tiistai 31. maaliskuuta 2015

Yks kakkaa, kaks kakkaa, kohta päästään lannoittelemaan taas!

Minulla oli kunnia osallistua Kevätmessuille Helsingin messukeskukseen tänäkin vuonna pitkäaikaisen yhteistyökumppanini, Biolanin kutsumana.
 Minusta Biolan on viimevuosina kivasti uudistanut tuotteitaan ja keksinyt ihan uusia, toimivia juttuja kuten nuo Ilo-sarjan ruukut.
 Tässä heidän messupisteessä mielestäni on nähtävillä se leikkimielisyys ja toisaalta kestävän kehityksen ajatteluja uudet innovaatiot.

Lannoiterintamalla oli tullut muutama positiivinen uudistus, ihan ykkönen on tämä nurmikkolannoite joka sisältää kalkin, ja tuotteena tämä lannoite on ainutlaatuinen sillä muiden valmistajien lannoitteet eivät juuri tätä nurmikon suosimaa kalkkia sisällä. Muita uutuuksia olivat rhodolannoite rakeina ja nestemäinen yleislannoite, joita itsekin pääsen kesällä sitten testailemaan. Tai itseasiassa rhodolannoitteen voisinkin antaa jo heti, kun huomenna sulattelen alppiruusujen juuria lämpimän veden avulla.

Biolanin muista tuotteista ja keksinnöistä postailen myöhemmin vielä lisää! Nyt sulattelen informaatioähkyä, jonka messut minulle antoivat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!