sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pikkuhiljaa joulua kohden..

Henkeen ja vereen olen jouluihminen. Haluan uskoa Joulun taikaan..
Tämän vesikelin ja pimeyden keskelle tuntui nyt tarvitsevan hieman valoa, joten jouluvaloviritelmät alkoivat tänä viikonloppuna!
 
 Pikkupojat saivat kammariinsa oman valkean joulukuusen Plantagenilta (19,90e!!!), johon sitten laiteltiin yhdessä hopeisia ja valkeita koristuksia ja pienet led-valot. Kyllä nyt passaa. Ja tämä kuusi on siitä hyvä, ettei se pistele eikä kaipaa vettä. Aatoksi kyllä alakertaan tulee suuri, kunnon joulukuusi, kuten joka vuosi meillä on tapana ollut ottaa..
Ja pahoittelen ensialkuun kuvassa näkyvää sohvakaaosta, sohvatyynyt vaeltelevat meillä ties missä. En ymmärrä kuinka saisin ne pysymään kauniisti paikoillaan muuloinkin kuin silloin, kun lapset eivät ole kotona.. Tämän viikonlopun saldona oli myös kahteen huoneeseen verhotangot paikoilleen. Ne eivät nyt valitettavasti kamalan hyvin tuosta erotu, mutta ovat semmoista "valkokulta" juttua, vähän patinoituneen näköistä, rautaputkea.

Ulko-ovelle ostin mielestäni toosi pitkän havuköynnöksen. Ja olisin ostanut toisenkin, eri paikkaan, vaan ei niitä ollut enempää kaupan hyllyllä. Nyt näyttäisi, että ehkäpä tämäkin ovi kaipaisi vielä toisen kaverikseen, että saisi nuo köynnökset alhaalta asti alkamaan. On ehkä vähän pöllön näköiset näin puolinaisina..

Valkoisia talolyhtyjä, jouluvaloja aaltomaljakoissa, valkoinen Ikean "piparitalo" ja muutamia muita joulujuttja kodissamme on myös jo. Ja pikkuhiljalleen hiipii lisää. =)

Ps. Olen ihastunut "blogivaloihin", jotka oli ne jotku "Paul"-jutut, oletteko törmänneet niihin? Sellaiset narupallojutut.. Pistin tilaukseen Stockmannilta sellaiset. Olisin tosin ihan valkoisen valkoisena ne halunnut, kokeillaan onko noi beiget hyvät. =) Liekkö niitä edes valkoisina!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!