maanantai 21. toukokuuta 2012

Ei ois montaa päivää enää..

..Kun meillä pojilla ja minulla alkaisi kesäloma. Ollaan jäämässä hoitovapaalle + kesälomalle niin, että elokuussa sitten palaillaan puolen välin jälkeen kouluun ja hoitoon sekä eskariin ja töihinkin tietysti.

Täytyy sanoa, että alkaa tuntua jo että olen ihan loman tarpeessa. Ja niin on kyllä tenavatkin.

Meillä loppui tämän kuun alussa hoidot lapsettomuuteen (nämä alkoivat jo viime kesän lopussa), lopputulos näyttää nyt sille ettei hoitoja enää jatketa missään muotoa. Ja olen vihdoin uskaltanut puhua tästä ääneen ihmisille ympärillä, aika pitkään meni kun en voinut kertoa "kaikille". Nyt tuntuu sille, että haluan kertoa koska muuten joutuisin  selittelemään sitä, miksi meille ei viidettä lasta ala kuulua. Unelma isosta perheestä on edelleen olemassa, joten ei ole helppo asia käsitellä tämäkään.

Onneksi on muita projekteja, joita voi alkaa touhuamaan. Se on nyt tärkeää. Tuo kivien laittelu pihamalle on ollut melkoisen terapeuttista hommaa ja aion sitä harjoittaa jatkossakin. =) Verhojen ompelujuttuja ja sisähommiakin riittäisi, mutta nyt kun säät on noinkin ihanat, niin yritän nautiskella ulkohommista. Kyllä riittää ihan koko loman ajaksi tekemistä, siitä olen varma.

Veikkaampa, että blogitouhut jatkuvat entisellään. =) Ja jatkossa ehkä on enemmän aikaakin panostaa tähän.

Kiitos ihanille lukijoille, tsemppaatte olemassa olollanne tässä rakennus- ja sisustusprojektissa ja annatte oikein tärkeitä mielipiteitä ja näkemyksiä asioihin. Uusiakin lukijoita tuntuu koko ajan pikkuhiljalleen tupsahtelevan ja edelleen tämän blogin sivusto avataan aina vaan useammin ja usemmin, yli 10 000 kertaa kukaudessa.

IHANAA KESÄN ALKUA! Eiks tää jo ookkin kesä, kun on näin lämmintä? ;)


2 kommenttia:

  1. Olen niin kovin pahoillani, että hoidot loppuivat tuloksettomina. Toivottavasti suru hellittää ja tilalle tulee paljon iloa neljän pojan kasvun ihmeestä!

    VastaaPoista
  2. Täällä myös yksi, joka on pahoillaan teidän puolesta tuloksettomista hoidoista. Meillä ensimmäinen lapsukainen on piikityshoitojen tulos ja nyt toiveissa olisi kakkonen. Sama rumba on taas alkamassa alusta, piinaavaa, mutta pakko sitä on yrittää kaikkensa oman unelman eteen.

    Nauttikaa kesästä ja toisistanne <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!