sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Vuoden upeimpaan juhlaan valmistautuminen alkaa!

 Meidän syksy huipentui perjantaiseen Nightwishin konserttiin, jossa olimme mieheni kanssa ihan kahdestaan. Vietimme hotelliyön Espoossa ja varasimme hieman aikaa myös shoppailuun. Espoon Cobellossa kävinkin ihastelemassa ja shoppailemassa omaan kotiin jo vähän joulun juttuja. Nyt onkin hyvä alkaa joulua suunnittelemaan ja valmistautumaan siihen pikkuhiljalleen.
 Sen verran tuo Cobellon vierailu sai sydämeni tykyttelemään joululle, että oli aivan pakko jo parit jouluruusut ostaa kotiin ja tehdä asetelmia..
 Meidän joulu tulee olemaan edelleen hopeisen sävyinen, valkoisella ja havun tummalla vihreällä höystetty. Eli ei mitään radikaaleja muutoksia värimaailmassa. Hyvin sointuu kotimme harmoniseen värimaailmaan nämä sävyt, niin miksipä sitä sitten vaihtamaan hyväksi havaittua ja sellaista mistä tykkää.
 Keittiön mukihyllyn päällä olevat sinkkiämpärit ovat huutaneet sisällee vihreää ja viimeinkin tuolta Cobellosta vihreät puksipuupallot sain hommattua.
 RM:n klassikkoruukut RM-painatuksella ovat olleet jo pidempään ostoslistallani, nyt ne sitten kotiutuivat viimein meille. Ja tähtikippoa en voinut vastustaa.

Sitten kun saan nämä RM:n ihanuudet kotiin laiteltua paikoilleen ja kotia vähän jouluisempaan lookkiin, pääsen sisustuskuvia postailemaan taas pitkästä aikaa. Kumpa saataisiin vähän lunta maahan ja sitä myötä lisää valoa päiviin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!