sunnuntai 13. elokuuta 2017

Lastenhuoneet käymistilassa

Meillä on lastenhuoneissa muutoksia väistämättä edessä, sillä tämä vanha kerrossänky on jäämässä pieneksi toiselle siinä nukkuvista lapsista. Periaatteessa tokaluokkalainen mahtuu siihen vielä varsin hyvin ja alasänkyyn voisi majoittaa 4-vuotiaan pienimmäisen, ongelmaksi koituu ehkä se, ettei tokaluokkalainen todellakaan haluaisi "pikkurääpälettä" sotkemaan hänen elämäänsä samaan huoneeseen.. 

Toinen mietinnässä oleva huone on 5 luokkalaisen huone, nyt tietysti tässä kohtaa olisi hyvä ollut kuva huoneesta mutta siis siellähän on vanha pulpetti, joka on minulle kovin tärkeä juttu.. Poika itse haluaisi sen sijaan hyvinkin paljon modernimman työpöydän ja tuolin. Alla olevan kuvan tyylisesti.

(kuva Ikea)
Meidän perheessä toka- ja kolmasluokkalaiset ovat asustelleet yhteisessä huoneessa, kokeilimme viimevuonna erottaa heidät eri huoneisiin huonolla menestyksellä. Nyt pohditaankin, että odotellaanko vielä hetki, että pojat kasvavat ja alkavat vaatia omia huoneitaan ja sisutellaan sitten kaikki kerralla kuntoon vai aletaanko pikkuhiljaa muutokseen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!