maanantai 30. marraskuuta 2015

Jatkoa edelliseen

Melkein innostuksissani unohdin avata edellisen postauksen otsikkoa. Minäkin kun muutkin.. Se liittyi siihen, että aika moni bloggaja on Helkkä Dreamsista postaillut viimeaikoina. Toinen paikallinen postailujen aihe on selvästi ollut tuo Pulsan asema, joka itselläni on edelleen tutustumatta! Pulsan asemalla olin itse töissä lähes 11 vuoden ajan, joten oikein tuttu miljöö minulle se onkin. Täälläkin olen joskus kuvia entiseltä työpaikaltani esitellyt.

Tässä alla Helkkä Dreamsin jouluisia tuotteita. Maileg on varsin hyvin edustettuna näissä kuvissa. Ihania!





Mahtavuutta. Huomenna päästään jo ensimmäiset joulukalenterin luukut avaamaan.
Itselläni ei tänä vuonna ole kalenteria, mutta lasten jännitystä ja iloa on mukava seurailla.
 
 




sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Minäkin, kun kerran kaikki muutkin..

 Lappeenrannan Joutsenossa sijaitsee Helkkä Dreams -sisustuspuoti, joka on ollut jo useamman vuoden ajan minun suosikkikauppani. Helkkä Dreams on pariin kertaan muuttanut ja nyt, parisen viikkoa sitten se muutti entistä suurempiin tiloihin!

Helkkä Dreamsissa on ripaus Riviera Maisonin tuotteita, ja paljon paljon muuta ihanaa!
 Greengatea löytyy ihan hurjan paljon, en muista kohdanneeni näin laajaa valikoimaa muissa sisustuspuodeissa joissa olen vieraillut. Ja voisinpa väittää, että todellakin monessa sellaisessa on tullut käytyä, ympäri Suomen.
 Helkkä Dreamsissa käydessäni valokuvasin ja kuvasin ja kuvasin.. Aina kun käännyin jonnekin suuntaan, löysin uusia mielenkiintoisia juttuja. Tuonne mennessä kannattaa varata aikaa, että ehtii tutustua mahdollismman hyvin laajaan valikoimaan ja toisaalta ehkä imeä ideoita omaan sisustukseen ja esim. asetelmiin. Puodin pitäjä Helillä on aivan ihanasti silmää kauneudelle ja se todellakin näkyy puodissa.
 Tulee varmasti tässä vielä ennen Joulua käytyä tuolla useaan kertaan ja näiden kuvien jälkeen ovat ystävätkin (julkaisin ne jo instassa!) kyselleet, milloika menen sinne taas!
 Ainiin! Melkein unohdin mainita, että Helkkä Dreams on myös pieni vaatepuoti ja kenkäkauppa. Ihanuuksia Capri Collectionin juttuja siellä oli ja muitakin erityisempiä merkkejä.
Tätä postausta tehdessäni tajusin, että kauneuden nälkä oli niin kova, että kuvia tuli hurjan paljon. Joten: Huomenna uusi postaus Helkkä Dreamsista jatkokuvineen!

Ihanaa adventtiaikaa teille!

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Aikuisten lahjatoivelista

 
Tänä vuonna meinaa tällä mammalla olla vaikeuksia joululahjahömpötysten suhteen. Yleensä tässä vaiheessa alkaa olla aika hyvällä mallilla nuo asiat ja nyt vähän "tökkii". Ensinäänkin lasten lahjatoivelistat ovat aivan äärimmäisen pöhköt ja toisekseen teinin toiveet ovat niin epärealistisia, että ohhoijaa.
 
Ajattelin avata kuitenkin tällaisen mielikuvituksellisen lahjatoivelistan tänne aikuisten mahdollisista toiveista. Tuossa yllä on RM:n lahjatoivelista jos joku haluaa vaikkapa tulostaa sen ja laittaa ikkunaan tonttujen vietäväksi. ;)
 
 
 
RM:n kolmijalkainen, metallinen naulakko on alkanut viehättää minua ja tiedän jo sille sijoituspaikankin. Lisäksi minulla olisi tarvetta yhdelle ihanalle rahille.

Aktiivisuusrannekkeet ovat olleet meillä suunnitteella hankkia. Sekä miehelle, että minulle. Polar Loopit vaikuttaisivat meidän valinnalle. Lisäksi tarvittaisiin molemmille sykevyöt.

 Joulua ei ole ilman tryffeleitä. Allekirjoittaneen lempiherkkuja ja näitä toivon aina Joulupukilta. Meillä vaan tuppaa joinain vuosina loppumaan nämä kesken sieltä kaupan hyllyltä. Joten pukin on hyvä olla ajoissa liikenteessä.
Lempparituoksut ovat myös aina sellainen hyvä valinta. Olenkin omalle miehelleni jo hankkinut hänen suosikkituoksuja pukinkonttiin Sokoksen 3+1 päiviltä. En panisi itsekään pahitteeksi, mikäli tuoksuja pukin kontista löytyisi.

Toivottavasti joku sai ideoita vaikkapa oman puolison lahjoihin. Mielestäni tässä oli melko perinteisiä juttuja.

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Jäähyväiset

Meillä heitettiin viimeisetkin jäähyväiset syksylle tänään, kun nämä kaksi viimeistä oranssin/syksyn sävyistä sisustusjuttua lähti pois esiltä ja tilalle tuli hyvinkin talvisia asioita.. ;)

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Talvi on ihan parasta aikaa suunnitteluun

 Postilaatikkoon tupsahti viime viikolla Tuoteluettelot 2016 erilaisiin puutarhajuttuihin ja olin aivan innoissani niihin tutustuessani. Erilaisia uutuuksia pihalla puuhastelijoille on tarjolla taas paljon ja erityisesti kiinnostavat siemenluettelot avaavat mahdollisuuden haaveilla jo nyt, millaiset istutukset ja kasvimaat tulevana kesänä voisi laittaa!
 Ainakin chilien kasvattajat laittavat jo näin vuoden loppupuolella ensimmäiset siemenet itämään ja itsellänikin on tapana heti loppiaisen jälkeen laittaa ensimmäiset kasvit kasvamaan. Näin takaan sen, ettei satoa tarvitse odotella niin kamalan pitkään. Tottakai aina täytyy huomoida TILA, että on tarpeeksi valoisa ja oikean lämpöinen paikka kasveille ja, että ne mahtuvat sisällä olemaan kasvettuaan hieman suuremmiksi.
Mutta haaveleminen ja suunnittelu. Niitä voi tehdä jo nyt. Mitä paremmin on suunnitellut, sitä paremmin pääsee mukaan kasvien maailmaan.
 
 
 

maanantai 16. marraskuuta 2015

Elämä on pienistä iloista nauttimista

Elämän pieniä murusia, hetkiä arjessa. Kun muistettaisiin se, että loppujen lopuksi meillä täällä Suomessa on asiat aika hyvin. Kaikesta huolimatta.
Maailmassa tapahtuu. Mutta meillä on onneksi toisemme. Olemme turvassa niin kauan kun saamme rakastaa ja välittää läheisistämme.

Meillä ainakin on jouduttu koululaisten kanssa miettimään maailman tapahtumia, väistämättä uutiset ovat kantautuneet korviin ja myös negatiivisten asioiden läpikäyminen on osa elämää. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Mannerheimin lastensuojeluliiton sivuilta ohjeita, mikäli mietityttää kuinka puhua lapselle ikävistä uutisista.

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Vuoden upeimpaan juhlaan valmistautuminen alkaa!

 Meidän syksy huipentui perjantaiseen Nightwishin konserttiin, jossa olimme mieheni kanssa ihan kahdestaan. Vietimme hotelliyön Espoossa ja varasimme hieman aikaa myös shoppailuun. Espoon Cobellossa kävinkin ihastelemassa ja shoppailemassa omaan kotiin jo vähän joulun juttuja. Nyt onkin hyvä alkaa joulua suunnittelemaan ja valmistautumaan siihen pikkuhiljalleen.
 Sen verran tuo Cobellon vierailu sai sydämeni tykyttelemään joululle, että oli aivan pakko jo parit jouluruusut ostaa kotiin ja tehdä asetelmia..
 Meidän joulu tulee olemaan edelleen hopeisen sävyinen, valkoisella ja havun tummalla vihreällä höystetty. Eli ei mitään radikaaleja muutoksia värimaailmassa. Hyvin sointuu kotimme harmoniseen värimaailmaan nämä sävyt, niin miksipä sitä sitten vaihtamaan hyväksi havaittua ja sellaista mistä tykkää.
 Keittiön mukihyllyn päällä olevat sinkkiämpärit ovat huutaneet sisällee vihreää ja viimeinkin tuolta Cobellosta vihreät puksipuupallot sain hommattua.
 RM:n klassikkoruukut RM-painatuksella ovat olleet jo pidempään ostoslistallani, nyt ne sitten kotiutuivat viimein meille. Ja tähtikippoa en voinut vastustaa.

Sitten kun saan nämä RM:n ihanuudet kotiin laiteltua paikoilleen ja kotia vähän jouluisempaan lookkiin, pääsen sisustuskuvia postailemaan taas pitkästä aikaa. Kumpa saataisiin vähän lunta maahan ja sitä myötä lisää valoa päiviin!




maanantai 9. marraskuuta 2015

Pähkinöissään

Meidän arjen yllätti viime viikolla salaperäinen paketti. Lähettäjän nimen kohdalla oli Cloetta. Olipas se aika mukava yllätys!
 Paketista löytyi Nutisalin pähkinöitä ja vieläpä vähän kaikkien makuun; SourCream & Onion, Mild Chili ja Sweet Honey..
 Perheemme pienimmäinen, 2v rakastui erityisesti näihin Sweet Honey pähkinöihin ja ajattelinkin, että siitä saadaankin herkkupäivään vähän vaihtelua hänelle. Täytyy kyllä myöntää, että omaan suuhunkin nämä olivat aika kivoja.
Pähkinät on aika oiva herkku syksyn pimeneviin iltoihin ja vaikkapa pikkujouluihin! Maapähkinöissäkin on hyviä rasvoja, ei siis niin epäterveellinen kuin vaikkapa sipsit voisivat olla.
Hauskaa viikon alkua!

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Meillä on jälleen kerran suurta juhlan tuntua ilmassa

 Isänpäivää odotellaan kovasti! Salaisuuksia ollaan piiloteltu vaikka minne ja kortteja tehty milteipä kilvan! Kakkua suunniteltiin yhdessä ja pojat tekivät mallikuvan minulle koristeen tekemisen avuksi.
 Sellainen siitä sitten tuli. Meidän isä tykkää aina vaan perinteisestä mansikkakakusta, eli sisällä on ihan pakastemansikkaa. Mahdollisimman vähän sokeria ja kermaa ohuesti päälle. =)
 Pieniä ihania paketteja on ilmestynyt eskarista ja koulusta. Meidän ekaluokkalaisen lahjapaketti on tässä. Apina-keksit tuntuu olevan tänä vuonna se, minkä antaminen isälle ihan kaikkein eniten jänskättää.
Hyvää Isänpäivää kaikille!

perjantai 6. marraskuuta 2015

Kurkistus pikkujalkoihin

 Meidän eskarilainen halusi ihan välttämättä nauhalliset talvikengät. Voi sitä maarittelun määrää, kun minä äitinä yritin saada hänen päätänsä käännettyä..
 Nämä kuitenkin olivat niiin hänen näköisensä ja hänelle mieluisat Pikkujalat -verkkokaupassa, että ei voinut muuta kuin suostua hänen omaan haaveeseensa nauhallisista kengistä
 Äidin onneksi kengissä on sivulla piilossa myös vetoketju, joka helpottaa kiireisiä lähtöjä ja nauhoja ei tarvitse joka kerta sitoa..
Vaan alkaapa tuo sitominen olla jo melko vaivatonta, niinkun eskarilaisella pitääkin! Jospa se helpottaisi jatkossa sitten esim. luistinten sitomista kun osaa kengätkin solmia nätisti.

Ps. Pikkujalat on blogiyhteistyökumppanini

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Viettelys vei miut täysin..

 Se tunne, kun kävelet ohi lempparivaatekaupasta ja päätät sittenkin poiketa nopeasti vaan..
 Ehkä pieni kiirekin jo ehtiä seuraavaan paikkaan.. Ja sitten se iskee.. Jotain aivan mahdottoman ihanaa tulee vastaan ja on pakko sovittaa..
Pienen arpomisen jälkeen kolmannen jutun jätin ostamatta. Mutta nämä Odd Mollyn paita ja neule, ne huusivat mukaan minun kotiin.
 
;)
 
Niinkai se sitten yleensä menee, jos etsit jotain niin et löydä ja jos et ole etsimässä mitään niin kaikki ihanuudet hyppää syliisi.  Odd Mollyt ovat vallanneet vaatekaappini.