torstai 1. marraskuuta 2012

Epäonnea talvivaatteiden kanssa

Alempana hehkutin, miten meillä mennään entisillä toppavaatteilla ja alelöydöillä. No kuinkas ollakaan, nyt kun tositoimet koittivat ja piti siirtyä paksumpaan vaatetukseen, huomasimme että Irvin 4,5v tarvitsee toppahaalarin vielä. Pojan oma toive oli, että täysin musta haalari. Aikamme etsittiin, vaihtoehtoja ei ollut enää paljon koska koko 110 tuntuu olevan hyvin menevä koko. Kaksi viimeisintä vaihtoehtoa olivat Polarn o pyretin koko musta haalari tai Reimatec + haalari, joka sitten tuli tanskasta (?) lisätilauksena Reiman kauppaamme. Kyseinen haalari oli äidin makuun enemmän, joten se sitten ostettiin..

Haalari käy hyvin meillä jo olevien mustien, harmaiden ja limenvihreiden (mikä se keltaisenvihreä väri onkaan) kanssa. Tykkään ja poika myös tykkää. Meillä ei ole tainnut näitä plussahaalareita aiemmin ollakaan, katsotaan nyt käytännössä onko plussassa eroa normaaliin tecciin.

Isoimman pojan 11v toppavaatteiden kanssa kävikin niin, ettei viime talviset enää mahtuneetkaan päälle! Poika on kasvanut hurjan kovasti viimeaikoina ja sen takia meillä on tullut ihan fyysisiä ongelmia esim. ryhdin kanssa. Kroppa ei tule kasvun mukana, mutta siis seurannassa ollaan ja fysioterapiassa asian tiimoilta..
Reima saa nyt noottia, koska pojalle ei enää löytynyt sopivan kokoisia toppahousuja sieltä, joku X-mallisto siellä on jossa 164:een asti kokoja, mutta ovat normaalia kapoisampia malliltaan. Joten normaalipainoinen poikani ei mahtunut näihin housuihin.

Hätäpäissäni menin ostamaan Prisman Glup-merkkiset mustat 164 koon, perustoppahousut 34,90. Ne kestivät yhden käytön. Pojalla itsellään ei ole hajuakaan, missä jättimäinen palkeenkieli housuihin tuli, mutta ilmeisesti lumihanki-leikeissä. =/ Nämä housut saavat jäädä kuitenkin talouteen, koska kuittia ei ole tallella ja selkeää rikkoutumisen syytäkään ei tiedetä.

Seuraavasi kävin Lindexillä, poika sovitti siellä 164 perustoppahousut huonolla menestyksellä, ne olivat auttamatta liian pienet. Pojalla mittaa on vähän reilu 160 cm ja painoa 55kiloa. Periaatteessa 164 pitäisi mahtua. Lindexin vieressä on Kappahl, josta sitten löytyi Woxo malliston toppahousut (kuva alla) jotka olivat sopivat 170 cm koossa. Illalla housut ostettiin, niin aamulla poika vetäsi vetoketjun kiinni niin, että vedin jäi käteen.. Ei siis kertaakaan kestäneet käyttöä. =/ Palautin housut tänään takaisin ja sain rahatkin takaisin niistä..

Kaikkien näiden tapahtumien jälkeen kävin vielä Intersportissa ja ostin sieltä pojalle housut, ne ovat vielä kassissa odottamassa sovitustaan.
 
Niin joo, takiksi meille valikoitui tälle varhaisteinille Progress-merkkinen musta takki, takki on muuten aivan ihana ja Antonin näköinen, paitsi heijastimia siinä saisi kyllä olla ja paljon! Ostin sitten erikseen heijastimia siihen.
Karva otettiin vielä alkutalveksi pois hupusta, poika itse tuumasi näyttävänsä mustalta eskimolta takissaan. ;)
 

Ensi vuonna en tiedä mistä ulkovaatteet hankimme, ehkäpä urheiluliikkeestä? Harmittaa kun Reimalla loppuu koot meidän vitosluokkalaisen kohdalla.
 
Mutta vielä loppulausahdus; Reimaan luotetaan meillä tänäkin vuonna. Sanoisinko, että ollaan käveleviä Reiman mainoksia, kuten urheilukaupan asiakaspariskunta tuumasi nähdessään minut ja pikkumiehet kaupassa asioimasa. ;)
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Polarnoa voin kyllä suositella! Sitä en tosin tiedä, mihin asti heillä kokoja riittää. Harmi tuo huono tuuri. Se iskee silloin, kun olis muutenkin jo kiire saada vaatteita.
  Kiitos muuten mukeista! Tuli perille viikolla :)

  VastaaPoista
 2. Urheilukaupasta on meilläkin tuossa vaiheessa löytynyt parhaat vaatteet. Lastenmallisto jää vaan yksinkertaisesti pieneksi, vaikka koko olisi mikä senttikoko hyvänsä. Nuorempi versio on sen verran pieni kooltaan, että Reimatecit menee heittämällä päälle (kohta 10v.)

  Oletko kokeillut IcePeakin vaatteita? Ne on kooltaan pieniä,mutta mun mielestä hintalaatu-suhteeltaan hyviä. Pitävät veden ja tuulen ja ovat olleet meillä ainakin kohtalaisen kestäviä.

  Onnea matkaan vaatehankinnoissa! :D

  VastaaPoista
 3. Meillä juniorille (2 v) ostettiin täksi syksyksi ja talveksi 8848 Altituden vaatteita. Toinen satsi on softshell-takki ja ohuemmat henkselihousut, toinen satsi on toppatakki ja toppahenkselihousut. Huuto.netistä löysin suurimman osan, vain toppahousut piti ostaa uutena ja maksaa täysi hinta (79 €).

  Näitä ulkovaatteita käytän itsekin, enkä voi kun suositella! Tosi kestäviä, laadukkaita, tyylikkäitä (makuasia). Hinta on kova, mutta sen arvoinen.

  Tätä merkkiä Suomessa myy ainoastaan Intersport, muualta on turha etsiä :)

  Vinkkinä ehkä ensi talvea ajatellen?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!