keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Mistä parhaat varastolannoitukset on tehty?

Luonnonmukaisista lannoitteista tietenkin!

Meidän pihan varastolannoitukset tuli tehtyä juuri ennen toissapäiväistä Etelä-Karjalaa riepotellutta ukkosta. Eli lannoitin rhodot (alppiruusut ja tuijat) niille tarkoitetulla Rhododendron -lannoitteella. Kyseinen lannote on Solabiolin valmistama turvallinen ja täysin luonnon mukainen lannoite.Lannoite on tutussa raemaisessa muodossa ja tuoksahtaa vahvasti kanankakalle, jos minulta kysytään.  Parhaimmillaan lannoite on, jos sen kaivaa paketin ohjeen mukaan maan sisään, mutta tunnustan: Tulee monesti lannoitettua kasvin tyvelle niin kuin nytkin tein. Eli en ihan ohjetta noudattanut. Tiesin, että sadetta on luvassa ja lannoite päätyi kyllä syvälle maahan hyvin pian lannoittamisen jälkeen.

Myös pihan muut kasvit/kukat/perennat on hyvä varastolannoittaa viimeistään nyt. Minä laitoin erityisesti kärhöille ja muille perennoille lannoitteita, sillä viime kesänä lannoittelinkin niukemmin.

Solabiolilla on tomaateille ja ruusuille aivan omat lannoitteensa. Meillä tomaattien kasvattamiseen liittyikin mielenkiintoinen käänne, kun kasvihuoneessa vilisti hiiriä! Siis aivan oikeita peltohiiriä, mutta ei vilistä enää. 

(Tuotteet saatu blogiyhteistyönä Scheteligiltä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!