keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Aikuisten lahjatoivelista

 
Tänä vuonna meinaa tällä mammalla olla vaikeuksia joululahjahömpötysten suhteen. Yleensä tässä vaiheessa alkaa olla aika hyvällä mallilla nuo asiat ja nyt vähän "tökkii". Ensinäänkin lasten lahjatoivelistat ovat aivan äärimmäisen pöhköt ja toisekseen teinin toiveet ovat niin epärealistisia, että ohhoijaa.
 
Ajattelin avata kuitenkin tällaisen mielikuvituksellisen lahjatoivelistan tänne aikuisten mahdollisista toiveista. Tuossa yllä on RM:n lahjatoivelista jos joku haluaa vaikkapa tulostaa sen ja laittaa ikkunaan tonttujen vietäväksi. ;)
 
 
 
RM:n kolmijalkainen, metallinen naulakko on alkanut viehättää minua ja tiedän jo sille sijoituspaikankin. Lisäksi minulla olisi tarvetta yhdelle ihanalle rahille.

Aktiivisuusrannekkeet ovat olleet meillä suunnitteella hankkia. Sekä miehelle, että minulle. Polar Loopit vaikuttaisivat meidän valinnalle. Lisäksi tarvittaisiin molemmille sykevyöt.

 Joulua ei ole ilman tryffeleitä. Allekirjoittaneen lempiherkkuja ja näitä toivon aina Joulupukilta. Meillä vaan tuppaa joinain vuosina loppumaan nämä kesken sieltä kaupan hyllyltä. Joten pukin on hyvä olla ajoissa liikenteessä.
Lempparituoksut ovat myös aina sellainen hyvä valinta. Olenkin omalle miehelleni jo hankkinut hänen suosikkituoksuja pukinkonttiin Sokoksen 3+1 päiviltä. En panisi itsekään pahitteeksi, mikäli tuoksuja pukin kontista löytyisi.

Toivottavasti joku sai ideoita vaikkapa oman puolison lahjoihin. Mielestäni tässä oli melko perinteisiä juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!