lauantai 1. marraskuuta 2014

Kurkkaus mamin vaatekaappiin

 En ole kovin usein omia vaatehankintojani täällä kertoillut. Lasten vaatteet ovat kovin sydäntä lähellä, aina olleet, mutta oma pukeutuminen meinaa vähän olla niin ja näin.. Olen sellainen hompsuinen ja nuhjuinen, ylipainoinen kotiäidin tekele. Eikai siinä mitä, joskus vaan tulee aina se hetki kun on pakko vähän uudistaa vaatevarastoa ja se päivä oli tänään. =)
Mexx:iltä löytyi tällainen Casual-takki, musta (yllättäin ;) )
 KappAhlista ostin parit neulesormikkaat, joissa on ihana ruusuke-koristeena. Vaaleanharmaa väri on nyt pari talvea jo kiehtonut minua, joskaan se ei oikein sävynä sovi minulle kasvojen lähettyville. Mutta kiva sävy pieninä yksityiskohtina.
 Moda Loftista löytyi juuri oikeanlainen huivi piristämään asua, se on vähän tummempaa graffitin harmaata, paremmin punertavaan tukkaan sopivaa kuin tuo vaalea.
 Kenkiä minulla on aika monet ja olenkin päättänyt olla ostamatta enää talven aikana yhtiäkään. Nämä Andiamon lyhyehköt saappaat ovat nousseet suosikiksini, yllättävää kyllä näissä ei ole juurikaan korkoa kuten yleensä käyttämissäni kengissä. Ihanat kävellä, aidosti nahkaiset ja lämpövuorelliset saapikkaat ovat. Ei ehkä glamourkengiksi, niiksi sopii sitten paremmin klassiset mustat nahkasaappaat.
 Hilfigerin untsikka menee vähän jokalähtöön, on muuten lämmin. Jos tällaisen omistaa, on pakko toivoa edes jonkunmoisia talvipakkasia. Vai onko? ;) En ole talvi-ihminen, voin sanoa, että en pätkän vertaa..
 KappAhlin ihanuuksia on pakko olla vähän joka väriä. Jos vaikka sattuu olemaan nuo toiset hanskat hukassa. Se on hyvin tavanomaista minulle.
 Ja yllättäin ostin myös pipon itselleni. Jokunen aika sitten kävin bestiksen kanssa shoppailemassa ja sovittelin pipoja. Olisin kovasti halunnut tämänkaltaisen pipon, mutta vaaleana. Eihän sellainen istunut ollenkaan minun värimaailmaani ja jäi pipo ostamatta. Kaveri vinkkasi siinä hetkessä jo, että osta musta.. No en ostanut. Nyt oli pakko sitten ostaa. =) Hyvä on, jopa mies kehui tätä pipoa. Miksiköhän pyöreänaamaisille ei pipot yleensä sovi?
Shoppailureissullani ostin myös vanhimmalle pojalle vähän vaatteita, vielä jäi farkut puuttumaan. Itselleni tein Odd Molly-löytöjä, ihanuuksia. Ja tämä neuletakki jäi vähän niinkun kaivertamaan, että haluaisinko tällaisen vaiko en. Yleensä pidän neuleet auki edestä ja sellainen "vinksittäin" melkein kietaisusysteemillä oleva neule olisi ehkä enemmän minulle sopiva. Tämä vaan on todella suloinen noiden rusettien kera.


Hunkydorylla näkyi olevan aivan ihana vaaleanroosa paita, tässä kuvassa se ei mielestäni pääse oikeuksiin. Minulle tuo paita ei ollut hyvä, mutta tuolle edellä mainitsemalleni ystävälle siitä vinkkasin. Mielestäni oli ihan hänen näköisensä, ihanine vaaleanpunasine helminappeineen ja liehukkeineen.

Pidän aika perus-vaatteista. Joku pieni juju on kiva, jos vaatteesta löytyy. Värimaailma on mustan, tummanharmaan, hitusen konjakkisen, pinkin-vaaleanpunaisen ja valkoisenkin tietämillä. Harvemmin pukeudun kovin värikkäästi. Ja luulen sen "oman tyylin" vuosien varrella löytäneeni,

Tällainen shoppailupäivä tänään. Oli oikein reuntouttavaa olla sovittelemassa ja katselemassa monta monituista kauppaa läpi, ilman kiirettä ja lapsukaisia. Melkein voisin sanoa, että täydellistä. =)

2 kommenttia:

  1. Hei piiiitkästä aikaa! Ihanat nuo neulesormikkaat, taidampa käydä itsekkin hakemassa nuo kaunokaiset:) Mukavaa loppusyksyä:)

    VastaaPoista
  2. Ne on niiin ihanat. Täydelliset. <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!