keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Teknisiä ongelmia..

Ajattelin tiedottaa täälläkin, että on hieman pieniä teknisiä ongelmia. Ensinäänkin kone meni bluescreen-tilaan, eli ihan totaali mykäksi jokin aika sitten. Samalla katosi kaikki mahdolliset valokuvat, sähköpostit, yhteystiedot, ihan kaikki tieto koneelta. No, tätä asiaa on yritetty korjailla, posteja en saa takaisin kuten en sähköpostiosoitteitakaan, mutta saan minulle tulevat sähköpostit nyt ihan tavalliseen tapaan luettavakseni. Sekin on jo plussaa.

Toisekseen tämä blogi kävi huutelemaan, että minulla on kuvatila täynnä täällä. Täytynee yrittää perustaa toinen profiili ja lisätä se tänne kirjoittajaksi ja alkaa sillä laitella postauksia. Kuulin, että tämä voisi toimia. =)

Postauksia olisi monia monia, Kärcherin koneista haluan tehdä kunnon postauksen vielä tässä lähiaikoina, samoin eräästä toisesta uudesta yhteistyökumppanista. Jouluaiheisia postauksia luulisin olevan tulossa muutamia, samoin kuin lastenvaatteista. Joulusisustaminen on kovassa vauhdissa ollut jo pidempään meillä kotona, kuten yhdessä postauksessa taisin kertoakin. Ihanaa, jostain syystä Joulussa on aina vaan sitä taikaa ja tunnelmaa niin paljon!

Nyt toivon hieman malttia lukijoilta, kyllä postauksia tulee jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!