tiistai 11. joulukuuta 2012

Vatkainpulman ratkaisu

Viime kesänä onnistuin saamaan vanhan (lähes 10v vanha kone) käsivatkaimen nuo vatkainosat "solmuun". Ajatuksissani tungin pyörivien vatkainten väliin lusikan.. Ette voi kuvitella millainen katastrofi siitä syntyikään.. No nyt olen toipunut tästä tapauksesta ja saanut selvitettyä, mieheni avustuksella, ettei uusia vatkaimia koneeseen kannata hankkia, hintaa niille olisi tullut useita kymmeniä euroja. Joten, päätin hankkia uuden koneen.
 
Syksyn ajan mietin ja kiertelin katselmassa käsivatkaimia ja ehdottomasti ykköseksi niistä pääsi tämä Kmix Kenwoodilta. Valkoisena. =) Punaisen olisi saanut edullisemmalla, mutta meidän koti vaatii ehdottomasti valkoisen vatkaimen.. Ja sivulauseessa mainittakoon; Meille on vielä tulossa se valkoinen Kitchen aid:kin, joten samaan sävyyn on muutkin pienkoneet hankittava. ;)
Vatkaimen hankin meille ihan Prismasta 99e, samaan hintaan tuo valkoinen näkyi olevan esim Stockmannilla ja Gigantissa ei edes ollut valkoisia, vain punaisia myytävänä..
 
Kmixin vedenkeitin, valkoisena, olisi meille myös tervetullut. Entisen keittimen virtanappi on ollut jo pidempään rikki. Toivottavasti se ei aiheuta katastrofeja tai vaikkapa tulipaloriskiä..
**vink vink jos tontut on kuulolla**
 
"Pukki" toi ennakoivasti postissa tänään myös salaperäisen paketin. Avaan tätä asiaa myöhemmin täällä blogissa ja laitanpa kuviakin asioista joita postissa tuli. ;) Ihania juttuja!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!