keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Olen aivan lukossa tuon jouluhössötyksen suhteen..

Havahduin tänään, tavatessani marketin edustalla Joulupukin, etten ole yhtään lahjaa edes hankkinut vielä. Jouluun on "vain" 47 yötä, jos en väärin muista ja olen ihan pihalla lahja-asioiden kanssa.
 
Asia piti korjata illan pikashoppailulla vanhimman pojan seurassa.
Pienet herrat "Älli ja Tälli" saivat haaveilemansa Fisherpricen parkkitalon, meillä kyllä on ennestäänkin kyseisen merkin perus parkkitalo, mutta kun tämä on korkea ja tässä on kierreramppi. Kyllä ne ovat niin pienen aikaa lapsia ja pikkuisia, että ovat parkkitalonsa ansainneet, nyt niitä sitten tulee olemaan meillä kaksi.
Kummityttöjen joululahjat ostin myös, en halua paljastella enempää. ;)
 
 
 Kodin ykkösessä olen katsellut, ensin pienellä varauksella, sittemmin innolla valkoisia "saksanhirven päitä", näitä oli jossain hopeisiakin. Ehkä sellainen hopeinen olisi aikas kiva koristus kodin seinällä.. En olisi kyllä uskonut vielä muutama kuukausi sitten näin sanovani.. Tämä komistus on Hobby hallin sivuilta netistä.

Hobbarissa näkyi olevan myös Muurlan Mummola-sarjan lasiastioita. Ne on aikas kivoja. Näille joudun kuitenkin sanomaan ei.. Ei ei ei ei ei. ;) Astiat saa luvan riittää. Paitsi, että Marimekon Siirtolapuutarha vois olla semmonen juttu, jota voisin ehkä muutamia osia halutakin piristämään elämää astioiden joukossa..


Hobbarin sivuilla olisi ihania hopeatyynyjä talvisiksi somisteiksi sohvalle.. ja tässä alla tuo, viime talvenakin haaveilemani valkoisen valkoinen ryijymatto..Se ois ihku olkkarissa. Sen verran kuitenkin järki sanoo, neljän lapsen ja yhden koiran äitinä, että ei valkoista mattoa meille, ei yleisiin tiloihin, ei. =)

Jospa tämä joululukko nyt avautuisi pikkuhiljalleen ja pääsisin sen makuun. On vaan ollut niin paljon kaikenlaista muuta, mikä vie ajatukset, että ei paljon joulut ole tuntunut missään.. Mutta siitä ehkä sitten kerron myöhemmin taas lisää.

1 kommentti:

  1. Minä oon ihastellu samanmoista hopeista peuran päätä olkkariini, mutta jotenkin vaikea hahmottaa, miltä se näyttäis :). Ja onkse sitten vaan joulun vai koko ajan juttu...ei kehtais tykitellä reikiä uuteen seinään ;).

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!