sunnuntai 14. elokuuta 2016

Reppu-unelmia syksylle 2016

Finlaysonin pop up -myymälässä kohtasin kauniin Fantti-repun. Reppu vaikutti laadukkaalta ja unisex väritys ja kuvio on mielestäni hyvä juttu! Ehkä vähän koululaisen repuksi olisin kaivannut tummempaa sävyä esim. tummansininen, musta tai miksi ei punainen olisivat olleet mielestäni hyvät vaihtoehdot!
Mini Rodini on muutaman vuoden ollut lastevaatetrendeissä pinnalla. Tämän syksyn tummansininen panda-reppu sykäytti myös minua. Pandareppua on valmistettu myös ihanan vaaleanpunaisena ja keltaisena ainakin.

Vans reppuja on katukuvassa näkynyt myös paljon. Vansilla on monenlaisia hauskoja kuvioita ja mielestäni nämä sopivat ihan kaiken ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisillekin oikein hyvin.

Meidän tokaluokkalaisen suosikki Minegraft -reppu pääsi tänne listalle hillittyjen väriensä vuoksi. En ole innostunut "örkki"-repuista monine väreineen, mutta tämä peliaiheinen reppu menettelee. Ja on itseasiassa meidän perheeseen ostettukin.

Fjällravenin Kånkenit ovat myös useamman vuoden olleet, ehkä ensin teinien suosiossa ja myöhemmin myös alakoululaisten. Meillähän ekaluokkalaisella ja eskarilaisella pojilla olivat nämä reput viime vuonna, mutta valitettavasti nämä reput olivat heidän ajatuksissaan leimaantuneet pikkuhiljaa tyttöjen repuiksi, niin jouduimme miettimään loppuvuodesta jo muita reppuvaihtoehtoja.

Meidän perheessä tänä syksynä kouluun menee 5 / 7 henkilöä. Ja pieniä alakoululaisia on kolme kappaletta, ekaluokkalainen, tokaluokkalainen ja neljäsluokkalainen. Reppuja siis riittää. Seuraava etappi olisikin kehitellä "reppuparkki" johon reput saisi jemmaan ja pois pyörimästä esim. viikonloppuisin.

Koulun alkuja odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!