tiistai 1. elokuuta 2017

Asuntomessut 2017 Mikkelissä

Lähes jokavuotiseen tapaan pääsin osallistumaan bloggaajana asuntomessuille. Tänä vuonnahan messut olivat Mikkelissä, jonne on täältä Lappeenrannasta reilu 100 km. Ei ollenkaan paha messuille ajelumatka, itseasiassa Mikkeli on monestakin suunnasta katsottuna hyvä sijainniltaan (Sori länsisuomalaiset!). 

Katseeni tänä vuonna kiinnitti erityisen huomion asuntomessutalojen pihoihin ja ulkorakennuksiin. Havaitsin, että pihat olivat erittäin pitkälle valmiita ja huoliteltuja. Aiempien vuosien kohteet pihoineen eivät todellakaan ole olleet näin valmiita

Yleisilme taloissa ja pihoissa tosin oli ehkä hieman turhankin "helppo" ja samansuuntainen. Hyvin paljon oli istutusryhmiä, pihamaalla nurmikon tilalla kunttaa. Oleskelualueet olivat toinen juttu, mitkä minun silmääni pistivät myös, niihinkin oli mukavasti panostettu ja niitä oli stailattukin lähes kaikissa kohteissa.

Tässä kuvassa mielestäni näkyy hyvin talojen yleisvärit. Eli vaalea ja tumma. Hyvin paljon talojen ulkoväritkin olivat siis tätä maailmaa. 

Tämä talo jostain syystä ulkonäöllisesti miellytti minua tällä kertaa, ehkä jopa taloista eniten. Tässä on hieman persoonaa, selkeyttä ja ei ole tavanomaisen näköinen. Useat kohteet kun minun silmääni olivat hyvin samankaltaisia keskenään.

Pikkuriikkinen kasvihuone ilahdutti myös, keskellä mäntymetsää. Jotain puuhaa myös puutarhaharrastelijalle, kunttapihoissa, joissa ei kovin paljon istutusalueitakaan ollut ei moista harrastelua olekaan. Paitsi tietysti mustikan poiminta elokuussa. ;)

Messupostauksia tulossa lisää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!