sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pikkuihmisen vaateasioita

 
Olen Reimalla katsellut tätä babyhaalaria pikkuihmiselle. Mietin vaan, että mitenkähän kylmä/lämmin on maaliskuun vauvalla? Tarvitaanko paksua haalaria? Ihan kun ei koskaan olisi vauvoja taloudessa ollut, on taas kuin ensikertalainen näiden kanssa.. 

 Mielestäni tämä pipo ois ihan söpö ton haalarin kanssa. Sopisi myös sen valkoisen version kaverina, mut tuo musta on enemmän miun juttu kuitenkin.
 Ja tietty töpöt ja rukkaset samaan settiin pienelle ois oltava.. Ostopäätöstä pidättelee vielä se, että onko tämmösille paksuille jutuille tarvetta maaliskuun vauvalla?!
 Polarn o pyretistä on mukaan jo "aikoja sitten" tarttunut tämä ihana aasi-body,
 Ja tämä harmaa tähtijuttu myös.. Alaosat on ihan ostamatta vielä, tuohon ylempään sattuis hyvin punaiset Meandi:n Yogahousut ja alempaan valkoiset vaikkapa Lindexin velourit.. =)
 Polarn o pyretiltä ostin myös valkoisen kokopuvun, jossa on huppu. Hihansuut menee umpeen, muistaakseni lahkeetkin.. En ole kyllä enää satavarma..
Ja valkoinen pikkupipo pikkuselle myös.
 
Vielä himottaisi ostaa puna-valkoraidalliset body, myssykkä ja miksi ei kokopukukin. Ne on vaan niin ihanan raikkaita ja reippaita. Menis se kyllä sinisenäkin semmonen setti.
 
Muuten en olekaan vauvajuttuihin vielä perehtynyt, ei hajuakaan mitä kaikkea tulisi hankkia ja mitä ennestään löytyy. Kolme vuotta ja rapiat on pitkä aika pienimpien ikäerossa ja näkyy heti vaatemaussa yms asioissakin.
 
Mut onhan tässä vielä aikaa shoppailla. ;)

7 kommenttia:

 1. Tuttu tunne. "mitä ihmettä vauvat tarvitsevat" oli itsellänikin mielessä kun toista pienokaistani odotin. Veljeksillä kun ikäeroa ehti tulla 5½vuotta.

  VastaaPoista
 2. Meidän keskimmäinen on syntynyt maaliskuun alussa ja silloin oli kunnon pakkaset. Toppahaalaria käytettiin aika pitkään, niin ei tarvinnut laittaa alle niin paljon vaaatetta. Vastasyntynyttä kun ei ole niin helppo pukea... Suosittelen kevääksi Polarn o Pyretin windfleecehaalaria: se on lämmin ja pitää tuulta, mutta menee hyvin kesälläkin viileinä päivinä. Meillä on ollut niitä joka koossa välillä 56-68.

  VastaaPoista
 3. Heissan, löysin tänne sinun kivaan blogiisi :) Ihan aiheesta poiketen oletteko olleet tyytyväisiä Kannustalo auroraanne? Meillä juuri suunnitteilla aloittaa kyseisen talon rakennus.. onko mitään neuvoja? mitä kannattaa huomioida.. Tervetuloa muuten poikkeamaan www.valkoisentalontarina.blogspot.fi
  Olen niin onnellinen puolestasi vauvan johdosta, tiedän mitä olet käynyt läpi. lämmöllä MRS.S

  VastaaPoista
 4. Heippa hei :)
  Itselläni kaksi maalisvauvaa. 2007 kevät aikaisessa ja toppapuku päällä pari kertaa. 2009 taas maaliskuun lopulla oli vielä ihan täysi talvi!! Riippuu niin paljon miten kevät saapuu :) Onnea muuten odotukseen! Mukava uutinen kun en vähään aikaan ollut täällä käynyt :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis onnitteluista ja vinkeistä. Ehkäpä odottelen keväämmälle ja seurailen mihin tämä "talvi" kääntyy ja missä vaiheessa ja teen päätökset sitten juuri ennen H-hetkeä vauvan varustusten suhteen. Jos en sitten jo tammikuun alesta nappaa sitä Reiman pukua joka tapauksessa. =)

  VastaaPoista
 6. MRS S kyselit tyytyväsyyttämme Kannustalon Auroraan. Voisin kirjoittaa kirjan tai puhua puoli vuorokautta talomme rakentamisesta. Lyhenneltynä siis kyllä ollaan tästä ratkaisusta tykätty, pohjapiirros miellyttänyt yksinkertaisuudellaan edelleen (itse viritelty pohja), eikä mikään vielä ole alkanut tökkiä. Tai no ehkä se, että vieläkin on niiiin monta asiaa kesken. Mutta kaikki aikanaan.

  Kannustaloon sinänsä emme ole voineet olla koko ajan tyytyväisiä, palvelu on kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen ollut ihan hanurista näin kansanomaisin termein. Reklamaatiot on mättäneet jne jne. Ikkunathan tässä talossa oli yksi iso murheenkryyni, nythän Kannustalolla ei enää ole edes Tiivi ikkunat vaan joku muu. Mutta siis pääpiirteittään kyllä tyytyväisiä olemme olleet. Tärkein vinkki on, että hoitakaa kaikki asiat, nekin josta soittelette Kannustalolle, sähköpostitse niin jää aina kirjallinen tosite, että asiaa on yritetty edes hoitaa.. Sama vihje pätee tosin koko rakennusprojektiin, saa mustaa valkoiselle kun sopii asioista sähköpostissa eikä suullisesti puhelimessa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taija, kiitos vinkeistä... todellakin olemme pitkälti ajatelleet rakentaa tuon kannustalo auroa 229... toivon vain että emme tulisi katumaan päätöstä.
   Itsekkin muutamme alkuperäistä pohjapiirrosta omien tarpeiden mukaisesti.. Millä tavalla teillä suhtauduttiin tällaisiin muutos toiveisiin?
   Kiitokset vastauksistasi :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!