lauantai 15. joulukuuta 2012

Mistä ihmeestä hankitte ihanat astiakaappinne?


Kiersin tänään paikalliset huonekalukaupat läpi, ainoa varteen otettava vaihtoehto oli Iskun Vaasa-sarjan vitriini, tämäkään ei täydellinen ole, mutta yksi vaihtoehto. Rivieramaisonin sivuilla oli ihanuuksia, hinnat olikin n. 3000e tuntumassa niistä mistä satuin pitämään. Kertokaahan, mistä olette ihanuutenne hankkineet? Kaipaisin siis 90-120cm leveää, valkoisenvalkoista vitriinikaappia, jossa yläosa saisi olla lasivitriineillä ja alhaalla joko laatikot tai kaappiosa, ehkä se kaappiosa olisi näppärämpi vielä mitä nuo laatikot. Vinkkejä otetaan vastaan!  Astiakaappi on tulossa valkoiseen ruokailutilaamme.

6 kommenttia:

 1. Hei,

  Meillä on Antiikki Fasaanista ostettu puinen astiakaappi, jossa yläosassa,asit. mitat ja malli juuri toivomustesi mukainen. Kaappi on uusi, mutta tehty vanhaan malliin, niin että meillä käynyt konservoijakin luuli sitä antiikiksi :) Hinta oli viisi vuotta sitten noin reippaasti alle tonnin, tarkkaa hintaa en valitettavasti enää muista

  VastaaPoista
 2. Rowico.se löytyy ihania vitiinjä :) suomessakin on jälleenmyyjiä.

  VastaaPoista
 3. Voi kunpa voisinkin auttaa. Omaani etsin jo pari vuotta, kierrettiin kaikki täällä olevat huonekalukauoat läpi ja lopulta päädyttiin sitten Ikean Liatorpiin, joka oli tarpeeksi korkea ja leveä meille (monissa laadukkaissakin huonekaluliikkeissä aivan "rimpuloita" näkee). Tietysti niitä laadukkaita (=kalliita) vaihtoehtojakin löytyy, mutta itse en ainakaan ollut valmis maksamaan mitään 1000€ näillä kotiäidin tuloilla. :) Puusepän valmistamanakin saisi mieluisen, mutta itse en enää malttanut odottaa, joten meille tuli tuo ja tyytyväisiä ollaan oltu. :)

  VastaaPoista
 4. Hei

  Jos joskus liikut Helsingissä, poikkea Tattarisuolla Puupaja nimisessä liikkeessä, ks. http://www.puupaja.com/

  Ostimme tuolta pari vuotta sitten mökille kaksi astiakaappia, jossa yläosassa on vitriini (pariovet) ja alaosassa kaksi laatikkoa. Hintaa oli tuolloin noin 800 euroa per kaappi. Hyvin ovat toimineet.

  VastaaPoista
 5. Naapurilta käytettynä. Suosittelen katsomaan myös huuto.net ja muutkin osto- ja myyntiliikkeet. valkoinen väri saattaa kyllä olla hakusessa...

  VastaaPoista
 6. Tilasin tuon Iskun kaapin, kävin pari kertaa vielä kattomassa sitä. Tulee ensiviikolla! Ihanaa..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!