tiistai 18. marraskuuta 2014

Odd Mollyjä ja hempsukoita juttuja

 Hempsukat roosan väriset jutut tuntuu olevan aina vaan "in" minun sydämessäni..
 Nyt kun olen aika paljon neulonut, olen uskaltautunut vihdoin kokeilla palmikoita ja pitsineuleita. Tässä elämäni ensimmäiset palmikkoiset villasukat, lanka jolla olen ne neulonut on merinovillaa.
Tuo toppi kuvissa on Odd Mollyn pitkä yöpaita-tyyppinen juttu. Minä ainakin olen sitä kotivaatteena tykännyt käyttää. Ostinpa niitä peräti kaksin kappalein, toinen on vaaleanharmaa.

Vaatekaapistani löytyy aika paljon mustaa, mutta myös pieni ripaus roosaa. Seuraavaksi olen haastanut itseni neulomaan itselleni pitkävartiset palmikkoneulossukat.

3 kommenttia:

  1. Hei pitkästä aikaa! Kauniit sukat olet kutonut! Todella ihana sävy! :) saako udella minkä merkkistä ja sävyistä lankaa olet käyttänyt! Upeat! Mukavaa alku talvea sinne! Terkuin Sanna, Villa Elsalla

    VastaaPoista
  2. Moikka, kiva kuulla sinustakin. Tuo lanka on extrafine merinovillaa ja sävyn nimeä en kyllä osaa sanoa (vyötteet on jo pistetty roskiin), mutta sellainen vanharoosa se oli. =) Kauheen ihanaa neuloa tuo lanka.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta! :) Yritän pitää silmät auki lankakaupoilla! :) Mukavaa joulun aikaa teille! Sanna, Villa Elsalla

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!