sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Minäkin, kun kerran kaikki muutkin..

 Lappeenrannan Joutsenossa sijaitsee Helkkä Dreams -sisustuspuoti, joka on ollut jo useamman vuoden ajan minun suosikkikauppani. Helkkä Dreams on pariin kertaan muuttanut ja nyt, parisen viikkoa sitten se muutti entistä suurempiin tiloihin!

Helkkä Dreamsissa on ripaus Riviera Maisonin tuotteita, ja paljon paljon muuta ihanaa!
 Greengatea löytyy ihan hurjan paljon, en muista kohdanneeni näin laajaa valikoimaa muissa sisustuspuodeissa joissa olen vieraillut. Ja voisinpa väittää, että todellakin monessa sellaisessa on tullut käytyä, ympäri Suomen.
 Helkkä Dreamsissa käydessäni valokuvasin ja kuvasin ja kuvasin.. Aina kun käännyin jonnekin suuntaan, löysin uusia mielenkiintoisia juttuja. Tuonne mennessä kannattaa varata aikaa, että ehtii tutustua mahdollismman hyvin laajaan valikoimaan ja toisaalta ehkä imeä ideoita omaan sisustukseen ja esim. asetelmiin. Puodin pitäjä Helillä on aivan ihanasti silmää kauneudelle ja se todellakin näkyy puodissa.
 Tulee varmasti tässä vielä ennen Joulua käytyä tuolla useaan kertaan ja näiden kuvien jälkeen ovat ystävätkin (julkaisin ne jo instassa!) kyselleet, milloika menen sinne taas!
 Ainiin! Melkein unohdin mainita, että Helkkä Dreams on myös pieni vaatepuoti ja kenkäkauppa. Ihanuuksia Capri Collectionin juttuja siellä oli ja muitakin erityisempiä merkkejä.
Tätä postausta tehdessäni tajusin, että kauneuden nälkä oli niin kova, että kuvia tuli hurjan paljon. Joten: Huomenna uusi postaus Helkkä Dreamsista jatkokuvineen!

Ihanaa adventtiaikaa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!