torstai 26. elokuuta 2010

Päivän saldo


Sain vinkin soittaa eri myyjälle Teritalolle. Noh, hommahan alkoi heti pelittää ja saamme tarjouksen sieltä talotehtaalta tulevan viikon alkupuolella. Ainakin toivossa on hyvä elää. Huonekorkeus teritalollakaan ei ole kun sen 2,8m / yk 2,4m, mutta se on jo ihan ok verrattuna vaikkapa tuohon aiemmin mainitsemaani Kastelliin. Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, mitä sanoo teritalo.

Samaan syssyyn sain tiedon meidän maansiirtokuvioista, jotka täytynee miettiä uusiksi. Nyt aiomme hyväksi havaittua vastaavaa työnjohtajaamme jututtaa asian tiimoilta, olisiko hänellä parempaa ratkaisua. En ala tässä sen enempää kertoilla maansiirtohommista, koska se on sen verran "rumaa" tekstiä ja ..no, ei sen väliä. Kaivinkoneenkuljettaja on saanut kenkää. Se lienee ihan tarpeeksi selkeä selvitys. =) Mut näitä sattuu ja tapahtuu.

Sisustusasioita on alkanut päässä pöristä. Ihanan kattokruunun eräästä nettikaupasta bongasin, tosin on niitä ihania Prismassakin ja monessa monessa muussa paikassa. Laitanpa tuon nettikaupan kattokruunun kuvan tänne. Se on pieni, esim. vessaan sopiva. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!