maanantai 9. maaliskuuta 2015

Liitutaulutarraidiksiä


 Jokin aika sitten sain yhteistyökumppaniltani Etolalta testattavakseni tarramuovia, johon voi liiduilla piirtää! -Innostuin ja päässäni on sen jälkeen ollut mielettömästi ideoita, miten käyttää tuota hauskaa liitutaulutarraa.
 Alunperin meinasin, että laitan isoihin kehyksiin tuollaisen viikkokalenterin, johon voin sitten aina sunnuntaisin laittaa tulevan viikon aikataulutetut menot ylös. Huomasin kuitenkin, että tarra on ihan nätti ilman kehyksiäkin ja ehkä juuri tuossa tilassa kehykset olisivatkin olleet liikaa.
Vanhimman pojan huoneeseen sain leikattua yhden tähtikuvion, meinasin jatkaa kuvioiden tekemistä koko tuolle yhdelle seinäpätkälle. Samalla saan vähän mustalla värillä "särmää" huoneen sisustukseen ja vaihtelua ja ehkä vähän rock-henkisyyttäkin teinipojan makkariin.

Muita kohteita mihin sain tarraa jo laitettua ovat taimiruukut, niiden kylkeen nimitarraksi ja lasten lelulaatikot. Laittelenpa myöhemmin vielä lisää ideoitani tänne.

Ps. Tuota tarraa on saatavilla erikokoisissa rullissa Etolasta. Niillä voi halutessaan "päällystää" isonkin seinän,

1 kommentti:

  1. Tuo on ihan huippua! :) mie oon väsänny mm. keittiöön ruokalistataulun, kotityötaulun.. ja erinäisiin purkkeihin etikettejä!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!