tiistai 25. marraskuuta 2014

Kädentaitoja kartuttamassa

 Osa teistä muistaakin varmasti, että olen Buzzador. Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että aika-ajoin saan tuotteita testattavakseni ja esiteltäväksi. Tällä kertaa Stabilolta tuli erilaisia kyniä, sekä vasenkätisille, että oikeakätisille henkilöille. Perheessämme on kaksi vasenkätistä ja 5 oikeakätistä henkilöä, joten pääsimme testailemaan kummankinlaisia kyniä.
 Meillä on ennestään Stabilon tuotteista pelkkiä positiivisia kokemuksia, lähes kaikki kynämme ovat Stabilon. Yksinkertainen syy siihen on laatu. Stabilon kynät eivät ole koskaan pettäneet minua, kaikki muut melkeinpä ovatkin olleet aika huonoja; katkeilevine lyijyineen ja huonosti piirtävine terineen. Mielestäni lasten piirtäminen on niin tärkeä juttu, että siihen pitää olla kunnon välineet.
 Näissä kokeiltavaksi saaduissa kynissä on uritukset, joiden avulla kynäote on helpompi saavuttaa. Kehittyvälle lapselle tämä on tärkeää, meillä eskarilainen ja koululaiset kyllä osaavat sen jo loistavasti, mutta perheemme 5-vuotiaalla ja 1v8kk on kynäotteen kanssa vielä vähän harjoiteltavaa. Kynissä on selkeästi merkitty kummanko kätisille ne on tarkoitettu, sekä pakkauksessa, että kynän varressa on L tai R merkintä.
Meillä piirretään päivittäin. Ja askarrellaan vähintään kerran viikossa. Olen aikoinaan kuvataidekoulua käynyt ja erilaisia kädentaitoja arvostan todella paljon. Tässä Iivan 5v. piirtää tankin kuvaa uusilla Stabilon kynillään ja kuten ehkä huomaatte, hän on toinen meistä vasenkätisistä.

1 kommentti:

  1. Kivan postauksen olit aiheesta tehnyt! Meilläkin lapset kyllä nautti kynillä piirtämisestä <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!