jossain vaiheessa, että meillä oli sellainen "hässäkkä" tuo rakentamisen alkuvaihe, eikä budjetointiin suunniteltu silloin maalämpöä, niin se jäi sitten. Meillä on kaukolämpö tässä talossa. Ehkäpä seuraavassa sitten se maalämpö?! Tai mistä sitä tietää, vaikka tulisi itsekin vaihdettua lämmitysmuoto joskus vuosien varrella.

Mikäli kiinnostuitte maalämmöstä, yhteistyökumppanini GeoDrill on luotettava palveluntarjoaja ja alla olevasta linkistä pääset suoraan heidän kotisivuilleen tutustumaan aiheeseen:

Täällä lisätietoa maalämmöstä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!